Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

slm cnm kilon muhtesem nasil düstün bu kiloya bende 72 yimde az tüyo versen diyommm

teşekkür ederim canım,,sana özel mj göndermek istedim ama kapalı sanırsam burdan tüyolarım falan var hatta ilk sayfaya alıntı yapıp hepsini alt alta ekledim okuyabilirsin..çünkü şuan inanki yazıcak vaktim yok hazır varken bilgi alabilirsin dedim,,inş link vermem sorun olmaz :26: ama özel mj atamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-tam-20-kilo-verdim-artik-citir-anneyim.html

çok zayıf olunca bence hiç bi kıyafet güzel durmuyor insan bezgin bezgin yuruyor gibi oluyor hali takati kalmıyor sanki.. normal yani idealinde olsak en guzeli tabiki.. bekarken çok zayıftım 183e 57idim ve bı turlu kılo alamıyordum.ozamanlar sevgılım olan esım bıraz kılo al çok takatsız sankı her an dusecekmıssın gibi yuruyorsun derdi..
benim boyumda 183 bi ara 77lere kadar cıktım düşükten sonra yavas yavas vermeye basladım şimdi 71le 70 arasında gidip gelıyorum ama birazcık daha soyle 65 kıloya kadar gelebılsem ne mutlu bana yaa.. hem hamileliğimdede aldıgım kılolar pek belli olmaz dıye dusunuyorum belkide yanlıs dusunuyorumdur kımbılır..

konuyu bastan sona okudum .. uzun boylu biri olarak şunu soylemek isterim Allah insanları bir yaratmak isteseydi , 5 parmagımızın 5ide bir olurdu değilmi??neden bir boy değil uzunlukları kalınlıkları farklı değilmi.. gereksiz sacma.. aslında sırf konuyu acanla gecmıste olan bi husumetinden dolayı bi topiği sabote etmek istemiş ve bunuda çok güzel basarmıs.. neyse siz kendinizi biliyorsunuz o kişininde nasıl biri oldugunu artık anladınız ,boşverin..

Son düzenleme:
Rezalet... Yazik yani ne diyeyim... Boyum 1.56, en yakin arkadasimin boyu 1.81. Kac yillik arkadasiz bir kere bile aramizda boy muhabbeti gecmedi. Boy ortalamasi fazla uzun olmayan bir ülkede yasiyorsun, cevrendeki kisa boylu kadinlara da mi bu sekilde davraniyorsun acaba?

Neyse fazla bir sey demiyorum fakat merak ettigim bir sey var; ben bu konuda senin bir yorumunu elestirmistim sen de bana özel mesaj atmissin ama mesaj kutum dolu oldugu icin gelmemis mesajin, maillerime bakinca farkettim. Merak ettim dogrusu ne yazdigini.. Üyeligin iptal oldugu icin hic bir zaman ögrenemeyecegim sanirim..

Bu arada 1.58 saniyordum ama 1.56ymis boyum, ideal kilom ne oluyor simdi ya 44 falan mi? Tryamour'un dedigine göre 12 eksik olmaliymis kilo boydan, kilom gayet normal görünüyor, bi ara tartilayim bari...

günümüz materyalist sistem insanları işte böyle sadece et parçasına göre yorumlayıp ,anlam ve değer veren bir zihniyet oluşturdu ..
artık tartıdaki et parçanla insan olarak değer görme hakkın var ..
insanlarımızın beyinlerine bunu öyle bir yerleştirdilerki ,içgüdüsel olarak ve bu konudaki düşüncesini de haklı görerek ,insanlıktan nasibini almadan böyle sereserpe konuşur olduk ..
insanın dünyaya geliş ve yaşama amacı etinin kaç kilo boyunun kaç cm olduğu mu , yoksa ruhunun ne kadar güzel olduğu mu ? işte bu sorunun cevabını nasıl veriyorsak bu konudaki yorumu da öyle yapmamız gerek ..
küçük insanlar ,insanları kilo ,boy,sosyal sınıf ,aldığı maaş ,yaşadığı yer ,giydiği kıyafetle değerlendirir..
büyük insanlar ise ruhunun ne kadar güzel olduğuna ,ahlaki ve insani değerlerinin ne kadar büyük olduğuna bakar ..
sonuçta uzun boyumuz ya da manken gibi vucudumuz da en fazla 10 sene dayanabiliyor yaşam şartlarına ..
sonrasında kırışık buruşuk bir insan oluveriyoruz..
bedenimiz yavaş yavaş deforme oluyor ama ya ruhumuz ?
işte o doğduğumuz günden ölene kadar elimizde sabit kalacak olan şey o ..
o yüzden kendimizi diğerlerinden üstün görebilme sersemliğini gösterirken gelip geçici değerlerle değil ,kalıcı olan değerlerle yola çıkalımki en azından sırıtmasın ...
bu arada boyum 160 kilom 55 .
vucut ölçülerim de 87-60-87 ..
bu konuyu okuduktan sonra ölçtüm ..
demekki dünyanın en üstün sınıfına girenlerdenmişim yeni öğreniyorum ..

Ben bu yoruma kesinlikle katiliyorum..
Dis görünümümü hic bir zaman bir üstünlük olarak görmedim. Bazen gercekten güzel göründüm, ugrastim dis görünümümle. O benim eglencem, kendimi iyi hissetmemi saglayan bir oyuncak benim icin. Bazen can sIkIntisindan sacimla oynadim, rengini degistirdim, gözüme kalem sürdüm, bazense amaan napiyorum ben ya diyip elime bir kitap aldim, gittim annemi öptüm, kedilerimi besledim.. Dengesiz takildim kisacasi, cok önemsemedim..

Yalniz sunu söylüyorum insan dis görünüm olarak ne kadar güzel olursa olsun ruh güzelligi kesinlikle yüzüne yansiyor, yüz seklini kastetmiyorum kesinlikle, yüzün yansittigi isiktan behsediyorum. Hani güzel demeyiz ama yüzü nurlu deriz ya iste öyle bir sey bu da. Benim icin böyle bir insan dünyanin en güzel insanidir...
Yaslandigimizda yani vücudumuz deforme oldugunda eger ruhu güzel bir insansak en güzel yerimiz yüzümüz oluyor, ruhumuz yüzümüze yansiyor cünkü.. Gencligimizde nasil güzel nasil fistik oldugumuzun hic bir önemi yok.

Disi güzel yüzü nemrut bir insan olacagima disi mütevazi ruhunun güzelligi yüzüne yansiyan bir insan olurum daha iyi.. Iste bunu üstünlük olarak görürüm...
Veya da disi güzel ama insanliktan nasibini alamamis, insanlari sirf güzellik normlarina uymadigi icin asagilayan bir tip olacagima yok olur giderim daha iyi!

harikasınız kızlar..yorumlarınızı okurken duygulandım resmen...:85::85::85::85:

içimi bi sıcaklık kapladı... böyle insanların olduğunu bilmek bu dünyayı yaşanılabilir kılıyor zaten..gerisi bomboşş!!

Eski kiloma dönsem daha fazlasını aramayacağım bu aralar su içsem yarıyor adetaa

Kate Moss efendi buyurmuşlar : Nothing tastes as good as skinny feels... Türkçesi : Hiç bir şey (yiyecek) zayıflık hissinden daha tatlı değildir... Düşünce tarzı sağlıklı mı? Kesinlikle değil, ama katılıyor muyum, evet..

geçmişi okuyunca söylemeden geçemeyeceğim, biri birine 20 cm kadar oturtmuş lafı eline sağlık

geçmiş yorumları okudum da şok oldum
kk güzel bir paylaşım alanı arkadaşlar, yapmayalım böyle şeyler, arada çıkar bir iki kişi irrite eder herkesi, sakin olmakta yarar var, kompleksli ve hayatta her alanda kaybetmiş olmayan biri çıkıp burda kendini övüp bundan bu kadar zevk almaz, bu yüzden cevap vermemek en güzeli, kendi haline bırakmak lazım.

haklısın cnm ..geçti gitti zaten

benim boyla kilo arasında 22 gibi bir fark var ama asırı zayıf durmuyorum tabi zevke gore degisir ama en azından karsı cinsden oyle bir tepki almadım simdiye kadar:) sanırım bu olayın vucudun kemigin yapısıylada alakası var kilodan cok benle aynı boyda kiloda olan insanları goruyorum bazen kimisi benden daha zayıf gozukuyor

Son düzenleme:
Yakin zamanda tartildim, senin bu konun geldi aklima, güncellemek istedim.
Ibre 51i gösteriyordu. Boyum 1.56. Oradan bakinca baya fazlam varmis gibi görünüyor ama inanin zayifsin diyenler bile var, saka gibi.
Ben ideal kilo-boy arasi farkin 10-12 gibi kesin rakamlarla belirlenmesini dogru bulmuyorum. Bu rakamlara bakacak olursak benim ideal kilom 44-46, ama ben birakin 46yi 48de bile cok zayif görünüyorum. Benim bildigim bir sinir var. Mesela benim sinirim 45-55 arasi. Bu sinirlari asmadikca saglikli görünebilirim. Bu sinirlari asarsam iste o zaman asiri zayif-asiri kilolu görünebilirim.
Genelde 49-50-51 gidip geliyorum ben. Yani benim en güzel göründügüm ideal kilom bu üc sayi. Gerisini istesem de veremiyorum ya da alamiyorum.

Sizler de öyle rakamlara takilmayin. Buraya yazinca insanlara cok zayif-balik etli görünebilirsiniz ama kimse sizin vücut ve kemik yapinizi bilemez. Rakamlara ve insanlarin laflarina takilip sagliginizdan olmayin..

evt kimisi olduğundan daha kilolu kimisi de daha zayıf duruyor.

benim boyum 1.60 civarı ve 49 kiloyken çok zayıf oldun kilo al diyordu sevgilimm...

52 iken zayıf oluyorum 51 ise en idealimm.bide sıkıyım sanırım

52 den sonrası kötü durmaya başlıyor bende

herkeste farklı oluyor.

o yüzden herkesin kendi ideali var diye düşünüyorum.ve zekat çebici gibi de sevmiyorum zaten

kimisi de 1.70im 50 kg yum diyo benden kilolu duruyo o nasıl oluyo onu anlamııyorum ama

nysee

Evet aynen sebebi sıkılık olabilir. Anneme kilomu söylediğimde senin etin sıkı ondan göstermiyorsun kilonu demişti. Bir de benim kemiklerim çok belirgin, biraz kilo vereyim hemen köprücük ve elmacık kemiklerim fırlıyor. Bu da çok zayıfmışım gibi gösteriyor beni.

Öyle tipler kilolu değil de bir deri bir kemik gözükmedikleri için kiloları kötü görünmüyor. Mesela benim arkadaşımın boyu 1.75 kilosu 50 ama kaburga kemikleri hiç görünmüyor. Bir de bu tipler genelde çocukluklarından beri zayıf olan tipler oluyorlar, yani yapıları öyle.

1.57 boyundayım.
Yani senelerdir ölçülmedim ama bu yaştan sonra uzayacak değilim ya :)
Bence en iyisi normal bi zayıflık...
Herşeyin fazlası zarardır...
Çok kilo verdiğim bi dönem olmuştu 43 e kadar düşmüştüm... Çok kötü duruyordu.... Şu an 49 um ama kilo almak istiyorum bana giden en ideal kilo 52...
Zaten en fazla 54 e kadar çıktım ondada biraz göbeğim çıkıyordu birazda bacaklarım...
Yani bana göre ideal kilo aynaya bakınca kendini belli ediyor zaten...

Normal bir zayıflık. Ama nasıl? Vücutta fazla yağ olmayacak, hiçbir yer sarkmamış olcak.. Zarif duruyo incelik bana göre. Tabi balık etli hatunları çok beğendiğim de oluyo önemli olan insanın kendini gösterebilmesi. Fiziğini tanıması.

boyum 170 benmde ıdeal kılom 56ymıs 8(nettekı olcumlere gore)ama cok sısman hıssedıyorum kndımı o kıloda
kendımı 34 beden yanı 50 47 kg ıyı hıssedıyorum kıvrımlarımda kaybolmuyor nasıl oluyosa kemık olmuyorum sanırım 40 kg olsam anca kuru olurum
yanı ben normal kilo begenmıyorum zayıflıktan yanayım ölurcesıne degıl sıfr fazlalık olmalı bnce kadında

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte aynen yukarıdaki yorumumda bahsettiğim gibi, herkesin kendine göre bir ideali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…