Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

Ay ,çok üzüldüm ne olur beğen :))) Zaten sen uzun ve zayıfları beğensen ben kendi güzelliğimden şüphe ederim :)) Azcık cesaretin olsaydı gerçek yüzünü gösterirdin,hakaretlerini buradan ederdin. :)) Sana iyi zayıflamalar,fazla vurma kalçalarını duvara,mazallah kalça çıkığı olursun:

terbiyesiz........

terbiyesiz demek bile sacma buna bu terbiyenin t sini bile bilmiyordur

evt cnm gayette kıvamındayım ve 2 tane bebişim var kendisi kazulet ama kendini hala cekici ilan eden şahsiyete karşılık 2 cocuklu ve hala cekiciyim

Siz depresyondasınız ,bir de hayal aleminde yaşıyorsunuz.İyi bir terapiste ihtiyacınız var.Ha,bir de çok avamsınız!.. :))

annemin bir lafı var ilerisi ileri gerisi geri gitmiş o tanıma uymayayım boyuma göre dombik olarak nitelendirilmeyeyim yeter :) şişman ve bodur olmak çekilmez olabilir :S

ülkem böyle bi durumdayken şuan,böyle boş şeylerele ve boş bi insanla zaman öldüreceğime,bu konuyla ilgili bişeyler okurum araştırırım ya da bi fatiha okurum arkalarından.. vaktimi güzel geçiririmm.bi işe yararım ..

hayatta sadece boy,kilo,makyaj,... bunlar yok.. şöyle insanları gördükçe daha da acıyo ve hırslanıyorum..cevap vermeye bile değmezken,verdiğim için kendime kızıyorum..

arkadaslar ,bayanın uzerıne gıtmeyın ya 182 boyunda degılse :)ya hepsı yalansa bosverelım ...

İlk defa doğru bir şeyler söyledin.Bence de biraz kitap ,dergi karıştır.Ama içinde mankenler,güzellik,zayıflama ,makyaj konuları olmayan.Edebi eserleri oku,kalsiklerden oku,birkaç tane köşe yazarı oku... :)))

cicim sen kendi kendine küçüçük bi dünya kurmuşsun anlıyorum seni bunları savunman cok normal çünkü sen hayatı boy pos olarak anlamşsın arada bi gözlerini acta gercek hayatı bi gör memleketim kan aglıyo sen hala boyunu övüyosun bana senin boyundan kıymetli askerlerimiz var annalarımız var onların yüregi kan aglıyor biliyormusun ????????????????????

bi dkka yaa boy yüzünden cok atışma gördümde bu denli uzun olupta kendini begenen bi seni gördüm..
manken böylelerinden oluyo diyo bide güldürme insanıı
kavaktada boy var ama kimse dibine bile işemez..

Demogoji yapma! Hakaretleri ederken şehitler nerdeydi!Senin kapasiten yetmez,demogoji yapmaya bile...Kendinle çelişme!..

gerektiği ve yeteri kadar okuyorum..bilgi sahibiyimm çok şükür zaten

o içinde makyaj,ıvır zıvır olan şeyleri de senede 1-2 kez anca alır bi bakarım.. onlara verilecek paraya acırım. zaten seni ilgilendirmez ne okuduğum.sen önce bi dön kendine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…