Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kesinlikle çok yememişsin ama protein çok düşük olmuş. Yumurta, et, tavuk gibi doyurucu ve besleyici şeyler muhakkak olmalı ki vüdumuz güçsüz düşmesin. Afiyet olsun. 💕

Mükemmel bir menü, afiyet olsun. Sadece lif eksiği var biraz, roka, maydonoz, yeşillik vs eklersen süper olur.🌸🌸

Bu özel bir diyet mi? Hiçbir şey yememişsin ki😳

Afiyet olsun. Salatanın içinde biraz daha protein olsa çok iyi olurmuş. ❤️

Biraz daha menünü zenginleştirebilirsin diye düşünüyorum. Kalori olarak çok az. Afiyet olsun🌸

10-10 çok güzel ve dengeli bir menü. Afiyet olsun❤️

Güzel menü. Afiyet olsun🌸
Arasıra böyle yapıyorum bugün de keyfim yoktu bu şekilde oldu canım

Afiyet olsun canım :KK200:sabah bir dilim ekmek eklenebilirmiş ve yeşillik eksik kalmış

Afiyet olsun canım :KK200: çok çok az olmuş gerçekten

Afiyet olsun güzel bir menü :KK200: akşama yeşillik eklenebilirmiş makro değerleri nasıl olmalı bilemiyorum açıkçası kişiden kişiye değiştiği için

Afiyet olsun :KK200:meyveyi 1 porsiyona indirip yanına biraz k.yemiş eklense güzel olurmuş

Afiyet olsun :KK200:çok az geldi bana sabah neredeyse bir şey yok öğle sadece kavurmayı yanında yeşillik vs olmadan yemişsin veya 1 dilim ekmek olabilirdi

Afiyet olsun :KK200:sabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş

Afiyet olsun güzel bir menü :KK200:

Afiyet olsun :KK200:tarhanayla peynir acayip güzel gidiyor :kk77:

Afiyet olsun bu hafta çoğunlu düşük kalorili beslendi bakalım yarın ne oalcak merak ediyorum :KK200:
Sebebini biliyosun kaptaniçem bugün keyfim yoktu baya ağladım yarında tartı bu haftalık pek umudum yok ama bugün menüm böyle oldu 🙏🌷

Hayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemen

Öğlen 12//
Havuç salatası ve üstüne 3dilim üçgen peynir yedim sonra bir üçgen peynir daha yedim resim ekledim yağ yok limon ve tuz ekledim

Ara bir muz

Aksam18.30//
200gr döner
Bir kase yeşillikli salata

Ara bir muz
Pasta yaptım bir çatal malzemesinden tadımlık ağzıma attım akşam 8 gibi 🥴

Su 2.5lt
Spor 3 mile Leslie
Yarım saat yürüyüş yaptım öğlen

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram Sitare55 Sitare55 @Queen-zen dolar milyoneri dolar milyoneri
Çok güzel menü, 200 gr saf et beni kalp kalp yaptı. Afiyet olsun 🌸🌸
Arasıra böyle yapıyorum bugün de keyfim yoktu bu şekilde oldu canım
Afiyet olsun, yarın güzel eksiler görürsün de keyfin yerine gelir inşallah önce keyif 💕

Afiyet olsun canım :KK200:sabah bir dilim ekmek eklenebilirmiş ve yeşillik eksik kalmış

Afiyet olsun canım :KK200: çok çok az olmuş gerçekten

Afiyet olsun güzel bir menü :KK200: akşama yeşillik eklenebilirmiş makro değerleri nasıl olmalı bilemiyorum açıkçası kişiden kişiye değiştiği için

Afiyet olsun :KK200:meyveyi 1 porsiyona indirip yanına biraz k.yemiş eklense güzel olurmuş

Afiyet olsun :KK200:çok az geldi bana sabah neredeyse bir şey yok öğle sadece kavurmayı yanında yeşillik vs olmadan yemişsin veya 1 dilim ekmek olabilirdi

Afiyet olsun :KK200:sabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş

Afiyet olsun güzel bir menü :KK200:

Afiyet olsun :KK200:tarhanayla peynir acayip güzel gidiyor :kk77:

Afiyet olsun bu hafta çoğunlu düşük kalorili beslendi bakalım yarın ne oalcak merak ediyorum :KK200:
Evet ama bitmiş evde ondan yalın kaldı.
Herkese selam… yoğun bir gündü 🥹

Menümü yazayım
8.30
Sirkeli su
5-6 gün kurusu (kabızlık için)
Bol su
Kolajenli kahve

10.30
3 yk yulaf
1.5 yk chia tohumu
1tk bal ve sütle kavanoz yaptım geceden
Bir avuç çiğ kuruyemiş ile onu yedim

15.30
Körili tavuk
3 yk makarna
Salata

16.30
Mandalina
2-3 gün kurusu(içimde kayısı ağacı çıkacak ☹️)
1 avuç beyaz leblebi (doymuyorum 🥺)

Su 2 lt
Adım 5.000

LenaG LenaG kaptanım beni hazırlığa alır mısın bu hafta 🥹

Sitare55 Sitare55 @Denp yosunlupapatya yosunlupapatya Boncuk2307 Boncuk2307
Kabızlık için magnezyum sitrat takviyesi öneririm. Bende de kronik kabızlık mevcut. Magnezyum sitrat çözdü sorunumu. Bağırsaklarda su tutmayı sağlıyormuş. Kabızlık Zor ya.

Evet ama bitmiş evde ondan yalın kaldı.

Kabızlık için magnezyum sitrat takviyesi öneririm. Bende de kronik kabızlık mevcut. Magnezyum sitrat çözdü sorunumu. Bağırsaklarda su tutmayı sağlıyormuş. Kabızlık Zor ya.
Magnezyum zaten kullanıyorum canım 4 lğ olandan, fibromiyalji için.
Valla zor canım ya 😕

22 Kasım menü
07.30 1 bardak sirkeli su
09.30 1 fincan kahve 2 hurma
10.30 3 kaşık lor peyniri ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
12.30 1 fincan sütlü kahve 1 elma 15 beyaz leblebi
16.00 1 fincan kiraz sapı çayı, 1 galeta 1 muz
18.30 8 kaşık lahana kavurması,1 dilim tb ekmek 2 bardak ayran
20.30 1 kahve fincanı kadar leblebi
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

İyi geceler
Bugünkü menüm
Sabah
07:30
Bir haşlanmış yumurta

Öğle
12:30
Roka salatası

16:00
Bir muz yulaf üç adet ceviz karışımı

19:30
Yarım kase ilik çorbası(şifa niyetine)
Bir adet hamburger köftesi
Ekmeğinin yarısı

Su 2 litre
Spor 35 dakika eliptik bisiklet (21:00 civarı/12km)
Toplamda 7200 adım oluyor
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84
IMG_3620.jpeg

LenaG LenaG kaptanım Sitare55 Sitare55 bin telefonu bozulmuş bana başka şekilde ulaştı mesajını da iletiyorum şimdi..

" LenaG LenaG ve canım kızlar en çok kırmızı güllerim ❤️ telimin sarj soket yeri bozuldu ve kapandı okul çıkısı tamire verdim yarın sabah alabileceğimi söyledi. İyiyim yarın daha da iyi olacaz 🥳 hepinizi kocaman öpüyorum 😘"

X