Nişanlımın cinsel problemi ve evlilik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlınızın durumu mikropenis diye mi geçiyor? Gerçekten tedavisi, ameliyatı, ameliyatsız tedavileti vs varmış.

Attığınız yazıyı okudum da belki konu sahibinin nişanlısı fazla kiloludur. Önce kilo vermelerini önermişler yazıda.

Bu ameliyatlarla öyle büyük değişimler vaat edilmiyor ama anladığım kadarıyla.

arkadaşınızla rahat davranın
Ailenizle rahat davranın
Ama topluma açık platformlarda bu denli rahat davranışlar zaten cahil olan kesimin daha da cesur davranmasına sebep oluyor.
Uygulama konusunda herhangi bir kısıtlamadan bahsetmedim. Ben doğru bulmadığımı belirttim. Size göre uygunsa elalemin adamının uzuv ayrıntılarını, ayrıntılı ayrıntılı tartışın. Bana ne?
Siz fikrinizi benim üzerimden belirtmeden de ifade edebilirsiniz zannımca?

Cinsel problemi diye açılan konuda bu şekilde dert yanmanız saçma değil mi? Ayrıntılı ayrıntılı diye de bir şey yok, kızcağız fotoğraf mı koymuş? Küçük yazıp geçmiş. Burası evet herkese açık ama siz kendi iradenizle şuan konuyu okuyorsunuz, size özel mesajla konu gönderilmemiş.

Hoş bulmadığınız konuya girip, eleştirmeniz, genelleme yapmanız, kendi doğrularınıza göre yargılamanız doğru değil. Bu şekilde konuyu sabote ediyorsunuz.

Nişanlınız sorununun farkında ve karşınızda sizi kaybetme korkusuyla sürekli kendinden ödün veriyor.
Belli bir zaman sonra o eril enerjisini size karşı iyice kaybedecek ona karşı saygı duymayacaksınız.

Kendisi de sizi kaybetme uğruna, haklı olduğu konularda dahi sürekli ödün verdiği için size karşı içten içe elinde olmadan öfke besleyecektir.
İyice düşünüp ölçüp tartın.
Eşyaları eve teslim almadıysanız belki iade edilir ya da ödendiği kadar kısmını alırlar. Zararın neresinden dönülse kârdır.

Attığınız yazıyı okudum da belki konu sahibinin nişanlısı fazla kiloludur. Önce kilo vermelerini önermişler yazıda.

Aşko bilemiyorum ayrıntılarını. Yazıyı tam okumadım. 😄

Ama belliki tedavilik seçenekleri var.

Sex gerçekten önemli ama yani sizde durup durup tam evlenme arefesinde herşey alınmışken bunu ortaya atamassınız doğru değil . Yani şimdiye kadar neden sorun etmedinizde şimdi sorun oluyor . Aceba evlilikten korkuyorda bahanemi arıyorsunuz? Yada tatmin olamıyorsunuz düzelir diye mi beklediniz ? Kaldıki ne düzelsn boyutu belli bir yerden sonra büyümez . Ayrıca hissetmemekte çok kötüdür .

Yanamaz bile. Birkaç saniyede ne yanması. Nemlenmiş kibrit gibi, çakıyorsun fisss.
Tedavi olacak adam evlenmeden hallederdi. Nikahı kıyalım da ondan sonra boşanamaz diye düşünüyor belli ki.
Bir musibet bin nasihatten iyidir
Konu sahibi deneyimleneden öğrenmeyecek gibi
Hadi hayırlısı

Doğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten 🥹
Cinsellik evlilikte en önemli konulardan biri. Nişanlınız evlenmeye karar vermeden önce kendi travmalarının üstesinden gelmeliymiş. Bence size yaptığı çok bencilce bir davranış. Şimdi ayrılsanız belki çok kızar ve gücenirler ama bir süre sonra hersey unuturum ve herkes yoluna devam eder. Aksini yaparsanız hayatınız mahvolur , sadece sizin değil sizinle beraber hem nişanlınızın hemde ailenizde bu durumdan etkilenir. Bence çok iyi düşünüp karar verin.

Kilo problemi evet var, bazı diğer sağlık problemleri nedeniyle epey bir kilo artışı yaşadı. Birkaç aydır diyetisyene gidiyor fakat hala kilosu var tabi ki. Bu ameliyatlarda maksimum 4 cm deniliyor, ki çoğunda 2 cm gibi bir artış olmuş yorumlardan gördüğümüz kadarıyla. Ameliyat sonrası da komplikasyonlar yaşanabiliyormuş ereksiyon ve his problemi gibi. Gerçekten çözüm olsa evlenmeden önce düşünebilirsin gibi konuşmak istiyorum fakat nasıl desem kırmadan onu düşünüyorum. Maddi olarak da onu epey zorlayacak bir miktar. Yorumlarınız için de çok teşekkür ediyorum

Cinsel problemi diye açılan konuda bu şekilde dert yanmanız saçma değil mi? Ayrıntılı ayrıntılı diye de bir şey yok, kızcağız fotoğraf mı koymuş? Küçük yazıp geçmiş. Burası evet herkese açık ama siz kendi iradenizle şuan konuyu okuyorsunuz, size özel mesajla konu gönderilmemiş.

Hoş bulmadığınız konuya girip, eleştirmeniz, genelleme yapmanız, kendi doğrularınıza göre yargılamanız doğru değil. Bu şekilde konuyu sabote ediyorsunuz.
Ben ayrıntılı olmasını hoş bulmadığımı 2 kelime ile söyledim
Üzerine de derdiyle ilgili fikrimi söyledim
Siz benim düşünceme karşılık 2 paragraf yazmışsınız
Sabote eden ben mi oluyorum?

Şimdi eksiğini alttan alarak kapatıyor da bunu rağmen evlenirseniz kaybetme korkusu da kalmayacak. İğrenç bir evlilik (evlilik denirse) sizi bekliyor. Ne olur iyi düşünün! Cinselliğin kötü olduğu bir evlilik işkence gibi.

Keşke düşünebilseydim.. Aile evinde yaşıyor kendisi. Aldığı eşyaların borcunu ödüyor aile yardımı da almıyoruz. Karşılıklı olarak epey masrafa girdik. Dediğiniz gibi keşke bu kadar ilerlemeden vaz geçebilseydim :KK43:
Ev arkadaşıyla evlenmeye bu kadar para harcanmaz: siz ev arkadaşı alıyorsunuz koca değil… Adamda da hiç çaba yok ve evlenince de olmayacak.

Evet sizsiniz, tam iki saattir konuda aynı noktadasınız. Herkes size kendi doğrularınıza göre yargılama yaparak yazdığınız şeyin doğru olmadığını yazıp durdu. Destan yazmadım, abartmayın.

Keşke düşünebilseydim.. Aile evinde yaşıyor kendisi. Aldığı eşyaların borcunu ödüyor aile yardımı da almıyoruz. Karşılıklı olarak epey masrafa girdik. Dediğiniz gibi keşke bu kadar ilerlemeden vaz geçebilseydim :KK43:
Yapmayın lütfen hata yaptığınızın farkındasınız ona rağmen sırf birileri üzülmesin diye aynı kararlılıkla hata yapmaya devam ediyorsunuz. Farkında olmadığınız şey yarın öbür gün evlendikten sonra boşandığınızda en fazla üzülecek, yıpranacak kişi siz olacaksınız.

Kilo problemi evet var, bazı diğer sağlık problemleri nedeniyle epey bir kilo artışı yaşadı. Birkaç aydır diyetisyene gidiyor fakat hala kilosu var tabi ki. Bu ameliyatlarda maksimum 4 cm deniliyor, ki çoğunda 2 cm gibi bir artış olmuş yorumlardan gördüğümüz kadarıyla. Ameliyat sonrası da komplikasyonlar yaşanabiliyormuş ereksiyon ve his problemi gibi. Gerçekten çözüm olsa evlenmeden önce düşünebilirsin gibi konuşmak istiyorum fakat nasıl desem kırmadan onu düşünüyorum. Maddi olarak da onu epey zorlayacak bir miktar. Yorumlarınız için de çok teşekkür ediyorum

Bence otur kendin bir iki gün sakince düşün. Eline kağıt kalem al. Evlenirsen ne olur, evlenmezsen ne olur, tedavi sürecine başlarsanız maddi manevi ne zorluklar olur bunu yaz. Tek tek alt alta yaz.

Evlilikten vazgeçtin, eşyaları nasıl satıp elden çıkarırsın, nişanlın nerede saklar.
Ya da ilişkiye ara verdin o zaman ne olur.
Tedaviye başlasanız nasıl başlarsınız, nişanlın ne tepki verir bunları yaz.

Böyle kafanda düşün düşün olmaz. Kendini, nişanlını, aileni sen tanıyorsun.

Nişandan vazgeçsen ailen en fazla 1-2 yıl söylenir, sonra geçer gider zamanla konu kapanır. Maddiyatı da kapanır zamanla borçlar biter.

Ama evlenirsin, tedavi olmadan nikahtan sonrası çok zor. Aman ne olacak der korunmazsın, memende bebek, cinsellik yok. Öyle kendinş harcarsın. Şuan gençsin, aile evindesin keyfin iyi, psikolojin iyi. Ama ileride böyle kolay olmayacak.

Ek olarak sen bu durumu kabul edip evlensen, adam sana yarın öbür gün "evlenmeseydin, ben sana yalvarmadım, kendi tercihin" diyecek. Ona iyilik yaptığını düşünmeyecek. Otur nişanlınla bu konuyu konuş. Ayrılmak isteyip, cesaret edemezsen de yalandan kavga çıkar, öyle ayrıl.

hayır demeyi öğrenmen gerek konu sahibi. yarın bir gün esinde üreme konusunda da sıkıntı çıkarsa napacaksınız? hadi bu olmasa bile suanki haliyle de yeterince berbat. adam sizi kullanmış sevse bile kullanmış. sorunlarına çözüm bulmak istese ev esyası alacagına ameliyat olur kilo vs verirdi. millet evlenecegim diye tüp mide ameliyatı oluyor sizinkisi varsın pipim kucuk olsun kalkmasın sonra cozeriz diyor. ilginc

Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.

Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Evlilik yoluna girince böyle oluyor işte birşey düşünmeye fırsat kalmıyor tabaktı çanaktı yeni bir ev düzen heyecanıydı derken bi bakıyosun evlenmişsin… benzer birşey yaşıyorum ve inanınki 3 yıldır bekliyorum daha ne kadar beklicem bilmiyorum aile evine geri dönmek nişan atmaktan daha zor
Ve toplumumuzun hala gelişmediğini boşanan kadına nasıl baktığını biliyorsun kadınlar olarak herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek durumundayız

Direkt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.

Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Bir evlilikte cinsellik cok önemli iki tarafta mutlu olacakki sorun teşkil etmesin😕
Bu probleminiz evlenince dahada büyüyecek malesef

arkadaşınızla rahat davranın
Ailenizle rahat davranın
Ama topluma açık platformlarda bu denli rahat davranışlar zaten cahil olan kesimin daha da cesur davranmasına sebep oluyor.
Uygulama konusunda herhangi bir kısıtlamadan bahsetmedim. Ben doğru bulmadığımı belirttim. Size göre uygunsa elalemin adamının uzuv ayrıntılarını, ayrıntılı ayrıntılı tartışın. Bana ne?
Siz fikrinizi benim üzerimden belirtmeden de ifade edebilirsiniz zannımca?
Ben de onu diyorum işte. Size ne?

Ben tek bir soru cümlesi yazmak istiyorum.
Neden içeriğini doğru bulmadığınız bir başlıktasınız?

Evet sizsiniz, tam iki saattir konuda aynı noktadasınız. Herkes size kendi doğrularınıza göre yargılama yaparak yazdığınız şeyin doğru olmadığını yazıp durdu. Destan yazmadım, abartmayın.
Hanımefendi
Kendi doğrum diye bir şey yok burda
Hoş bulmadığımı belirtip geçtim
Hala da bulmuyorum
İsterseniz 5 saat söyleyin, sizlerin fikirlerine katılmıyorum-katılmayacağım.
Mahremiyet olgusunun ehemmiyeti oldukça fazla, kaldı ki yargılama da yapmadım, bu kadar ayrıntının lüzumsuz olduğunu söyledim. Hala da böyle düşünüyorum.
Sizler alıntılayıp durmasanız, farklı görüş olarak kalacak bir girdi olacak sadece. Uzatıp duran sizlersiniz.
Savunma yapılması gereken bir cevap da yazmadım. Beni terbiye etmeye çalışır hallerde herkes. Ne lüzumu varsa!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X