arkadaşlar size noluyo ?! biri geliyo 120 boyundaki insanlarla dalga geçer gibi cümle kuruyo diğeri uzunlarla dalga geçer gibi! sahip olduğu fiziksel durumdan memnun olmayan insanlar okusa burayı sizin şu alaycı yorumlarınızla ne kadar yaralanır haberiniz varmı? lütfen yapmayın
Okuma yazmayı bilen herkes okuyunca görecektir.Bana hakaret edene ,içinin kötülüğü yüzüne yansımış ,dedim.Taraflı olanlar bana edilen hakaretleri görmezden gelip konuyu saptırmaya devam etsin.Her zaman yaptıkları şeyler.
İçi fesat olmayan herkesi beğeniyorum,boyu ne olursa olsun.Hırslarına yenilmeyen insanları da seviyorum.Kedi uzanamadığı ciğere pist ,dermiş.Anlıyorum beni tanımadan bu kadar hakaret edenleri.Kıskançlıklarınızdan,komplekslerinizden arınmanızı diliyorum.Sizin için dileyeceğim tek anlamlı şey bu.Umarım algılayabilirsiniz.Yarın ki önemli sınavım öncesi beni eğlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Kendimden de özür diliyorum,sizin gibi fesat,kıskanç,avam insanlara laf yetiştirdiğim için.Hadi sağlıcakla kalın...
kac yasindaki bayanlarsiniz,sacma sapan bi konu yuzunden birbirinize olmadik hakaretler ediyosunuz cocuk gibi.herkerz konusmalariyla boyunu degil karakterini one cikariyo.yazik!
zamanında ben düştüm o tuzağa nasıll düştüm bilmiyorum da işte..kendime hakim olamadım sanırım..
hiç söylenmeyecek laflara maruz kalmaktan dolayı.. ve onun yüzünden ceza yedim durduk yere..cevap vermesene yok o an yapamadım.. normal biri değil.bide olmayan şeyleri söylüyo hayret bişey..bi sene önceki attığım msjı gelip söylüyo bana..muhattab olmayım dedikçe didikliyo ya. allahtan daha kontrollüyüm de...
Yer baklası gibi olup ,üstüne kilolu olmak da görüntü kirliliği yaratıyor.Zayıflamak için çok çaba sarf ediyorlar,üzülüyorum onlar için.:118:
arkadaşım sen ne diyorsun??
bende kiloluyum.7 kilo fazlam var.vermek kolay ama veremiyorum.metabolizmam yavaş..sen bence övüneceğine,arkadaşlarıma hakaret edeceğine dua et.Allah bana bu boyu bu kiloyu vermiş diye şükret.ya obezite olursan.hiçbirşeyin garantisi yok..
arkadaşlar keşke bu insanın küçük yorumları için ceza almasaydınız.çünkü değmezdi...en kısa zamanda dönün inşallah aramıza..
ben diğer arkadaşlara üzüldüm.. doğru,amaçları hakaret değildi belki de insan kızınca ağzından olmadık laf çıkabiliyor bazen onlar için üzüldüm ben..
neyse konu kapanmıştır artık... paylaşımlara devam..güzel bir ortam diliyorum..
bir kızgınlık anıdı aslında bu tuzaga düşmemem lazımdı ama oldu bikere teşekkürler kızlar ne mutlu ki amacımızın ne oldugunu anlayan arkadaşlarımızda var ohcanımadeysinin ve snowy_mrv arkadaşımızın dedigi gibi bu kadar övünmeyle bigün başına bişi gelmezse ne mutlu bence önce saglıklıyım diye bi şükür etmeyi ögrensin insanız her herşey başımıza gelebilir.
Yer baklası gibi olup ,üstüne kilolu olmak da görüntü kirliliği yaratıyor.Zayıflamak için çok çaba sarf ediyorlar,üzülüyorum onlar için.:118:
ben ne kadar zamandır bu sitedeyim.öncedende takip etmişliğim vardır.adı geçen şahıs boy,kilo,güzellikle ilgili nerde bir konu varsa oradadır ve kendinden kısaları her zaman aşağılar,ona göre boyu 180 den aşağılar insan sıfatında bile olmuyor.ayna ayna söyle bana benden daha güzeli varmı dünyada edasındaydı her zaman.olan diğerlerine oldu işte.uzun boyluya kazulet demek değildi belkide arkadaşın amacı.sadece hakaretine hakaretle karşılık vermek istediler.belki silkeneip kendine gelir diye ama mümkün değil!!!
snowy-mrv söylediklerine katılıyorum.hangi söylediklerine dersen şu sakatlık,başına kaza gelme meselesine.çünkü ne zaman onun bu traz mesajlarını okusam(o kadar çok gördümki cümlelerini ezbere biliyorum artık) Allah verede başına bişey gelmese derim hep.azcık mütevzi olmak lazım bırak güzelsen başkalrı söylesin sende teşekkür et geç.ay aman neyse şimdi bende ban yerim falan bu yazımdan dolayı fazla yazmayayım
arkadaşım sen ne diyorsun??
bende kiloluyum.7 kilo fazlam var.vermek kolay ama veremiyorum.metabolizmam yavaş..sen bence övüneceğine,arkadaşlarıma hakaret edeceğine dua et.Allah bana bu boyu bu kiloyu vermiş diye şükret.ya obezite olursan.hiçbirşeyin garantisi yok..
arkadaşlar keşke bu insanın küçük yorumları için ceza almasaydınız.çünkü değmezdi...en kısa zamanda dönün inşallah aramıza..