hey bana bakın bi banaaaaaaaayaw benim boyum 168 kilom nasıl sizceee vereyimmi dahaa kalsınmı böyleee
slm cnm kilon muhtesem nasil düstün bu kiloya bende 72 yimde az tüyo versen diyommm
günümüz materyalist sistem insanları işte böyle sadece et parçasına göre yorumlayıp ,anlam ve değer veren bir zihniyet oluşturdu ..
artık tartıdaki et parçanla insan olarak değer görme hakkın var ..
insanlarımızın beyinlerine bunu öyle bir yerleştirdilerki ,içgüdüsel olarak ve bu konudaki düşüncesini de haklı görerek ,insanlıktan nasibini almadan böyle sereserpe konuşur olduk ..
insanın dünyaya geliş ve yaşama amacı etinin kaç kilo boyunun kaç cm olduğu mu , yoksa ruhunun ne kadar güzel olduğu mu ? işte bu sorunun cevabını nasıl veriyorsak bu konudaki yorumu da öyle yapmamız gerek ..
küçük insanlar ,insanları kilo ,boy,sosyal sınıf ,aldığı maaş ,yaşadığı yer ,giydiği kıyafetle değerlendirir..
büyük insanlar ise ruhunun ne kadar güzel olduğuna ,ahlaki ve insani değerlerinin ne kadar büyük olduğuna bakar ..
sonuçta uzun boyumuz ya da manken gibi vucudumuz da en fazla 10 sene dayanabiliyor yaşam şartlarına ..
sonrasında kırışık buruşuk bir insan oluveriyoruz..
bedenimiz yavaş yavaş deforme oluyor ama ya ruhumuz ?
işte o doğduğumuz günden ölene kadar elimizde sabit kalacak olan şey o ..
o yüzden kendimizi diğerlerinden üstün görebilme sersemliğini gösterirken gelip geçici değerlerle değil ,kalıcı olan değerlerle yola çıkalımki en azından sırıtmasın ...
bu arada boyum 160 kilom 55 .
vucut ölçülerim de 87-60-87 ..
bu konuyu okuduktan sonra ölçtüm ..
demekki dünyanın en üstün sınıfına girenlerdenmişim yeni öğreniyorum ..
geçmiş yorumları okudum da şok oldum
kk güzel bir paylaşım alanı arkadaşlar, yapmayalım böyle şeyler, arada çıkar bir iki kişi irrite eder herkesi, sakin olmakta yarar var, kompleksli ve hayatta her alanda kaybetmiş olmayan biri çıkıp burda kendini övüp bundan bu kadar zevk almaz, bu yüzden cevap vermemek en güzeli, kendi haline bırakmak lazım.
Yakin zamanda tartildim, senin bu konun geldi aklima, güncellemek istedim.
Ibre 51i gösteriyordu. Boyum 1.56. Oradan bakinca baya fazlam varmis gibi görünüyor ama inanin zayifsin diyenler bile var, saka gibi.
Ben ideal kilo-boy arasi farkin 10-12 gibi kesin rakamlarla belirlenmesini dogru bulmuyorum. Bu rakamlara bakacak olursak benim ideal kilom 44-46, ama ben birakin 46yi 48de bile cok zayif görünüyorum. Benim bildigim bir sinir var. Mesela benim sinirim 45-55 arasi. Bu sinirlari asmadikca saglikli görünebilirim. Bu sinirlari asarsam iste o zaman asiri zayif-asiri kilolu görünebilirim.
Genelde 49-50-51 gidip geliyorum ben. Yani benim en güzel göründügüm ideal kilom bu üc sayi. Gerisini istesem de veremiyorum ya da alamiyorum.
Sizler de öyle rakamlara takilmayin. Buraya yazinca insanlara cok zayif-balik etli görünebilirsiniz ama kimse sizin vücut ve kemik yapinizi bilemez. Rakamlara ve insanlarin laflarina takilip sagliginizdan olmayin..
evt kimisi olduğundan daha kilolu kimisi de daha zayıf duruyor.
benim boyum 1.60 civarı ve 49 kiloyken çok zayıf oldun kilo al diyordu sevgilimm...
52 iken zayıf oluyorum 51 ise en idealimm.bide sıkıyım sanırım
52 den sonrası kötü durmaya başlıyor bende
herkeste farklı oluyor.
o yüzden herkesin kendi ideali var diye düşünüyorum.ve zekat çebici gibi de sevmiyorum zaten
kimisi de 1.70im 50 kg yum diyo benden kilolu duruyo o nasıl oluyo onu anlamııyorum ama
nysee
boyum 170 benmde ıdeal kılom 56ymıs 8(nettekı olcumlere gore)ama cok sısman hıssedıyorum kndımı o kıloda
kendımı 34 beden yanı 50 47 kg ıyı hıssedıyorum kıvrımlarımda kaybolmuyor nasıl oluyosa kemık olmuyorum sanırım 40 kg olsam anca kuru olurum
yanı ben normal kilo begenmıyorum zayıflıktan yanayım ölurcesıne degıl sıfr fazlalık olmalı bnce kadında