Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

snowy_mrv isimli uye 1 kelime dahi hakaret etmeden yillardir bu boyu yuzuden ceza puani 70'e cikarmis olan bir sonraki cezasinda siteden artik atilkacak olan uyeyi (isim vermeyecegim) yerden yere vurmustur.... (gonlunuz boyle cevap bekleyince boyle yazdim)

anlayana yazdiklariniz .....

Icimden geleni yaziyorum, YAZIK ! Insanlarin fiziksel olusumlari ile karakterlerini cozebilen hatta onlara Avam diyen birini daha gormedim ! Sizin tezinize gore sizde bana gore Avam kaliyorsunuz ! hemde 20 cm kadar ! Bu arada sizden alinti yaptim diye sadece siz uzerinize alinmayin bu baslikta ceza alan herkesi ayakta alkisliyorum keske su omuzlarinin uzerindeki kaseyi daha iyi kullanabilselerdi. Burada anafikir bu kase bos oldukca ne uzun ne kisa farketmiyor !

kac yasindaki bayanlarsiniz,sacma sapan bi konu yuzunden birbirinize olmadik hakaretler ediyosunuz cocuk gibi.herkerz konusmalariyla boyunu degil karakterini one cikariyo.yazik!

Ablacim birak elleme kimin ne oldugunu gorsun herkes de arkadas listesini ona gore yeniden yapsin....

sizi alkislamistim yeniden alkisliyorum ! Buradan cikan ozet ise hakaret etmeden de sadece kafayi calistirarak kafasi calismayanlari agele edebiliyormusuz !

SImdi gelelim bana bu yazimda hakaret mi ettim ! Hic sanmiyorum !

Sevgi ve saygi ile.....

Hem boyumla hem egitimimle doverim seni !

Sabah sabah yani güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ....
Vay memleketimin insanları vay...

"Yaradılanı Severim,Yaradandan ötürü..."

kazen

teşekkürler,galiba iyi şeyler söyledin değil mi :)

neyse artık fenalık gelmişti bana ... iyi paylaşımlar...

ben ne kadar zamandır bu sitedeyim.öncedende takip etmişliğim vardır.adı geçen şahıs boy,kilo,güzellikle ilgili nerde bir konu varsa oradadır ve kendinden kısaları her zaman aşağılar,ona göre boyu 180 den aşağılar insan sıfatında bile olmuyor.ayna ayna söyle bana benden daha güzeli varmı dünyada edasındaydı her zaman.olan diğerlerine oldu işte.uzun boyluya kazulet demek değildi belkide arkadaşın amacı.sadece hakaretine hakaretle karşılık vermek istediler.belki silkeneip kendine gelir diye ama mümkün değil!!!

snowy-mrv söylediklerine katılıyorum.hangi söylediklerine dersen şu sakatlık,başına kaza gelme meselesine.çünkü ne zaman onun bu traz mesajlarını okusam(o kadar çok gördümki cümlelerini ezbere biliyorum artık) Allah verede başına bişey gelmese derim hep.azcık mütevzi olmak lazım bırak güzelsen başkalrı söylesin sende teşekkür et geç.ay aman neyse şimdi bende ban yerim falan bu yazımdan dolayı fazla yazmayayım

Yer baklası gibi olup ,üstüne kilolu olmak da görüntü kirliliği yaratıyor.Zayıflamak için çok çaba sarf ediyorlar,üzülüyorum onlar için.:118:

arkadaşım sen ne diyorsun??
bende kiloluyum.7 kilo fazlam var.vermek kolay ama veremiyorum.metabolizmam yavaş..sen bence övüneceğine,arkadaşlarıma hakaret edeceğine dua et.Allah bana bu boyu bu kiloyu vermiş diye şükret.ya obezite olursan.hiçbirşeyin garantisi yok..

arkadaşlar keşke bu insanın küçük yorumları için ceza almasaydınız.çünkü değmezdi...en kısa zamanda dönün inşallah aramıza..

Son düzenleme:
ben diğer arkadaşlara üzüldüm.. doğru,amaçları hakaret değildi belki de insan kızınca ağzından olmadık laf çıkabiliyor bazen onlar için üzüldüm ben..

neyse konu kapanmıştır artık... paylaşımlara devam..güzel bir ortam diliyorum..

bir kızgınlık anıdı aslında bu tuzaga düşmemem lazımdı ama oldu bikere teşekkürler kızlar ne mutlu ki amacımızın ne oldugunu anlayan arkadaşlarımızda var ohcanımadeysinin ve snowy_mrv arkadaşımızın dedigi gibi bu kadar övünmeyle bigün başına bişi gelmezse ne mutlu bence önce saglıklıyım diye bi şükür etmeyi ögrensin insanız her herşey başımıza gelebilir.

neyse cnm geçti gitti takma kafanı...

bence boyumuza uygun, saglikli bi zayiflik en guzeli, iskelet gibi gorunmek de iyi degil tabii.

hey bana bakın bi banaaaaaaaayaw benim boyum 168 kilom nasıl sizceee vereyimmi dahaa kalsınmı böyleee

Son düzenleme:

Sana katılıyorum bende bu arkadası tuhaf yorumlarıyla hatırlıyorum hep bir kendini övme, kendi gibi olmayanları kücük görme!!
Zevkler ve renkler tartısılmaz insanlar her uzun boylu olanı begenmek zorunda degil binlerce manken var kimisini begeniyoruz kimisini begenmiyoruz uzun boylu olmak insana ayrıcalık katmaz..
Onun boyunun uzun olması ne bir artı nede bir eksidir benim gözümde...
Benim boyum 1.60 yoktur belkide boyumdan sikayetci degilim ha biraz daha uzun olsam fena olmazdı ama boyum uzun degil diye dünyayı kendime zindan edicek degilim..
Allahıma cok sükür ki saglık problemlerim yok ne zaman hastaneye gitsem, ya da engelli birilerini görsem sahip olduklarımın kıymetini daha iyi anlıyorum

Son düzenleme:

aynen katiliyorum ya bende bi ara iyiydim simdi aldim zor veriyorum sende bu kadar havalanma alirsan görürsün gününü dua ette bu kadar kibirlendigin icin 20 kilo alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…