- 10 Kasım 2010
- 4.622
- 3.803
Bunun bir zararı var mı bir şey dedi mi doktorAç bıraktığım için kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun bir zararı var mı bir şey dedi mi doktorAç bıraktığım için kendimi
Valla daha gitmedim doktora kadın doğum dışında pek gitmem doktoraBunun bir zararı var mı bir şey dedi mi doktor
Valla daha gitmedim doktora kadın doğum dışında pek gitmem doktora
Allah şifa versinBen gidiyorum ya ama benim takip edecek hastalıklarım var maşallah deyimde nazar değmesin
Günaydın ben su içtim suyla duruyom kahvaltı yapmicam yemek yemem ama kahve ve yeşil çay icicem bugünGünaydın Sabah 8.30'da uyandım çiyalı limonlu suyuma içtim bir gün çiyalı limonlu su bir gün aspir yağı şeklinde gideceğim. Bir haftanın sonunda sadece limonlu suya döneceğim ki bünye direnç yapmasın Bir yarım saat sonra kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum ama kahvaltıda ne hazırlarım o konuda bir fikrim yok
Allah şifa versin
Günaydın ben su içtim suyla duruyom kahvaltı yapmicam yemek yemem ama kahve ve yeşil çay icicem bugün
Kahvaltıda kıymalı yumurta 5 dilim ekmek bu ara ekmeği çok tüketiyorum bir tane masa üzerine bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim 1 tatlı kaşığı kadar da reçel yedim şu anda da şekersiz Türk kahvesini içiyorum
Afiyet olsun benim acil kilo vermem lazım diiyetisyen günüm yaklaşıyor çünkü o yüzden yemiyorum ama eğer ki çok acikirsam salata yaparım da sanmam ya şuan iyiyimTeşekkür ederim ben kahvaltımı yaptım şu an kahvemi içiyorum kötü hissediyorum kendimi kahvaltı yapmayınca
Afiyet olsun benim acil kilo vermem lazım diiyetisyen günüm yaklaşıyor çünkü o yüzden yemiyorum ama eğer ki çok acikirsam salata yaparım da sanmam ya şuan iyiyim
Ben salata ve su ile günü bitirdim ama hiç oturmadim yeni bitti işlerim dip köşe temizlik derken canım çıktıGerçi 24 saat aralıklı oruç tutanlar falan var Instagram'da görüyorum ben daha enerjik hissediyorlarmış kendilerini o yüzden zararı olacağını sanmıyorum ha ben yapamıyorum orası ayrı
Ellerin ağrımasın ben de yapacağım dip köşe temizlik ama arkadaşımın gelmek için haberini bekliyorum o gelmeden iki gün önce dip köşe temizliğe başlarımBen salata ve su ile günü bitirdim ama hiç oturmadim yeni bitti işlerim dip köşe temizlik derken canım çıktı
Gelim yardıma ellerim hızlı ve temiz dir severim temizlik yapmayıEllerin ağrımasın ben de yapacağım dip köşe temizlik ama arkadaşımın gelmek için haberini bekliyorum o gelmeden iki gün önce dip köşe temizliğe başlarım
Ay vallahi mutfak için yardım isteyebilirim Bir de cam temizliğini beceremiyorum yoksa ben de çok severim temizliği ama dip köşe temizliğini iki günde detaylı yıllık temizliğimde 2 haftada falan ancak bitiriyorumGelim yardıma ellerim hızlı ve temiz dir severim temizlik yapmayı
Hatta eşimle kavga ediyoruz diyo ki bırak bı kirlensin sonra Temizle fırsat vermiyorsun kirlenmesine diyo
Ayıp ettin hepsini sana bı günde bitirim canımAy vallahi mutfak için yardım isteyebilirim Bir de cam temizliğini beceremiyorum yoksa ben de çok severim temizliği ama dip köşe temizliğini iki günde detaylı yıllık temizliğimde 2 haftada falan ancak bitiriyorum
Ayıp ettin hepsini sana bı günde bitirim canım
Maşallah maşallah diyetisyen randevuna kadar iyi kilo vereceksin inanıyorum sanaBu arada 76.9 oldum