- 10 Kasım 2010
- 4.622
- 3.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kolay gelsin ben de iki gündür ha bire yedim düğün vardı eşim izinliydi dışarıdan yemekler yedik falan aldım baya şimdide eve iki tane muhabbet kuşu aldık onlarla konuşuyorum bundan sonra yeni sırdaş yeni arkadaslarim onlar oğlum biraz kıskandı ama
Akşama kadar bitkin düşmez misin kiBen sabah kahvaltısı yapmadım şimdi bı white chocolate mocha içtim akşam da yemek yer miyim bilmiyorum
Teşekkür ederim dün akşam güzel bı şarka ve dolma yaptım bı kaç tane sarma yedim yoğurtla beraber şimdi kahvaltı yapmam öğlen belki bı şeyler yerimAy çok teşekkür ederim bende de şu an cheesecake var o yüzden ben de bu hafta biraz kaçıracağım gibi ay hayırlı olsun yeni arkadaşların
Akşama kadar bitkin düşmez misin ki
O ne işe yarıyor nedir kilo verdiriyor muBende kurtulamadım şu doğum kilolarından. 72 kiloyum diyete başladım bir de krom pikolinat hapı aldım tokluk hissi ve tatlı krizleri için. Umarım en kısa zamanda 58 e düşerim
Sanırım işe yarıyor bilimsel çalışmalarda 2 gruba deney yapmışlar günde 4 tane krom pikolinat içenler içmeyenler göre daha fazla kilo vermiş. Ben sabah akşam 1 er tane içiyorum iştahımı azalttığını söyleyebilirim. Trendyolda yorumları okuyarak almaya karar verdim herhangi bir doktora yada diyetisyene danışmadım. kullananlar memnun.O ne işe yarıyor nedir kilo verdiriyor mu
Çok acıkıyorum diye düşünme. Aksine hiç aç değilim iyi dayanıyorum vs diye motive et kendini bol bol da su iç. Ben günde 1 büyük bardak sirkeli su muhakkak içiyorum. Günde 3 litre içiyorumdur herhalde3 tane ceviz yedim 2 adet sarma attım ağzıma çok acikiyorum
Valla aslında bende aynı durumdan şikayetçiyim. Sabahları iyi güzel.. Gün içinde de iyi güzel.. Ama akşam olduğu zaman bazen kaçırıyorum. Yerken iyi güzel hoş. Ama sonrası keşke yemeseydim diyorum. Nolcak böle yaKızlar benim de diyet bı gün oluyor bı gün olmuyor ya
Hahahha valla ayni benValla aslında bende aynı durumdan şikayetçiyim. Sabahları iyi güzel.. Gün içinde de iyi güzel.. Ama akşam olduğu zaman bazen kaçırıyorum. Yerken iyi güzel hoş. Ama sonrası keşke yemeseydim diyorum. Nolcak böle ya
Evet düzen bozulunca diyet de bozuluyor. Aspir yağı ben de mi alsam acaba. İşe yarıyor mu?
Kızlar benim de diyet bı gün oluyor bı gün olmuyor ya
Valla aslında bende aynı durumdan şikayetçiyim. Sabahları iyi güzel.. Gün içinde de iyi güzel.. Ama akşam olduğu zaman bazen kaçırıyorum. Yerken iyi güzel hoş. Ama sonrası keşke yemeseydim diyorum. Nolcak böle ya
Hahahha valla ayni ben