Nişanlımın cinsel problemi ve evlilik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Keşke düşünebilseydim.. Aile evinde yaşıyor kendisi. Aldığı eşyaların borcunu ödüyor aile yardımı da almıyoruz. Karşılıklı olarak epey masrafa girdik. Dediğiniz gibi keşke bu kadar ilerlemeden vaz geçebilseydim

Nişanlınla hiç hem psikolojik hem cinsel terapi alması üzerine konuşmadınız mı?

Boyunu geç diyelim, erken boşalma için terapiler vardır. Yani geçmişte yaşadığı olayın üzerinde psikolojil etkileridr vardır. Cinsel hayatını da etkiler.

Adam sorununu biliyor, organ kendi organı çünkü, bir anda ortaya çıkmış değil. Sorun olacağını kendisi de biliyor, çok önce halletmeye çalışması gerekirdi bunu tedavisi varsa madem, ki bence yok. Erken boşalmaya belki çözüm bulabilir ama boyutu için hiçbir şey yapamaz.
Yani sizin sormaniza gerek kalmazdı.
Sizde bir hata yok, bu şey gibi oldu; erekte olamayan adam partnerine yüklenir hata sende, sen kadınlık yapamıyorsun gibi.
Adamın yüzüne de söylüyormuşsunuz hiçbir şey hissetmediginizi, ne diyor o zaman? Evlenince düzelteceğim mi? Çok saçma yani.

Anladığım kadarıyla eşyalar ve insanlar için evleneceksiniz ve bir sinir hastası olarak da boşanacaksınız. Olan bomboş geçen yillarınıza olacak.

Hiçbir şey hissetmediğimi söylediğimde bir süre modu inanılmaz düşüyor. Sonra beni bırakmayacaksın değil mi diye bin kez soruyor. Terk edilme korkusunu gerçekten fazlasıyla yaşıyor, beni kırmamak için ben hatalı olsam bile bazı konularda alttan alıyor mesela. Kısacası o eksikliği bir şekilde kapatmaya çalışıyor. Haklısınız.. Daha da geç olmadan vaz geçmem gerekiyor farkındayım

Sizce müneccim miyim? Okumadan bilebilir miyim ayrıntı yazıp yazmadığını? Allah aşkına verdiğiniz cevap azcık akıl dolu olsun, lütfen,
Bana katılmayabilirsiniz o ayrı; ama bu nedir? Nedir yani siz yazarken ya bu aşırı mantıksız bir cevap oldu yazmasam mı acaba diye düşünemiyor musunuz?

Bir tarafta böyle düşünen namuslu forum üyeleri, diğer tarafta acaba kaç cm ya diye merak eden ben

Yani kaçtan aşağısı sorun yaratır ne bileyim merak ettim.
Namus değil yaa aslında. Çok ele ayağa düştü her şey. Bu kadar rahat davranılmamalı bence özel hayat konusunda.

Terk edilme korkusu olsa çözüm bulmaya çalışırdı. Sadece kendini bu şekilde kabullendirmeye çalışıyor bana kalırsa.
Vazgeçmek ya da devam etmek size kalmış ama sonunun boşanma olacağını buradaki herkes söyleyebilir size.

Belki hiç ereksiyon olmuyor, farkında değillerdir.
Orasını bilemeyeceğim. Eğer öyleyse de durum vahim. Adam farkında olmaz mı ereksiyon olmadığının? Hem farkında hem de hicbir şey yapmadan evlenince düzelecek diye kadını kandırıyor, arada üzülmüş gibi yapıp manipüle ediyor demektir.

Nişanlınızın durumu mikropenis diye mi geçiyor? Gerçekten tedavisi, ameliyatı, ameliyatsız tedavileti vs varmış.

Bir süre sonra saygı duymayacaksınız ona, alttan alması bile sizi çıldırtacak, eşyalar için aileler üzülmesin diye veya nişanlınız kahrolmasın diye kendinizi yakmayın, cinsellik evliliğin temeli diyenler doğru söylüyor, 7 Yıldır evliyim, cinsellikten uzak kaldığın zaman kavga etmeye başlıyosun çeşitli sebeplerden , ama cinsellik varsa pamuk gibi oluyosun .gerçek bu

canım sen madem bu durumun farkındasın neden bu adamla nişanlısın? hadi evlenmeden önce bir şeyler paylaşmayanlar bu duruma düşüyor evlenince çok zor şeyler yaşıyor, anlıyorum onları. ama seni anlamadım. bu durum düzelecek bir durum değil. sonra adam yapamadığı için size sinirlenip psikolojik ve fiziksel şiddete başvuracak. böyle bi sürü konu var. sonunda siz de sinir olacaksınız en ufak şeyden kavga çıkacak. evlilikte cinsellik olmazsa adı ev arkadaşlığı olur. ev arkadaşı içinde bana sürekli bağıracak götünü toplayacağım bir erkeği ben tercih etmezdim. Hala neden nişanlısın anlamadım zaten zamanla evlilikte cinsellik azalıyormuş sizde hiç kalmaz bu gidişle

Ben de anlamadım. Adam kızı kandırmak için öyle diyor da olabilir her şey olabilir. Ama 2 sene bu sorunları çözmek için, bu konuda daha net düşinmek için yeterli bir süre. İki tarafta bundan kaçmış.

Eğer tedavisi varsa konu sahibine tavsiyem şu yönde olur:
Bu problemleri evlenmeden önce halletmesi yönünde şart koşun. Düğünü erteleyin. Eşe dosta bazı sağlık problemleri yüzünden ertelediginizi söylersiniz. Denemeden almayın. Ciddiyim. overyoursmile

hem boyu yok hem işlevi yok. yani boyu uzatsa noluyor ki sönüyormuş. bu sorunları çözmek için nikah cüzdanı ve belediye onayı mı gerekiyormuş. siz eğer bu sorunlar çözülmeden evlenmem deseydiniz adam bir adım atardı şimdi sizin gibi enayiyi bulmuş bu kız beni böyle de kabul eder diyerek evleniyor. evlenince de doktora gitmez gitse de düzelmese de nasılsa evliyim rahatlığına girer. sizin için de çocuk olmuyor çünkü karım vajinismus der çevrenize.

bu adamla sorunlarını çözmeden kesinlikle evlenme kardesim

Bana sorarsanız da bu kadar rahat davranılmalı. E şimdi kime göre olanı uygulamak gerek?
arkadaşınızla rahat davranın
Ailenizle rahat davranın
Ama topluma açık platformlarda bu denli rahat davranışlar zaten cahil olan kesimin daha da cesur davranmasına sebep oluyor.
Uygulama konusunda herhangi bir kısıtlamadan bahsetmedim. Ben doğru bulmadığımı belirttim. Size göre uygunsa elalemin adamının uzuv ayrıntılarını, ayrıntılı ayrıntılı tartışın. Bana ne?
Siz fikrinizi benim üzerimden belirtmeden de ifade edebilirsiniz zannımca?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…