Nisanlima karsi hislerim karisik?

Nişanlınızın karakterini değiştirmeyeceğiniz için yapacak tek şey ayrılmak. Hayalleriyle oynamayın, kendinizi de üzmeyin çünkü mutsuz bir evliliğe sahip olacaksınız. Adamı sevmediğiniz apaçık ortada. Birbirinizin zamanından çalmamanızı öneririm

Erkek erkekliğini bilecek. Biraz kadını taşıması gerekli. Her şeyde kadın ön plana çıkmamalı. Mesela sipariş verme gibi çok basit bir şeyi sana yüklememeli. Ben yıllarca benzer yükleri aldım, bezdim, yoruldum, kesinlikle olmuyor. Erkek kadını taşımalı. Hem ev işi, hem çalışma hayatı, sosyal ortamlarda taşıma, bide çocuk olursa kadına binen yükün anlamı ne ? Erkek ne halta yarıyor pardon? Kadının kafasını rahatlatması gerekli, sevgi ilgi tabiki olacak, ama maçoluk olarak değil. Nefret ediyorum sümsük erkeklerden artık ya.

Bence bu ilgi alaka sevgi falan değil.bu adam da hiç normal değil.daha yeni böyle birini engelledim normal değil diye.hatta bu sabah.ayrıl sen bu kişiden.davranışları hiç normal değil.sevilmeye alışkan olmadığınızı falan değil.hepimiz seviliyoruz.
Bu yoruma katılıyorum.
Adam kesinlikle normal değil.
Mesleğim gereği az çok anlıyorum insan psikolojisinden, kişilik yapılarından.

Konu sahibi arkadaşım siz bu adamla yapamazsınız yol yakınken yol verin gitsin.

Bu ilişki devam etse de evlilik olsa da yürümez. Mutlu olamazsınız. Hayatınızdaki kişi de asla değişmez, boşuna uğraşmayın. Hiçbir şey için geç değil yolunuza bakın sizi mutlu edecek micaz8nıza uyan biriyle evlilik düşünün

Keşke ayrılmaya cesaret edebilseniz de adamı olduğu gibi seven biri çıksa karşısına.
Aynı eve girince daha da batacak her hareketi.
Eski sevgilimde benzer hissetmiştim. Eski konularımdan hatırlayanlar bilir. Uzatmadan ayrıldım. Çok iyi bir insandı ama sevgi dillerimiz farklıydı sanırım. Ya da uyumsuzduk işte. Ben de kendime ve millete anlatamamıştım sorunu ama içim sıkılıyordu. Sanki iki kelime edemiyormuşuz aşk cümlelerinden gibi geliyordu. Söylediği birkaç şeyi arkadaşlarıma anlattım ve onlar bizim hoşumuza giderdi dediler. Yani şu an sizin hoşunuza gitmeyen başkasının hoşuna gidebilir. Nişanlınızı koşulsuz seven birisi, bu saydığınız özellikler attığı mesajlar hoşuna giden birisi karşısına çıkabilir. Ona da haksızlık yapmayın sevmiyorsanız.
Birini sevmeyince her şeyi batıyor maalesef. Eşimi sevdiğimi yanımda arkadaşım var gibi rahat olduğumda anlamıştım. Bir de hep yanında olmak istiyordum.
Aynı şekilde kendinize de eziyet etmeyin. İyi tartın durumu. Nişanlınızın mesajları mesela bana da hitap etmezdi ama hoşumuza gitmemesi nişanlınızı yanlış ya da ezik birisi yapmaz. Bizdem farklı yapar sadece. Mesela sizin aşırı kontrolcü tavrınız ve havuza gidildiğinde söylenmesini beklemeniz de benim hoşuma gitmezdi

son dediginiz gercekten öyle, gecen birlikte disari ciktik eger ben konusmasan ne bir yere oturabilcektik nede garsonu cagirabilirdik, ve bana dedi ki 'senin böyle konusan ve is halledebilen biri olmani seviyorum' bi korkmadim degil ilerde de bana kalacak diye
Sadece bir yere oturup garsonu çağırdınız diye miydi bu övgü? Garson bile çağıramıyor mu? Siz mi abartıyosunuz acaba? Koca adam bi cafeye oturmayı bilmez mi?

Ya çocuğu da çok gömmek istemiyorum. Bu tarz ilişkilerden hoşlanan bir kadınla olmalı bu adam. Eril enerjisi çok düşük, sevgilisini seven bir adam gibi değil de, kızını seven şevkatli bi anne gibi. Bana itici geliyor bu konuşma tarzı. Ama seveni de vardır. Baya iyi saf birine benziyor. Ama bi insanla sadece iyi diye evlenilir mi? Bilemiyorum...
Evlen ya da evlenme demek zor.
Ben olsaydım böyle birinden etkilenmezdim diyim.

Nişanlımla ilgili kafam çok karışık ve bu durumu paylaşmak istiyorum. Aslinda yazip kendimi bi rahatlatmak istiyorum sizde buna fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
Onu çok seviyordum; ilişkimizin başlarında bana büyük bir heyecan veriyordu. Ancak, nişanlandıktan sonra duygularımda bir soğuma hissetmeye başladım. Şu an kendimi ona karşı daha mesafeli hissediyorum.

Nişanlım bana karşı aşırı derecede sevgi dolu ve sürekli olarak ilgisini gösteriyor. galiba ben bu kadar yoğun sevgiye alışkın değilim. Ailemde büyürken pek sevgi sözcükleri kullanılmazdı, bu yüzden bu kadar ilgi bana fazla geliyor. Son zamanlarda sürekli olarak "Onu gerçekten seviyor muyum?" diye sorgulamaya başladım. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz (arasında 120 km var), o beni çok özlediğini ve sürekli sevdiğini söylüyor. Ben de özledim diyorum ama içimde gerçekten özleyip özlemediğimi sorguluyorum. Yanında zamanın hızlı geçmesini ve bir an önce evlerimize ayrılmayı istiyorum.

Nişanlım işinde gücünde, efendi biri; güvenilir bir eş adayı. Ancak, onun liderlik yapmaması ve pasif olması beni rahatsız ediyor. Buluşmalarda ya da ev hazırlıklarında kendi fikirlerini ortaya koymuyor, ne dersem onu yapıyor. Onun lider ruhlu olmasını, beni ara sıra şaşırtmasını ve yönlendirmesini istiyorum ama o sürekli bana bağlı, karar vermekten kaçınıyor.

Sosyal olarak da çok pasif olduğunu düşünüyorum. Dışarı çıktığımızda, program yapmayı hep benden bekliyor ve ben bir şey ayarlamayınca arabada kalakalıyoruz. Eğlenceli, aktif bir şeyler yapmayı seviyorum ama o daha çok sakin aktiviteleri tercih ediyor, bu da beni sıkıyor. Benden önce dışarı çıkma alışkanlığı da yokmuş, şimdi de "Sen beğenmezsin" diye bir şey organize etmiyor. bulusmalarda parkta saatlerce oturalim yeter diyor bana yetmiyor. zaten sürekli sarilma, dakikalarca yüzüme bakmakla mesgul baska bir sey yapmiyor. adam akilli bir konu bile konusamiyor, sürekli sevgi verip sevgi dileniyor gercekten rahatsiz oluyorum. kendimde sorunu ariyorum tabikide, ben aileme dahi bag cok kurmayan birisiyim, baglanmayi hic sevmezdim

Ayrıca, nişanlım benden daha alıngan ve eleştirilere karşı çok hassas. Her tartışmamızda ağlıyor ve ben sert taraf oluyorum. Beni sıkıcı bir hale getiriyor ve kendime sürekli “Onu gerçekten seviyor muyum?” diye sormama neden oluyor. Maalesef Başak burcu olarak her şeye dikkat ediyorum, hatta ileride saç stili, sakal tıraşı ve giyimi konusunda bile elimde olmasını isteyebilirim çünkü benim için bu konular da eleştiri sebebi oluyor.

tartismalarda asla birbirimizi anlamiyoruz, yani ben onu anliyorum ama o kendini cok sacma sekilde savunuyor. benden korkuyor yani kizacagimdan sert tepki verecegimden onun icin bazi seyleri dile getirmiyor ama sonradan ortaya cikiyor. mesela yüzmeye gitmis ama bana gidip geldikten sonra haber ediyor. muhtemelen gidemezsin gitme diyecegimi düsündü ama sigir degilim herkes istedigini yapabilir, dogruyu yanlisi bildigi sürece. sonra oraya gittigi icin degil bunu neden bana önceden ben gidiyorum haberin olsun diye söylemediginden tartisiyorum 'sen zaten izin verirsin diye biliyorum' diyor. tartismalar hep bu tarzda, ben icinde ne sakladigini neler söylemedigini anliyorum (basak burcu kadinlari beni anladi) sonradan ortaya cikiyor ama sürekli sacma savunmalar, yok benim niyetim böyleydi yok yanlis anlasilma. ve cok unutkan, istiyor ki her hangi bir olumsuz bir seyde asla tartismayayim cünkü ya unuttgu bir sey oluyorumus yada yanlis anlasilma. ben ama her yanlis anlasilmayi kabul edemem ki?

anlayacaginiz iliskimizde ben baskin ve erkek rolündeyim, o alingan narin ve kadin hislerini sahipmis gibi.. yakisikli ama bir erkegi cekici yapan hic bir seye sahip degil gibi.. YENGEC BURCU ERKEGI
amacim burda ayrilayim mi diye sorgulamak degil, neler degisebilir, benzer durum yasayanlar var mi?
Rica ederim adamla evlenerek hayatını mahvetme. Onu mumla arayan binlerce kız var.

her birinizin fikirleri icin cok tesekkür ederim. ayril yazanlari okuyunca bi üzülüyorum ama, cünkü istemiyorum bunu. bir cok kadinin görmedigi ilgi alakayi görüyorum prensesler gibide bakiyor düsünüyor. sadece biraz daha baglanmam bana cekici gelmesi icin bu huy ve özelliklerinin olmasini isterdim. nisanlilik dönemi öncesi ikimiz icinde hayat toz pembeydi mutluyduk ama o zamanlarda da neler yapacagimiza ben karar veriyodum, bu dönemde tabi degismesini istedim. inanirmisiniz bir sey ayarlamasini bilmedigi icin evlilik teklifi dahi alamadim. onu da ayarlamak istemis ama benden gizli instagram acarak, tabi ben fark ettim buda ayri tartisma konusu oldu. bir sey yapmaya calisiyor eli ayagi birbirine dolaniyor yoruluyorum..
simdi isler ciddiye binince kagit kürekler, ev isleri olsun daha da batmaya basladi cünkü ben ciddi ciddi görüsüyorum, mantiksal bakiyorum, istiyor ki her sey hala toz pembe kalsin. mesela bir meselede 'cok düsünmene gerek yok böyle daha kolay' diye fikir veriyim benimle lütfen daha narin daha dikkatli konus üzülüyorum diyor, bende diyorum artik cok hassassin artik bazen gercek hayata alissan mi vs vs... öyle icimi dökmek istiyorum 1 aydir verdigim ic savaslarim
Problem sizde bence.
Adam gizli instagram hesabı açmış gördüyseniz bile çaktırmamalıydınız. Benim arkadaşım öyle yaptı mesela. Bu adam organizatör değil, illaki bilemediği ayarlayamadığı şeyler olacak. Siz neden çaktırıp tartıştınız ben onu anlamadım?
Benim anladığım kadarıyla bir olayda eksik gedik bulunca hemen kontrolü ele almaya çalışıyorsunuz. Hani anneler yapar ya aman evladım sen beceremezsin falan diyen ama sonra da iş yapmıyorsun diye çocuğuna kızan işte aynı öylesiniz.
Mesela havuz olayı da çok garip. Sonradan söyleyince ne oluyor? Altı üstü havuza gitmiş yok önceden söyledi yok sonradan söyledi neyi değiştirecek? Spora gitmek, bakkala gitmek, alışverişe gitmek falan bunlar baya basit ve anında söylenmesi gereken şeyler değil. Adam "izin verirsin" falan demiş. İzin almak, vermek ne demek???
Kontrolcü yapınız karşı tarafa geçiyor bence ve fikir beyan etmekten korkar olmuş. Çünkü bir şey yapsa ona da karışacaksınız. Memnun olmazsın beğenmezsin diyor ya çok haklı. Yazınızdan kontrolcülük akıyor. Karşı tarafa alan tanımıyorsunuz hiç. Benim böyle bir arkadaşım var mesela ve onun hiçbir işine karışmam. Evine giderim öylece otururum. Çünkü yapmaya kalksam laf edecek kılı kırk yaracak uğraşmak istemiyorum.
Bir de dişil enerjili falan demişsiniz ama no ya. Siz çok erilsiniz. Karşınıza baskın erkek çıksa bile ilişki rekabete döner 3 ay sonra ayrılır adam.
Cilve, tatlı söz, yüreklendirme göremedim sizde. Konuşmalarınız düz düz falan sanırım. Yüz yüzeyken tatlı hitaplarınız yoksa baskın erkek de istemez öylesini. Bir ilişkiye 2 erkek fazla der gider.

Başak burcu olarak hiç bir şey anlamadım. Şiddetli psikolojik şiddet uyguladığınız anlaşılıyor yazdıklarınızdan ve bunu normalleştirmek ve haklı göstermek için burçlara sığınıyorsunuz.
Narsist özelliklerinizin burçlarla ilgisi yok. Sakala bıyığa karışmak vs. Herkes kendi kılı tüyüyle ilgilenirse problem kalmaz.
Havuza gitmiş gitmemiş rapor mu verecek?! 20 yıldır ne eşim bana ne ben eşime havuza giderken gelirken rapor vermiyoruz beraber gitmediysek. Birlikteliği kölelik sistemi filan mı sanıyorsunuz. Belli ki birbirinize mutluluk vermiyorsunuz. Yol yakınken dönün derim.

Son düzenleme:
instagram veya havuz meselesine takilanlar olmus,öncelikle böyle bir durumda iliskide üstelik evlilikte birbirinizden haberiniz yoksa benden daha vahim durumdasiniz bilginiz olsun. ikinci olarakta mesele hesap vermek degil, kisi sevgilisinin neler yaptigini merak eder karsilikli anlatir. burdaki mesele ortada gizlenilcek bir sey olmamasina ragmen gizlemeye calismasi. yani bu ilerde aslinda bana söyleyecegi bir durum varken, yalan söyleme potansiyeli oldugunu gösterir.
biride bu iliskiye 2 erkek fazla yazmis, maalesef 2 kiz fazla oldugu icin su an bu durumu yasiyorum. onun ban attigi mesaji ben atmaz yazmak isterdim, ama önce nisanlimdan geldigi icin otomatik olarak itti beni geri cekiliyorum. ayrica sadece ben ne dersem, ben ne yaparsam o oldugu icin üzerime yük binmis gibi hissediyorum ki gayet normal. bugün artik durumu burda izah ettigim gibi kendisine mesaj attim, hakkimizda hayirlisi. yinede baska bir erkege degismem onu

X