Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aminn canım bazen bunalıyorum aslinda hergun aynı şeyi yapmaktan ama dediğin gibi rutinlerimiz aslinda cok değerli cok şükür yapabiliyoruz 🙏
Şu son 1 hafta bunu o kadar iyi anladım ki
Gözlerim ödemden kurbağa gözü gibi dolanıyorum, bacak sızılarım arttı 😔
Eski rutinimi özledim

Kızlar bugünkü menüm

Saat 10.00 limonlu bitki çayı
Saat 11.00 tarhana çorbası 1 dilim k.ekmegi turşu

Saat 12.00 limonlu çay
Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum

Saat 17.00 tarhana çorbası içerim 3 dilim palamut fırında ,salata yerim

Su 2litre
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 🌺🌺🌺

Şu son 1 hafta bunu o kadar iyi anladım ki
Gözlerim ödemden kurbağa gözü gibi dolanıyorum, bacak sızılarım arttı 😔
Eski rutinimi özledim

Geçmiş olsun canım dikkat et hastalık havası var önce saglik

Ne güzel başlamışsın güne. Daim olsun♥️
İnşallah kaptanım sağol 🙏🏻 🥰

İngiliz yazar vardı ünlü dilimin ucunda aklıma gelmedi gelirse yazarım. Hatta ilk yazdığı zaman Abdülhamid e gönderirmiş yorumunu alöak için
Aklına gelirse yazar mısın 🥰

İnanki çok korkunçtu. Yabancı videoydu. Şükrettim müslüman olduğuma.
Zaten bizim suşhi yabancı kültüre ait. Bizim kültürümüzde yok böyle çiğ yemek. Pişmişi de var onu tüketebilirsin seviyorsan
Ürktüm zaten yiyemem heralde bi daha 🥲

Teşekkür ederim kaptanım 🥰 dün günün çoğu vaktinde bileklik takılı olmadığı halde 12.000 bakalım bu gün nasıl olacak gün yine tempolu başladı
Allah kolaylık versin canımm 😍

Bir de alıntı yapmışım nasıl heyecan yaptı isem😂
😅

İyi yapmışsın valla..Afiyet olsun👯‍♀️👯‍♀️
Teşekkürler canımm 🥰

merhaba kızlar mutlu haftasonları :halay::KK200::KK36:

dün dışarı çıkmıştım. hem yürüyüş olsun dedim hem de birşeyler bakmam gerekiyordu. ama çok yorulmuşum onu farkettim :ıslık: birkaç gündür de üzerimde hafif kırıklık var. bademcikler de kıpırdıyor. geçen yıl sandoz şeklinde bir toparlayıcı vitamin mineral karışımı almıştım. az önce onu hazırlayıp içtim. toparlar biraz, vücut dirençli olsun.

Evet canımm 😅

Benim yediklerim bi tık daha yenilebilir olanlardan sanırım, ben de çok farklısını deneyemedim henüz
Benim yediklerimde yengeç, somon, avokado, salatalık falan var

Gerçi bazı yerlerde pişmiş olanları da yapıyorlar ama onları da denemedim
ben evde pişmişini yaptım daha önce. suşiyi biz de çok seviyoruz. yapımı kolay. somonu ızgara olarak pişirip soğutup koydum. nori ve suşi pirinci almam lazım yeniden. çünkü uzun zaman yapmadığımdan evde olanlar bayatladı attım.
ben içine kendi evde yaptığım pirinç sirkesi, susam yağı, soya sosu, pişmiş somon, salatalık, havuç, avokado falan koyuyordum. çok güzel oluyor.

Günaydın Canım hoşgeldin güzel günümüzü daha güzelleştirdin♥️♥️

Güzel kararlar bunlar 🤩🤩🤩
Dün bişey okudum izninle onu aktarıcam. Sağlıklı beslenme Peygamber efendimiz (s.a.v) gibi beslen diye.
Beni uzun uzun düşündürdü. Belki de Paygamberimizi tanımadıpımızdan dolayı böylesine bocalıyorız boşuna kürek çekiyoruz bazen.
O yüzden Peygamber efendimiz nasıl besleniyor diye araştırıcam. Öğrenmek istiyorum sizlerle de paylaşırım 🌺🌺
peygamberimiz mizaca göre besleniyordu diye biliyorum. çünkü o dönemde bu konu çok iyi biliniyordu. zamanla müslümanlara bu unutturuldu. tabi o dönemde yokluk da varmış. çoğu zaman açlık yaşamışlar. ama onun bile faydası olmuş sağlıklarına.
Allah Kuran-ı Kerimde temiz yiyeceklerle beslenin der. buradan kasıt doğal, genetiği değiştirilmemiş, sade besinler ve sadece bedene yetecek kadar ölçülü yemekler... zaten peygamberimizin hadislerinde de var beslenme.

“Hiçbir kişi, midesinden daha tehlikeli bir kap doldurmamıştır. Oysa insana kendini ayakta tutacak bir kaç lokma yeter. Şayet mutlaka çok yiyecekse, midesinin üçte birini yemeğe, üçte birini içeceğe, üçte birini de nefesine ayırmalıdır.”

Kızlar bugünkü menüm

Saat 10.00 limonlu bitki çayı
Saat 11.00 tarhana çorbası 1 dilim k.ekmegi turşu

Saat 12.00 limonlu çay
Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum

Saat 17.00 tarhana çorbası içerim 3 dilim palamut fırında ,salata yerim

Su 2litre
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 🌺🌺🌺
Güzell menü afiyet olsun🔥🔥😘

Bana polisiye roman önerisi verin o zaman kızlar, böyle sonuna kadar aslaaaaa katil kim anlayamayacağım tarzda olsun

Ya da modern romantik kitap da olabilir

Agatha christie, nora roberts, tesis gerritsen, mary higgings clark tüm kitapları okudum onlar dışında birşeyler pleaseee 🥰
Sherlock Holmes 🤩🤩🤩

Günaydın Canım hoşgeldin güzel günümüzü daha güzelleştirdin♥️♥️

Güzel kararlar bunlar 🤩🤩🤩
Dün bişey okudum izninle onu aktarıcam. Sağlıklı beslenme Peygamber efendimiz (s.a.v) gibi beslen diye.
Beni uzun uzun düşündürdü. Belki de Paygamberimizi tanımadıpımızdan dolayı böylesine bocalıyorız boşuna kürek çekiyoruz bazen.
O yüzden Peygamber efendimiz nasıl besleniyor diye araştırıcam. Öğrenmek istiyorum sizlerle de paylaşırım 🌺🌺
Teşekkür ederim canım 💙❤️

daha önce mizaçlar konusunda biraz bahsetmiştim arkadaşlar. mizacınıza uygun beslenirseniz, daha doğrusu beslenirsek ideal kilomuza ineriz :KK36:

X