Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

boyun ne kadar olursa olsun eninde sonunda gireceğin 2 metrelik bir kefenin içidir...

yazık ya yazık...... bu kadar olur anca.... noktaaaaa

gerektiği ve yeteri kadar okuyorum..bilgi sahibiyimm çok şükür zaten

o içinde makyaj,ıvır zıvır olan şeyleri de senede 1-2 kez anca alır bi bakarım.. onlara verilecek paraya acırım. zaten seni ilgilendirmez ne okuduğum.sen önce bi dön kendine bak.

Eğitimimden bahsetmeyeyim,ezilirsin bak ona göre... :)) Suç bende bir baltaya sap olamamış insanlarla muhabbet ediyorum.Hadi size iyi geceler,bol bol hasetlenip,hakaret etmeye devam edin.Kolay gelsin... :pP Sizin de işiniz zor :))

arkadaş zayıflar için sopa gibi tahta gibi laflarına alınmış, o yüzden kaba yorumlar yapmış olabilir.
iyice trolle bağlamasa iyi olacaktı da neyse:KK1: konu okuyanların sayısı uçtu bu arada:KK1:

Demogoji yapma! Hakaretleri ederken şehitler nerdeydi!Senin kapasiten yetmez,demogoji yapmaya bile...Kendinle çelişme!..

ne o cicim cevap bulamadında demogojimi oldu cevabım yapmaya yetmez diyosun ama yetiyomuşki demogoji yapma demişsin bilmam farkındamısın ????

ne o cicim cevap bulamadında demogojimi oldu cevabım yapmaya yetmez diyosun ama yetiyomuşki demogoji yapma demişsin bilmam farkındamısın ????

Ne dediğimi anlamamışsın bile,bir umutla yazmıştım anlarsın diye... :)) Nokta yok ,virgül yok...Biraz onlara çalış sen.Kendini geliştir.Komplekslerinden kurtul sana tavsiyem. :)) Ha,bir de zayıflasan iyi olur. :KK66: İyi geceler...

lirik güzel kesin sen 1.20 boyunda olup mankenleri kıskanan tiplerdensin çok çocukca konuşların var yok avmsın yok depresyondasın falan sen basitsin boy var amaaaa ... neyseee işteee

Eğitimimden bahsetmeyeyim,ezilirsin bak ona göre... :)) Suç bende bir baltaya sap olamamış insanlarla muhabbet ediyorum.Hadi size iyi geceler,bol bol hasetlenip,hakaret etmeye devam edin.Kolay gelsin... :pP Sizin de işiniz zor :))

.............çok şükür büyük zorluklardan geçmiş olsam da üniversite eğitimimi tamamlamış,aklı başında bir insanım..

tabi sen herneysen bilemiyorum,asla yerinde olmak istemezdim asla.. mesleğinde de bu kadar çirkefsen yazık olmuş iş arkadaşlarına ve zamanında okuduğun okullardaki insanlara

iyi bi işin olunca adam olmuyosn işte..altın semer mevzusu.. ki ilkokul mezunu bile olsam üniversityi bitirmemiş bilgisiz biri bile olsam sonuçta insan olmak yeterdi bana..insan gibi bi insan olmak... sen insanlığı paranla satın alabiliyor msn hani nerde???

şii kızlar dağılın lirik güzel artık güzellik uykusuna yatmalı :KK1:
mazallah sonra gözleri falan şişer nasıl salınır sonra ortalıkta :KK1:
ama tabi pardon 4 kat pudra fondöten ne bulduysan kapatırsın sen :KK1:

nokta virgül koymama gerek yok ya sen nasılsa anlıyosun onları ben koymasamda yerlerini bulursun sen nede olsa prof. olacak kapasitedesin ya ( yanlış anlaşılmasın kapasite derken boydan bahsediyorum :))

Bilmediğin noktayı,virgülü nasıl koyacaksan artık ?! :)) Kimlere laf yetiştiriyorum Tanrım. :)))

şii kızlar dağılın lirik güzel artık güzellik uykusuna yatmalı :KK1:
mazallah sonra gözleri falan şişer nasıl salınır sonra ortalıkta :KK1:
ama tabi pardon 4 kat pudra fondöten ne bulduysan kapatırsın sen :KK1:

hahahah :KK1: dogru söze ne denir ki.

lirik güzel kesin sen 1.20 boyunda olup mankenleri kıskanan tiplerdensin çok çocukca konuşmaların var yok avamsın yok depresyondasın falan, çok basitsin boyun uzunsa bile başka şeyler yok sen de meselaaaa neyseeee .........

kEndini tarif etmişsin . :)) Hımm,kendini iyi tanıyorsun,o da bir başarı.Tanımadığın insanlar hakkında hasetliğinin kurbanı olup yorum yapmaman gerektiğini sana öğreten olmadı mı şu yaşına kadar bakayım ? :pp

küstah oldugunu sana herkez söylemek istemiştir ama kimse söyleyememiştir ben söylim çok küstahsın boyunlanmı övünüyorsun ne o 1.82 deve gibi bide hörgüç bulalım sana o zaman ...araştırmalara başladımda hangi renk seni açar tam karara veremiyorum:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

küstah oldugunu sana herkez söylemek istemiştir ama kimse söyleyememiştir ben söylim çok küstahsın boyunlanmı övünüyorsun ne o 1.82 deve gibi bide hörgüç bulalım sana o zaman ...araştırmalara başladımda hangi renk seni açar tam karara veremiyorum:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Sen önce bir aynaya bak canım,fotoğrafın her şeyi anlatıyor.İçinin kötülüğü yüzüne yansımış.

arkadaşlar size noluyo ?! biri geliyo 120 boyundaki insanlarla dalga geçer gibi cümle kuruyo diğeri uzunlarla dalga geçer gibi! sahip olduğu fiziksel durumdan memnun olmayan insanlar okusa burayı sizin şu alaycı yorumlarınızla ne kadar yaralanır haberiniz varmı? lütfen yapmayın

sana kolay gele boyunla övünmeye devam et nede olsa başka övünecek bi tarafın yok belli o yüzden takıl kendince belliki sana eglence laızmmış onuda buldun devam sabaha kadar hadiiiii.

sana kolay gele boyunla övünmeye devam et nede olsa başka övünecek bi tarafın yok belli o yüzden takıl kendince belliki sana eglence laızmmış onuda buldun devam sabaha kadar hadiiiii.

Senin övünecek yerlerin çoktu pardon ,saymışssın kaç satır. :ppp Kompleksli olma bu kadar.

X