Gördüğüm şiddet, yediğim kazıklar

Hiçbir şey yapmaz, hepsi blöf, öyleleri kendi canına kıymaz, senin canına kıymana sebep olur.

Bu devasa krizden sonra kedi gibi yumuşamış kuzuya dömüştür allah bilir. Çünkü bu modelin en büyük zevki birilerinin aklını kaçırttıktan sonra yaptığı işkencenin zevkini sindirmektir
İçeride uyuyor şu an. Yemek falan da yemedi. Yine ne saçmalık yapacak diye tetikteyiz sürekli. Arada babamla konuştuğumda bu durumdan bahsetmeli miyim bilemedim

İçeride uyuyor şu an. Yemek falan da yemedi. Yine ne saçmalık yapacak diye tetikteyiz sürekli. Arada babamla konuştuğumda bu durumdan bahsetmeli miyim bilemedim
Bahsedip bahsetmemek sana kalmış, boşanmış onlar, adam ilgilenmek zorunda değil. Sen de yetişkin bir kadınsın kendi kararlarını alabilirsin. Babanın 'bu kadından uzaklaş artık' demesine mi ihtiyacın var. Bak bunca kadın biz söylüyoruz sana, çık şu kadının yanından, hatta taşındığın evin adresini bile verme.

Bak cennet bu model annelerin ayağı altında değil, bilinç altındaki kültürel öğretiler akıl sağlığını koruyamaz. Kendini koruma görevi sana ait. Sen psikolog yollarına düştüğünde 'ben delirttim' demeyecek, hatta yüzüne bile bakmadan kapı dışarı edecek.

Mantıklı düşünemiyorsun, oyuncağa çevirmiş seni, acil terapi almalısın, aklı selim düşünecek durumda değilsin. Hipnotize etmiş resmen

Ah bir çöp çocuk daha.benim annemi gördüm sizde.evlenseniz bile mutlu bir yuvanız olmaz o ihtimalden vazgeçin.Benim annem ex kocama taciz edildiğimi, ve buna benim izin verdiğimi söylemişti.5 yaşındaydım😿sürekli çocuklarıma bakmadığımı, eve bakmadığımı anlatırdı.bana da kocamın eve bakmadığını, beni sevmediğini, boşan seni kız diye istediğime vericem de dedi😂çocukları elinden alıcam da dedi🤒en sonunda karı koca birbirimizden nefret ettik, asla evine gitmek istemedi haliyle bir cinsel hayatımızda kalmadı.neyse koca olacak adam beni gerçekten aldattı.Annem tüm sülaleye anlattı, beni rezil etti.Kimse duymadan gururum kırılmadan boşanmama izin vermedi.defalarca evimden kovdum.Asla gitmiyor hala daha.ben onun çöp çocuğuyum kardeşime asla yapamadı eniştem evire çevire dövdü.Üzülüyorum bende maalesef keşke bu kadar psikolojisi bozuk olmasaydı diye.para ilgi sevgi alışveriş, kendimden çocuklarımdan çok veriyorum ama yok olmuyor , düzelmiyor.içtiği ilaçları ayıya versek düşer bayılır o derece düşünün! Kendimi bildim bileli böyleydi.insan herkesten ümidi kesiyor ama işte bir yanı annesinden ümidi kesemiyor.Anneniz ölene kadar böyle devam edecek maalesef çünkü ne zaman neye tetiklenecek bilemezsiniz.umudunuzu kırmış oldum ama🤷‍♀️

ayrı eve çıkamıyorum diye bişey yok
buraya bari yazma bu bahaneyi çilek.
sen zaten öncesinde ayrı yaşıyordun, kendine bişey mi yaptı?
şimdi de yapamaz. acilen kurtulman lazım hatta öyle bir kurtulman lazım ki böyle bi daha hiç görüşmemeli falan
ilişki konularını da bırak şimdi şu an en son düşünmen gereken şey karşına düzgün birinin çıkıp çıkmaması konusu
ev arkadaşıyla falan çık gerekirse aparta çık yurda çık nolur bu ruh hastası kadınla daha fazla aynı çatı altında kalma
Biraz para biriktirip ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ben de.
Annemin şöyle bir problemi var, ben ayrı yaşarken bazen aylarca telefonlarıma çıkmazdı. Bazen de günde abartısız 20 kere arardı. Bir dönem engellemiştim sonra gidip babamı ayaklandırmış. İki arada bir derede kaldım. Babama karşı da suçlu hissediyorum ayrı bir ailesi ve çocuğu var bana istediğini yaptıramayınca o tarafı rahatsız etmeye başlıyor

Biraz para biriktirip ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ben de.
Annemin şöyle bir problemi var, ben ayrı yaşarken bazen aylarca telefonlarıma çıkmazdı. Bazen de günde abartısız 20 kere arardı. Bir dönem engellemiştim sonra gidip babamı ayaklandırmış. İki arada bir derede kaldım. Babama karşı da suçlu hissediyorum ayrı bir ailesi ve çocuğu var bana istediğini yaptıramayınca o tarafı rahatsız etmeye başlıyor
Engellesin baban, görüşmek zorunda mı?

X