Ben artık Spor falan yapmiyom ya üşeniyorumbenim oğlan parktan düştü bileğini kırmıştı iki yerden 2 ay alçıda kaldı daha da kolay kolay parkta oynatmiyom
Hep işin uzmanının olduğu yerlere gideceksin gerçekten ya biraz daha hastanelerin içleri boşalmış gibiAynen doktor gayet olumlu konuştu sen ilişkiye gir doğal yollar ile hamile kalırsın dedi içime su serpti
Ay sakın ona izin verme benimki ondan düştü hemde en tepedenBen de korkuyorum şu s şeklindeki kaydıraklar var ya ondan ayakta kaymaya çalışıyor düşer diye çok korkuyorum şu an salıncakta sadece sallıyorum
Varya sonucum çok güzel çıkmış çok şükür gebe kalmak için engel YokHep işin uzmanının olduğu yerlere gideceksin gerçekten ya biraz daha hastanelerin içleri boşalmış gibi
Çok şükür çok sevindim senin adınaVarya sonucum çok güzel çıkmış çok şükür gebe kalmak için engel Yok
Bir de şey parktaki diğer çocuklardan şeyi görüyor ayakta kaymayı maymayı falan öyle yapmaya çalışıyor ben de onunla beraber çıkıyorum vallahi kaydırağın tepesineAy sakın ona izin verme benimki ondan düştü hemde en tepeden
En iyisini yapiyon valla şimdi ben ona çik desemde çıkmıyorBir de şey parktaki diğer çocuklardan şeyi görüyor ayakta kaymayı maymayı falan öyle yapmaya çalışıyor ben de onunla beraber çıkıyorum vallahi kaydırağın tepesine
2 ay alçıda kalınca bileği uslanmıştır oEn iyisini yapiyon valla şimdi ben ona çik desemde çıkmıyor
2 ay alçıda kalınca bileği uslanmıştır o
Yok kiz herşeyden korkuyor sürekli parmağı burkulsa sinek isirsa diyor anne bak açıyor ku op geçsin en ufacık şekilde panik oluyor hemen
5.5Ay yerim onu ben kaç yaşında
Oyş daha küçükmüş bende büyük sanmıştım neden bilmiyorum ama
Yok kiz hala anne kuzusuOyş daha küçükmüş bende büyük sanmıştım neden bilmiyorum ama
Limonlu maydanozlu su içiyorum midem bulanıyor bilmiyorum neden ama içiyorum
Ben kötü bir şey yaptım pilav ve sütlaç yedimMaydanoz rahatsız ediyor olabilir
Ben kötü bir şey yaptım pilav ve sütlaç yedimama kaynanam in pilavı efsaneee