- 26 Ağustos 2009
- 2.489
- 4.270
- 34
-
- Konu Sahibi overyoursmile
Şimdi bunları göz ardı edip evlenince, bi süre sonra, orgazm olmak istiyorum, beni tatmin etmiyorsun diyip tartışma çıkaracaksınız. Ki bunlar olması gereken istekler. Cinsellik tek taraflı değil. Ve önce kadın zevk almalı.Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Şimdi bu çok hassas bir mevzu.6-7 yaşlarında amcasının oğlu tarafından maalesef istismara uğramış yıllarca. O zaman da o kişi 20li yaşlarındaymış. Kendisinde gerçekten bir travma yaratmış bu durum. Bu gibi durumların sizce etkisi olabilir mi? Acaba psikiyatri çözüm olabilir mi diye de düşünüyorum ama bilemiyorum.
Yani ne yapacağınız kendinize kalmış, ben olsaydım kesinlikle devam ettirmezdim. Eşyalar ve insanlar benim mutluluğumdan önemli değil. Zararın neresinden dönerseniz kârdır. Evlendikten sonra, her şey daha komplike olacak; çok geç olmadan bitirin derim. Ne tahammülünüz kalır ne sevginiz ne aşkınız, insani bir ihtiyaç tatmin olamadıkça ben neden evlendim ki diyeceksiniz. Bu sizi daha kötü yollara sevk edebilir, hatalar silsilesi içinde bulabilirsiniz kendinizi.Doğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten
6-7 yaşlarında amcasının oğlu tarafından maalesef istismara uğramış yıllarca. O zaman da o kişi 20li yaşlarındaymış. Kendisinde gerçekten bir travma yaratmış bu durum. Bu gibi durumların sizce etkisi olabilir mi? Acaba psikiyatri çözüm olabilir mi diye de düşünüyorum ama bilemiyorum.
Sizinde cinsel probleminiz olabilirdi. Bende vardi mesela eşim beni terk mi etseydi.Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Erken boşalma çözülebilir bi şey. Penis büyütmeyi duymadım ama o da oluyormuş. Evet bunlar gerekli tedavilerle halledilebilir.
Ama bunca senedir halletmemesi sorun. Siz hiç paylaştınız mı tatmin olmadığınızı?
Boşanma durumuna gelirseniz basıl açıklayacaksınız ..Doğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten
Boşanma durumuna gelirseniz basıl açıklayacaksınız ..
Göze alarak evlenin daha fazlası olmayacak evlenince … yaşadım .. aynı şeyler , berbat bir on yıl … ayrıldık
Erken boşalma için doktorlara başvurulabilir bildiğim kadarıyla. Neden şimdiye kadar tedavi olmadi? Tedavi olursa belki bi şeyler düzelebilir. Ama boyut konusunu aşırı takıyorsanız bilemem. Ve eğer tedavi olmak + ameliyat olmak isterse evlenmezden önce olsun sonra evlenin. Kesinlikle evlendikten sonraya kalmasın ki her şey kafanızda net oturarak evlenmiş olunDoğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten