o mesajlar aylar önce yaptığınız kötü ve aşağılayıcı davranışlarınızın bir yanıtıydı size.. herkesin içinde yazmak hoş olmazdı sanırım değil mi??
ister kilo alırım rejim yapmaya çalışırım istediğimi yaparım..
benim kast ettiğim normal bir kilo.normal kilomun üzerine çıkarsam elbetteki rejim yaparım..diğer dediğiniz "kalçalarını duvara vurmak" lafından da hiç bişey anlamadım.. kendimle hiçbi zaman çelişmedim yalancılığa da başlamışsın olmayan şeyler söylemek gibi mesela. ve bundan hiç de rahatsız olmuyorsun. ve nasıl bu kadar pişginsin onu da anlamıyorum
herneyse ya kimse neyi anlatıyorsam artık... beğenmek zorunda değilim.. çok zayıf asla beğenmiyorum çoook uzun da hiç ama hiç bi zaman beğenmedim bundan sonra da beğenmiycem.ha mankenleri modelleri beğenirim,çünkü bu onların işi.. her boyu olan da manken olamıyo zaten malesef..onun için çok orantılı bi vücut lazım.. o da yok herkeste zaten.. olanları da beğeniyorum zaten maşallah taş gibi modeller var dünya üzerinde. ama sadece tv de ve modellik yaparken beğenirim..normal halktan çok uzun boylu hiç ama hiç sevmiyorum.. Allah vergisidir sonuçta ama benim beğenime zerre kadar uymuyo.. aşağılayıcı yorumların ve yalancılığınla seni başbaşa bırakıyorum..o msjları da yeni attım sanki belki de 1 sene geçti üzerinden onları söyleyip duruyorsun..sen herkesin içinde milleti aşağılarken iyi.. üstelik yok yere gelip bulaşırken,senden haberim bile yokken bir anda pat diye çıkıp yorumuma karşılık yazdığın terbiye dışı ve aşağılayıcı mesajlar.. bunları da hatırlamışsındır umarım.. ama unutmuşsundur tabi.. nasıl biri olduğun gün gibi ortada zaten ben de ne diyosam...
Ay ,çok üzüldüm ne olur beğen :))) Zaten sen uzun ve zayıfları beğensen ben kendi güzelliğimden şüphe ederim :)) Azcık cesaretin olsaydı gerçek yüzünü gösterirdin,hakaretlerini buradan ederdin. :)) Sana iyi zayıflamalar,fazla vurma kalçalarını duvara,mazallah kalça çıkığı olursun:
Ay ,çok üzüldüm ne olur beğen :))) Zaten sen uzun ve zayıfları beğensen ben kendi güzelliğimden şüphe ederim :)) Azcık cesaretin olsaydı gerçek yüzünü gösterirdin,hakaretlerini buradan ederdin. :)) Sana iyi zayıflamalar,fazla vurma kalçalarını duvara,mazallah kalça çıkığı olursun:
terbiyesiz........
boyun ve kilon gayet orantılı tam kıvam yaniidaha ne olsun
Yukarıda benim şahsıma hakaret eden üyeye neden terbiyesiz demiyorsun ?İşine geldi tabi.Terbiyeli...
terbiyesiz demek bile sacma buna bu terbiyenin t sini bile bilmiyordur
evt cnm gayette kıvamındayım ve 2 tane bebişim var kendisi kazulet ama kendini hala cekici ilan eden şahsiyete karşılık 2 cocuklu ve hala cekiciyim
Terbiyeyi sizin gibi birinden öğrenecekler yandı. :))) Kıskançlığında eriyorsun .Hakaret edin ,devam... :))
arkadaslar ,bayanın uzerıne gıtmeyın ya 182 boyunda degılse :)ya hepsı yalansa bosverelım ...
arkadaslar ,bayanın uzerıne gıtmeyın ya 182 boyunda degılse :)ya hepsı yalansa bosverelım ...
cicim sen kendi kendine küçüçük bi dünya kurmuşsun anlıyorum seni bunları savunman cok normal çünkü sen hayatı boy pos olarak anlamşsın arada bi gözlerini acta gercek hayatı bi gör memleketim kan aglıyo sen hala boyunu övüyosun bana senin boyundan kıymetli askerlerimiz var annalarımız var onların yüregi kan aglıyor biliyormusun ????????????????????
İlk defa doğru bir şeyler söyledin.Bence de biraz kitap ,dergi karıştır.Ama içinde mankenler,güzellik,zayıflama ,makyaj konuları olmayan.Edebi eserleri oku,kalsiklerden oku,birkaç tane köşe yazarı oku... :)))