Nişanlımın cinsel problemi ve evlilik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsellik evliliğin her döneminde lazım ben 19 yıldır evliyim ilk yıllarda hatta evlendigimiz ilk yıl tavşan gibiydik ben tam orgazm olamıyordum ama zevk alıyordum ara ara doğumlardan sonra azaldı bir süre hiç bir zaman önceliğimiz seks olmadı ama uzun sürede ayrı kalmadik şimdiki yaşlarımda ben daha arzuluyum mesela yani senelerde geçse hala seks önemli başka türlü tatmin etsin diyenler olmuş onlar arada sırada evet güzel ama sürekli öyle nereye kadar ben mesela mastürbasyonla daha iyi orgazm oluyorum ama eşimle birlikte olmak daha başka sorununu çözmeye çalışsın ürolog psikiyatri gitsin ama her dediklerini uygulaması lazım ama sabriniz yetermi buna bilemedim çok iyi düşünün

Size katılmıyorum. Anonim paylaşımlar da olsa özel hayatın paylaşımında bir sınır olmalı. Erken boşalma ve ebat sorunu var diyip geçilebilecekken arkamdan ulaşamıyor, 1 dakika 5 dakika gibi ayrıntılara gerek yok. Adab meselesi biraz da bu. Burada bir doktor-psikolog-psikiyatrist seansı yok ki her şey açıkça anlatılsın.
Hiç unutmuyorum sınavda bi arkadaş "pipi" yazmıştı penis yerine. Hoca baya herkesin içinde isim vere vere rencide etmişti, o geldi aklıma.

Bdv'de bu aşırı kaçabilir ama burası cinsellik topici. 1 dakika ile 5 dakika arasındaki farkı bi de erkeklere sorun isterseniz.

Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.

Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Evlenince dildo vb oyuncaklar alıp onlarla yetinecekseniz evlenin. Evlenince değişmeyecek çünkü hiçbir şey.

Yav bir de niye biz uğraşacaksak bu kadar oldurmak için? Neymiş hayal dünyamız sınırlıymış. Kardeş, bu erkeklerin fiziksel olarak mekanizmalarının tam çalışması gereken tek nokta bu olay yani. Yav kadınlar her ay regl oluyor, doğuruyor, emziriyor bilmem ne... Bir sürü fizyolojik süreç var bizim için. Bir tanesini yapamayınca veya yapmayınca sen de karı mısın oluyor. Ama erkeğin bir tarafı çalışmayınca straponla ben destek olacakmışım. Oldu canım başka? :deli:
Yok yavrum zaten olmuyor. Ben dalyan gibi manken gibi herifi bırakmışım. O zamanlar vücudu, saçları, kıvrımları, kokusu, ses tonu kısaca her şeyi için ölürdüm, suratına yakın durmak bile içimi titretiyordu; herif tavşan gibi saniyeler içinde yana yığılıyordu. Onun nesini olduracağım? Ne oldu? Sinirden kudurdum, dağı taşı sinirden yakabilirdim. Zamanla güzellikleri bile çirkin gelmeye başlıyor, hatta erkek olarak bile görmemeye başlıyorsun. Cinselliğin tuhaf bir büyüsü var. Seks iyiyse kel herif gözüne sırma saçlı gözüküyor. Hem neden yetinecekmişim?

6-7 yaşlarında amcasının oğlu tarafından maalesef istismara uğramış yıllarca. O zaman da o kişi 20li yaşlarındaymış. Kendisinde gerçekten bir travma yaratmış bu durum. Bu gibi durumların sizce etkisi olabilir mi? Acaba psikiyatri çözüm olabilir mi diye de düşünüyorum ama bilemiyorum.
Nasıl istismar taciz mi tecavuz mu ay Allahım sen koru neler yaşamış yazık

Size katılmıyorum. Anonim paylaşımlar da olsa özel hayatın paylaşımında bir sınır olmalı. Erken boşalma ve ebat sorunu var diyip geçilebilecekken arkamdan ulaşamıyor, 1 dakika 5 dakika gibi ayrıntılara gerek yok. Adab meselesi biraz da bu. Burada bir doktor-psikolog-psikiyatrist seansı yok ki her şey açıkça anlatılsın.
Bir tarafta böyle düşünen namuslu forum üyeleri, diğer tarafta acaba kaç cm ya diye merak eden ben :KK61:

Yani kaçtan aşağısı sorun yaratır ne bileyim merak ettim.

Ameliyat ile düzeleceğini düşünüyorsanız çok yanılırsınız. Ayrıca ameliyat ile 4 cm uzamaz en fazla 2 cm uzatabilyorlar ve ameliyat sonrası da çoğu erkekte ereksiyon sorunu baş gösterebiliyor. Çoğu doktorda önermiyor. Adamın zaten sıkıntıları var daha beter olur.
Eğer istekli bir kadınsanız hiç evlenmek gibi bir hataya düşmeyin hem kendinizi karşı tarafı daha çok mutsuz edersiniz.

Yok yavrum zaten olmuyor. Ben dalyan gibi manken gibi herifi bırakmışım. O zamanlar vücudu, saçları, kıvrımları, kokusu, ses tonu kısaca her şeyi için ölürdüm, suratına yakın durmak bile içimi titretiyordu; herif tavşan gibi saniyeler içinde yana yığılıyordu. Onun nesini olduracağım? Ne oldu? Sinirden kudurdum, dağı taşı sinirden yakabilirdim. Zamanla güzellikleri bile çirkin gelmeye başlıyor, hatta erkek olarak bile görmemeye başlıyorsun. Cinselliğin tuhaf bir büyüsü var. Seks iyiyse kel herif gözüne sırma saçlı gözüküyor. Hem neden yetinecekmişim?
Aaa ama kadınsan yetineceksin kuzum, istersen ömür boyu orgazm nedir bilme. İyi insan olsun yeter. İyi insandan kasıt da şeytanın yeryüzündeki temsilcisi olmasın, kıstas bu. İşte dövmüyorsa, aldatmıyorsa, evin rızkını altılıya falan basmıyorsa iyi insan oluyor. :KK53: Seks de olmasın canım, ne var? Ölmüyorsun ya yeter bu. Aman ha sesini çıkarma hassas erkeğin pamuk kalbi incinir sonra. :deli:

Evlilik okadar kolay bir şey değil.sevgi,saygı, anlayış,hoşgörü,tahammül,geçim derdi,çocuk ve cinsellik hepsi bir bütün.hepsi önemli ama iki insanı birbirine bağlayan en önemli şey ise cinsellik.ustunde defalarca dusunulmesi gereken bir konu.bence iyi düşün taşın.ben cinsellik olmadan da yaşarım dersen devam et.ama zor olur be ☺️

Evlilikte sevgi bir süre sonra alışkanlığa bırakabiliyor yerini. Bazı olayları yatak odasında tamir ediyorsunuz. Mesela cinsel hayatınızda aksama olunca gündelik hayatınız da aksıyor çok gergin olabiliyorsunuz. Yani bizde öyle en azından.Cinsellik iyi olunca bazı problemeri konu etmeyebiliyorsunuz.Evliliğin büyük bir kısmı cinsellik iyi düşünün. Aski halde iki iyi ev arkadaşı olabilirsiniz

Yanamaz bile. Birkaç saniyede ne yanması. Nemlenmiş kibrit gibi, çakıyorsun fisss.
Tedavi olacak adam evlenmeden hallederdi. Nikahı kıyalım da ondan sonra boşanamaz diye düşünüyor belli ki.

Açıkçası hiç şimdi neden ameliyat olmuyorsun gibi bir soru hiç yöneltmedim. Maddi durumdan mıdır bilemiyorum. Çünkü gerçekten epey bir masrafa girdik karşılıklı olarak. O zamanlarda bir doktorla görüştüğünde 65 bin dediğini hatırlıyorum. Dediğim gibi hatanın büyük kısmı da bende, evlilik hazırlıkları sürecine o kadar kapıldım ki avare gibi. :KK43:

İki yıldır birliktesiniz bunun iki yıldır farkındasınız. Keşke düşünmeyi son ana bırakmasaydınız. Karşı taraf içinde eşyalar bile alınmışken o kadar masraf yapılmışken terk edilmek çok acı. İkinize de üzüldüm. Umarım aile evinde oturmuyordur da aldığınız eşyaları daha sonra kullanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X