Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

ben cok zayif sevenlendenim. ama normal manken zayifligi, iskelet zayifligi degil. victoria's secret mankeni zayifligi bu da iyi ve planli beslenmekten ve hayvan gibi spor yapmaktan geciyo. yoksa popo ve meme gider. yani memesi ve poposu olan cok zayif kadin olmak ideal benim icin. ki eskiden oyleydim. simdi tekrar donus

Çok zayıf ve kilolu yakıştırmalarına maruz kalmayan türden vücutları estetik buluyorum... yani daha çok kıvrımlı, balıketli, kum saati yakıştırmalarını yaptığımız vücut tiplerini ideal kabul etmişimdir.

çok zayıflığı yaşamış biri olarak kesinlikle hayır diyorum. inanın hareket etmeye güçüm yetmiyodu. hemen yorulmak, sert zemine oturduğunda - yattığında batan kemikler, çökük bir yüz , soluk ten... daha pek çok şey sayabilirim. bence en güzel boyla orantılı ideal kilo. zaten öyle olmasa uzmanlar ideal kilo diye bişey hesaplamazlardı.

bende normal zayıflıktan yanayım aşırı zayıflık sağlık açısındanda iyi değildir zaten . bide vücuttaki dağılımı önemli eşit olduğunda gayet hoş görünüyor

bakıldıgında ikiside zayıf ama ilk mankenin zayıflıgı estetigi bozmus ama candice zayıf olmasına ragmen hala kadınsı hatları yerinde iste olayda bu her zayıf olan kadın cirkin degilidir vucut sekli ve kilonun dagılımı cok onemli

ben normal zayıflıktan biraz daha fazlasını istiyorum. Yoksa benim kilolarım ya yüzüme ya göbeğime gidiyor. o yüzden normal kilo da bile yüzümden ötürü kilolu gözükebiliyorum. Hatta biraz kilo alınca yüzüm acayip yuvarlaklaşmaya başlıyor. Benim idealim 47-48. Umarım da hep o idealde kalabilirim.

Çok zayıf olanları hiç hoş bulmuyorum hem sağlık açısından hemde görüntü...
En iyisi boyla orantılı olan ideal kilo...

Kemikleri sayılan bir bayan çok itici bir görünüm oluşturur her daim.
1.80 boyu da olsa kazulet misali itici her halükarda.
Tahta popo, kız çocuğu misali göğüsler kötü bir görüntü maalesef.
Kadın dediğinin kadınsı hatları gayet belirgin olacak.
İnce bir bel, dolgun kalça, dolgun göğüs..
Benim idealim bu.
Herkesin beğenisi farklı tabii ama olması gereken bu bence.

tabiiki,sağlıklı ideal zayıflık. boya uygun.tabi,bu insanın kemik yapısına görede değişir. ince kemikli yada kalın kemikli olmasına göre.
iri kemikli kendiyle aynı boyda kiloda olan ince kemikliden daha toplu durur.
bu arada vercem şu 5 6 kiloyu:)

Son düzenleme:
Bence uzun boya zayıflık yakışıyor. Eğer ki şöyle bir boyum 170 civarı olsaydı kesinlikle ipince olmak için deli gibi çabalardım. İncecik bir bel, sıkı bir karın ve sıkı kalçalar hayalimdeki vücut tipidir. Ancak boyum 160 o yüzden ipince olursam çocuk gibi oluyorum. 50 kiloyum.Vücut tipiyle alakalı bence.

Zayıflığa ögg derler,ama zayıflıcam diye de canları çıkar.Bazıları olamadığı şeye dil uzatmaya bayılıyor kanımca.

Ben hafif dolgun kadınları daha seksi buluyorum. Şöyle ince bel, dolgun kalça , dolgun bacaklar olacak

herkese yakışmaz çok zayıflık, kimine hafif balık etli yakışır...
Ama yakışana da tam yakışır, sağlıklı olduğu müddetçe

boy 184 kilo 65 ama ne boyumdan ne kilomdan memnun değilim.kendimi bildim bileli okulda sokakta hep boyumla dalga geçtiler.topuklu ayakkabı gönlümce giyemedim, hep babet babet.eşimden uzun oluyorum topuklu giyince lafa gelince karım ince uzun manken gibi ama sokakta hep dolgun göğüslü kalçalı kadınlara bakarken yakalıyorum.tercih şansım olsa maksimum 1,70 olmak isterdim ve 38 beden..

Bu konu kafamı çok karıştırıyor. boyum 1.75 kilom 55 ama bir kilo fazla alsam irileşecekmişim gibi geliyor. çıtı pıtı halim gidiyor gibi hangisi normal bende anlayamadım bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…