- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
İyi akşamlar... Biraz içimi dökeceğim uzun olursa kusura bakmayın lütfen. Düğün hazırlıkları için ve beraber vakit geçirmek için nişanlımın evine gittim. Başta düğün vardı hazırlıklar iş güç falan derken bitti gitti sonra nişanlımla hiç doğru düzgün vakit geçiremedik hep bir iş çıktı başta tamam dedim olur normal ama sonra iyice sıkılmaya başladım. evli olan görümcemde geldi konuşmaları hareketleri o kadar sinir bozucu ki evde hep bağrışmalar küfürler ters ters hareketler... yok ben çok güzelim yok benim düğünüm onunkinden güzeldi o kim ki falan tarzında dedikodular küfürler dönüp durdu. Kimsede bişey demiyor o sinirliymiş huyu öyleymiş falan diyorlar sürekli. Neyse ben tabi saygımı korudum ama zoruma gitti ne biliyim saygısızlık değil midir ha bana karşı bir şeyi olmadı ama böyle yapması normal mi hadi onu geçtim iki tane çocuğu var büyüğü çok şeker ama küçüğü çok fena ben nişanlımla oturuyorum geliyor aramıza giriyor dayı dayı sürekli öpüyor romantik oluyor böyle diyor ben senin aşkınım diyor siz yalnız kalmayın diyor bide küstü dayısına bu yüzden... başta dedim çocuk aman ne olacak ama sinirime dokunmaya başladı nişanlım sürekli onun gönlünü almaya çalışıyor sen benim aşkımsın falan diyor.. Birlikte mobilya bakmaya gittik kaynanamda geldi ben görevliyle konuşuyorum kaynanam araya giriyor yok L koltuk olmazmış salona.. yok ocağın rengi beyaz olursa daha iyi olurmuş.. bakamadım o an içimden gelmedi. Görümcem asarım keserim tarzında bir tip... nişanlımla aramızda sorun yok çok şükür. Bazen kendimi sığıntı gibi hissettim ne yalan söyliyim ben çok dikkat ederim karşımdaki insanı kırmamaya konuşurken patavatsız davranmamaya.. ama nişanlımın ailesi dambur dumbur konuşuyor ağzım açık kaldı bide sürekli kendilerini övüyorlar biz böyleyiz şöyleyiz bizimki daha güzeldi onlarınki kötüydü.. çocukların yaptığı saçma şımarıklıklara gülüyorlar.. vallahi patladım o yüzden fırsat buldukça dışarı atmak istedim kendimi ama nişanlımında hep işi çıktı bunaldım başının etini yedim malesef arabayla bir iş olduğunda hep nişanlım milleti getirip götürüyor babası talimat veriyor. Bir hafta kaldım doğru düzgün sadece bir kere yemeğe çıktık bir kere de tatlı yiyelim dedik küçük görümcem ablamın doğum günü gelirken pasta alın başımın etini yedi dedi neyse bir saat takıldık nişanlım söz verdim ayıp olur dedi fazla takılmadık pasta aldık gittik görümcemin doğum gününü kutladık. Şimdi bana akıl verin ne yapmalıyım abartacak bişey yok mu dersiniz ? Nasıl bir duruşum olmalı onlara karşı ? Bide ben onların yanında öyle sessiz sakin kalıyorum ki saygımı eksik etmiyim diye bilmiyorum öylede mal gibi duruyorum. Teşekkürler