Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

ben hafif balık etini seviyorum yani bel ince olmalı kollar da kalın olmamalı ama ipincede olmamalı göğüsler ve kalçalar dolgun bacaklarda hafif etli olmalı bana göre

1.60 boyum var 48 ideal benim için
ama ben 53 üm
balıklıktan çıkıp balinalığa doğru yol almadan kendime dur demeliyim :)
yaniiii boyla kilo orantısı olmalı çok zayıfta şişmanda hoş değil
sıfır beden modası geçti

Ben 54 kiloyum, boyum 1.69
Omuzlarım çok geniş ve göğüslerim büyük olduğu için hiçbir zaman zayıf görünemiyorum. Allahtan kalça & basen sorunum yok.

benim de kemik yapım çok ince ve sıkıyım

o yüzden ideal kilomda gayet zayıf oluyorum yani istediğim gibi ..

hatta 1-2 kilo fazlasında bile gayet güzel duruyo ;kemiklerim çok ince

Şöyle açıklayayım mesela 1.70 boyu olan biri 58 kilo olsa güzel olur bence. Yani 70den 12 eksik. Biraz da vücudunu sıkı tutmalı, spor yapmalı.
Ayrıca vücut tipi güzel olmalı ki düzgün görünsün.
Olması gerekenden çok daha az kiloda olan tipler hiç hoş değil. Tahta kurusu gibi.
Bir de zaten o tahta kurusu gibi olanlar çok yemek yedikleri halde kilo almayan cinsten oluyorlar.
Yoksa kim ister ki kemikten ibaret olmayı.
Ne yapsalar kilo alamıyorlar, o da çok üzücü tabi.

aşırı zayıf kadınlar ,çocuk gibi duruyor zaten ,sanki gelişimini tamamlayamamış gibi ..
zayıf ama sağlıklı olan bence ..
bir de şu var ..önemli olan tartıdaki kilo değil ,ideal kilo deniyor ama bu ideal kilo olamaz çünkü herkesin kemik et ağırlığı farklı ..şöyle ki : kimisi zayıf görünür ama kemikleri ağırdır ,tartıda ağır çıkar ,kimisi daha toplu görünür ama tartıda daha zayıftır..bir de kimi insanların kemikleri daha çıkık olur bu onu kilolu gösterir v.s.
o yüzden bence en ideali ,tartıda görülen değil ,karşıdan bakıldığında fit görünen bir vucut ..sağdan soldan fırtlamaların olmadığı bir görüntü ..mesela öyle genç kızlar görüyorum balık etine yakın ,dolgun ama çok fitler ,kilo vucutlarına orantılı dağılmış ,bi yerlerinde fazlalık yok ,işte onlara bayılıyorum..
anladın artık gerisini :))

güzel tespit evet katılıyorum ben de öyle beğeniyorumm )

ben de zayıfım çok yemek yiyorum kilo almıyorum zannederdim sonra dikkat ettim de aslında çok yemek falan yemiyormuşum kilosunun hakkını verenlerin yediklerinin yanında benimkiler hiç bi şeymiş.çok yiyorum kilo almıyorum-su içsem yarıyorlara kesinlikle inanmıyorum.insan istediği kiloya ulaşmak için çabalamalı.sürekli bahaneler üretmeye isimler koymaya gerek yok:)

yoo benim arkadaşım 1.70 civarındaki boyuyla 47 kilo ve hala da aynı ..

yediklerini görünce insan şaşıp kalıyor gecenin bi vakti bile yarım ekmek arası kaşarlı sucuklu tostlar,üzerine çikolata kola

gündüz de bunların kaç katı sürekli yemek yiyor öyle iştahlı ki.. ve de hiç kısmıyor,hiç canım istemiyo dediğini de görmedim sürekli ne bulursa yiyo.. ve bu şekilde başka arkadaşlarım da oldu..

kilo alamıyo bu şekilde yemeye,aksine en ufak bi sıkıntıda da kilo bile veriyo. çocuk reyonundan body alıp giyiyo yani o derece

valla ben de öyleyim gece yemeden yatmam hiç bi şeyden kısmam.yemeyi de severim yani her insan gibi.benim gibi çok arkadaşım da var.ve biraz kilolu arkadaşlarım hep çok yiyosunuz almıyosunuz modunda.ama öyle değil işte.kilolu insan her türlü fazla yiyo.genel olarak insanın kendisini mutlu hissettiği kiloda olması en güzeli bana göre:)

Son düzenleme:
Ay,milllet kg vermek için her pazartesi diyete başlıyor. Zayıf insan hem güzel görünüyor,hem de sağlıklı oluyor.Etli butluları beğenmiyorum ben.Boyla kg arasında 10-12 kg oldu mu balık etliden hallice oluyor kadınlar.Her yerden yağlar fışkırıyor,görüntü açısından kötü tabiki... :))))

Sağlık sorunu olmadığı sürece insan kendini gerçekten nasıl iyi buluyorsa ve mutluysa o kıloda ve goruntude olmalıdır.
ama şöylede bir durum var : giyimlerine dikkat etmeleri gerekiyor. yani dapdar beyaz bir buluz giyip sağdan soldan önden arkadan fışkıran löp löp yağları insanların gözüne gözüne sokmamak lazım ..

0 beden modası eskidendi ve son derece sağlıksız görünüyorlar. kadın dediğin dolgun olmalı. göğsü, kalkık, güzel ve diri duran kalçaları olmalı. orantılı olmalı tüm vücudu. boyuna uygun kilosu idealdır. ideal kilosunu bulup onu korumaya çalışması yararına olacaktır.

bence çok zayıf iyi görünüyor. ancak ya göğüs ya kalça ikisinden biri büyük -büyük derken kendini belli eden- olmalı. yoksa tıfıl bir tip olunuyor.

çok zayıflık güzel durmuyor elbette.bence boy kilo arasındaki fark 16 yı geçmemeli 20 den fazlası gerçekten şaırı zayıf ve kötü görünüyor.biraz dolgun olacak hatlar ama şaırı dolgun değil.zayıf ama kalça göğüs yerinde olmalı.anlatabildimmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…