- 10 Mart 2023
- 49
- 69
-
- Konu Sahibi overyoursmile
İki yıldır birliktesiniz bunun iki yıldır farkındasınız. Keşke düşünmeyi son ana bırakmasaydınız. Karşı taraf içinde eşyalar bile alınmışken o kadar masraf yapılmışken terk edilmek çok acı. İkinize de üzüldüm. Umarım aile evinde oturmuyordur da aldığınız eşyaları daha sonra kullanır.
Açıkçası hiç şimdi neden ameliyat olmuyorsun gibi bir soru hiç yöneltmedim. Maddi durumdan mıdır bilemiyorum. Çünkü gerçekten epey bir masrafa girdik karşılıklı olarak. O zamanlarda bir doktorla görüştüğünde 65 bin dediğini hatırlıyorum. Dediğim gibi hatanın büyük kısmı da bende, evlilik hazırlıkları sürecine o kadar kapıldım ki avare gibi.
Adam sorununu biliyor, organ kendi organı çünkü, bir anda ortaya çıkmış değil. Sorun olacağını kendisi de biliyor, çok önce halletmeye çalışması gerekirdi bunu tedavisi varsa madem, ki bence yok. Erken boşalmaya belki çözüm bulabilir ama boyutu için hiçbir şey yapamaz.Açıkçası hiç şimdi neden ameliyat olmuyorsun gibi bir soru hiç yöneltmedim. Maddi durumdan mıdır bilemiyorum. Çünkü gerçekten epey bir masrafa girdik karşılıklı olarak. O zamanlarda bir doktorla görüştüğünde 65 bin dediğini hatırlıyorum. Dediğim gibi hatanın büyük kısmı da bende, evlilik hazırlıkları sürecine o kadar kapıldım ki avare gibi.
Diyemeyiz, boyu yokmuş. Kadın hissetmiyorum diyor. Hissetmiyorsa ortada bir cinsel ilişki yoktur ki. Evlenirse ev arkadaşı olacaklar.Boyunu geç diyelim
Adam sorununu biliyor, organ kendi organı çünkü, bir anda ortaya çıkmış değil. Sorun olacağını kendisi de biliyor, çok önce halletmeye çalışması gerekirdi bunu tedavisi varsa madem, ki bence yok. Erken boşalmaya belki çözüm bulabilir ama boyutu için hiçbir şey yapamaz.
Yani sizin sormaniza gerek kalmazdı.
Sizde bir hata yok, bu şey gibi oldu; erekte olamayan adam partnerine yüklenir hata sende, sen kadınlık yapamıyorsun gibi.
Adamın yüzüne de söylüyormuşsunuz hiçbir şey hissetmediginizi, ne diyor o zaman? Evlenince düzelteceğim mi? Çok saçma yani.
Anladığım kadarıyla eşyalar ve insanlar için evleneceksiniz ve bir sinir hastası olarak da boşanacaksınız. Olan bomboş geçen yillarınıza olacak.
Sizce müneccim miyim? Okumadan bilebilir miyim ayrıntı yazıp yazmadığını? Allah aşkına verdiğiniz cevap azcık akıl dolu olsun, lütfen,Okuma o zaman
Namus değil yaa aslında. Çok ele ayağa düştü her şey. Bu kadar rahat davranılmamalı bence özel hayat konusunda.Bir tarafta böyle düşünen namuslu forum üyeleri, diğer tarafta acaba kaç cm ya diye merak eden ben
Yani kaçtan aşağısı sorun yaratır ne bileyim merak ettim.
Terk edilme korkusu olsa çözüm bulmaya çalışırdı. Sadece kendini bu şekilde kabullendirmeye çalışıyor bana kalırsa.Hiçbir şey hissetmediğimi söylediğimde bir süre modu inanılmaz düşüyor. Sonra beni bırakmayacaksın değil mi diye bin kez soruyor. Terk edilme korkusunu gerçekten fazlasıyla yaşıyor, beni kırmamak için ben hatalı olsam bile bazı konularda alttan alıyor mesela. Kısacası o eksikliği bir şekilde kapatmaya çalışıyor. Haklısınız.. Daha da geç olmadan vaz geçmem gerekiyor farkındayım
Bana sorarsanız da bu kadar rahat davranılmalı. E şimdi kime göre olanı uygulamak gerek?Namus değil yaa aslında. Çok ele ayağa düştü her şey. Bu kadar rahat davranılmamalı bence özel hayat konusunda.
Diyemeyiz, boyu yokmuş. Kadın hissetmiyorum diyor. Hissetmiyorsa ortada bir cinsel ilişki yoktur ki. Evlenirse ev arkadaşı olacaklar.
Artemis ben sendenim sister. Öteki taraf çok sıkıcı çünkü. Kız edepsizler, gelin buraya.Bana sorarsanız da bu kadar rahat davranılmalı. E şimdi kime göre olanı uygulamak gerek?
Orasını bilemeyeceğim. Eğer öyleyse de durum vahim. Adam farkında olmaz mı ereksiyon olmadığının? Hem farkında hem de hicbir şey yapmadan evlenince düzelecek diye kadını kandırıyor, arada üzülmüş gibi yapıp manipüle ediyor demektir.Belki hiç ereksiyon olmuyor, farkında değillerdir.
Keşke düşünebilseydim.. Aile evinde yaşıyor kendisi. Aldığı eşyaların borcunu ödüyor aile yardımı da almıyoruz. Karşılıklı olarak epey masrafa girdik. Dediğiniz gibi keşke bu kadar ilerlemeden vaz geçebilseydim
Bir süre sonra saygı duymayacaksınız ona, alttan alması bile sizi çıldırtacak, eşyalar için aileler üzülmesin diye veya nişanlınız kahrolmasın diye kendinizi yakmayın, cinsellik evliliğin temeli diyenler doğru söylüyor, 7 Yıldır evliyim, cinsellikten uzak kaldığın zaman kavga etmeye başlıyosun çeşitli sebeplerden , ama cinsellik varsa pamuk gibi oluyosun .gerçek buHiçbir şey hissetmediğimi söylediğimde bir süre modu inanılmaz düşüyor. Sonra beni bırakmayacaksın değil mi diye bin kez soruyor. Terk edilme korkusunu gerçekten fazlasıyla yaşıyor, beni kırmamak için ben hatalı olsam bile bazı konularda alttan alıyor mesela. Kısacası o eksikliği bir şekilde kapatmaya çalışıyor. Haklısınız.. Daha da geç olmadan vaz geçmem gerekiyor farkındayım
Orasını bilemeyeceğim. Eğer öyleyse de durum vahim. Adam farkında olmaz mı ereksiyon olmadığının? Hem farkında hem de hicbir şey yapmadan evlenince düzelecek diye kadını kandırıyor, arada üzülmüş gibi yapıp manipüle ediyor demektir.
Belki hiç ereksiyon olmuyor, farkında değillerdir.
Eğer tedavisi varsa konu sahibine tavsiyem şu yönde olur:Nişanlınızın durumu mikropenis diye mi geçiyor? Gerçekten tedavisi, ameliyatı, ameliyatsız tedavileti vs varmış.
Penis Büyütme ve Kalınlaştırma Ameliyatı Nedir, Nasıl Yapılır?
Penis büyütme ameliyatları genel olarak penis boyunu uzatma ve çapta kalınlaştırma şeklinde yapılmaktadır.dreminozbek.com
arkadaşınızla rahat davranınBana sorarsanız da bu kadar rahat davranılmalı. E şimdi kime göre olanı uygulamak gerek?