Kilo problemi evet var, bazı diğer sağlık problemleri nedeniyle epey bir kilo artışı yaşadı. Birkaç aydır diyetisyene gidiyor fakat hala kilosu var tabi ki. Bu ameliyatlarda maksimum 4 cm deniliyor, ki çoğunda 2 cm gibi bir artış olmuş yorumlardan gördüğümüz kadarıyla. Ameliyat sonrası da komplikasyonlar yaşanabiliyormuş ereksiyon ve his problemi gibi. Gerçekten çözüm olsa evlenmeden önce düşünebilirsin gibi konuşmak istiyorum fakat nasıl desem kırmadan onu düşünüyorum. Maddi olarak da onu epey zorlayacak bir miktar. Yorumlarınız için de çok teşekkür ediyorum
Bence otur kendin bir iki gün sakince düşün. Eline kağıt kalem al. Evlenirsen ne olur, evlenmezsen ne olur, tedavi sürecine başlarsanız maddi manevi ne zorluklar olur bunu yaz. Tek tek alt alta yaz.
Evlilikten vazgeçtin, eşyaları nasıl satıp elden çıkarırsın, nişanlın nerede saklar.
Ya da ilişkiye ara verdin o zaman ne olur.
Tedaviye başlasanız nasıl başlarsınız, nişanlın ne tepki verir bunları yaz.
Böyle kafanda düşün düşün olmaz. Kendini, nişanlını, aileni sen tanıyorsun.
Nişandan vazgeçsen ailen en fazla 1-2 yıl söylenir, sonra geçer gider zamanla konu kapanır. Maddiyatı da kapanır zamanla borçlar biter.
Ama evlenirsin, tedavi olmadan nikahtan sonrası çok zor. Aman ne olacak der korunmazsın, memende bebek, cinsellik yok. Öyle kendinş harcarsın. Şuan gençsin, aile evindesin keyfin iyi, psikolojin iyi. Ama ileride böyle kolay olmayacak.
Ek olarak sen bu durumu kabul edip evlensen, adam sana yarın öbür gün "evlenmeseydin, ben sana yalvarmadım, kendi tercihin" diyecek. Ona iyilik yaptığını düşünmeyecek. Otur nişanlınla bu konuyu konuş. Ayrılmak isteyip, cesaret edemezsen de yalandan kavga çıkar, öyle ayrıl.