Nişanlımın cinsel problemi ve evlilik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben senin yerinde olsam, yalandan kavga çıkartır, kavgayı uzunca süre sürdürür, triplere gir, ayrılırdım. Hatta bırak belki o terk eder. En fazla 2 sene ailen sana söylenir söylenirse. Çok sorun olursa alırsın onları tatile götürürsün, hayırlı evlatsın diye konu kapanır.

Benim anladığım sen de sevgilin de bu cinsellik konusunda ilerleyemezsiniz. 2 yıl bu konunun konuşulması, tedavi olunması için, terapi için yeterli bir süre. Siz hiç konuşmamışsınız.

Ben çok sevdiğim, çok sevildiğim 1 sene arkadaşlık, 2 sene sevgililik olarak süren bir ilişkiyi sevgilimin ailesi yüzünden bitirdim. İlk başta çok acı geliyor ama bir yerde insanın içi çok rahat ediyor. Olmayacak ya da aşırı zor olacak şeyler baştan belli oluyor. En kötü yalnız kalırsın, ama yine kafan rahat olur, huzurun olur.

nolur konuyu degistirmeyin artık-sorununuz varsa özelden tartısın!

Ben tek bir soru cümlesi yazmak istiyorum.
Neden içeriğini doğru bulmadığınız bir başlıktasınız?
Başlık bir derdim var bölümündeydi. Cinsel problemin dert olmasından değil, penis boyutundan, pozisyonundan vs ayrıntılı bahsedilmesini doğru bulmadığımı belirttim.
Şu an cinsellik kısmında. Buraya girip konu okumam normalde zaten.

Arkadaşınıza rahat davranın ailenize rahat davranın yazmışsınız biz tam tersi onlara açamadığımız mevzuyu burada açmak için bulunuyoruzdur belki. Doğru bulmayanların okumama gibi bi seçeneği var, okumuyormuşsunuz zaten harika, doğru bulanlar yardımcı olmaya devam etsin konu sahibine

Siz niye dolaşıyorsunuz bu bölümde. Çok mu meraklısınız başkalarının özeline? Burası anonim olmakla birlikte insanlar sorunlu cinsel hayatlarını yakınlarıyla, arkaaşlarıyla bile paylaşıyor. Kadınların konuşmaya, dertleşmeye, danışmaya, tercrübe paylaşmaya ihtiyaçları var. Konunun anlaşılması için detay verilmesi de uygun. Adap meselesini dert edinseydiniz cinsellik bölümünde olmazdınız. Laf olsun torba dolsun diye konuşmuşsunuz. Bırakın insanlar içlerinden geldiği gibi yazsınlar.

Ilk paragrafın önünde saygıyla egiliyorum

Düşündüğünüzün aksine bu tip konular arkadaslarla konusmaya cekinilen konulsr. Kac kisi arkadaşına sevgilisinin penis boyu ve erken bosalma sorunun bahsedip penis büyütme ameliyatını sorabilir? Sozlu bir tartisma yasasan bunu 10 kisiye anlatabilirsin ama bunu anlatabilecegin kisi sayisi sınırlı. O yuzden anonim bir platforma yazmasi cok daha mantikli

Evet dediginiz doğru bende yakin arkadaslarima soramadigim konulari burdan sorup ögreniyorum

Çok benzer bir durum yaşadım, sadece boy problemi yoktu bizde. Evlendim. Gerçekten komik gelicek ama normal ilişkiyi bu sanıyodum. Halbuki bu konulara uzak, gözüm kulağım kapalı da büyümedim. Konuyu açan arkadaş, seni çok iyi anlıyorum. Sürece kapılıyosunuz, evlenince düzelir diyosunuz ama düzelmiyo. ESKİ eşimle ayrılma sebebimiz tabiiki tek başına bu değildi ama artık ona karşı arzum da sevgim de kalmadığından dolayı daha az tahammül edebiliyodum ve bence oda bana.. her neyse konuya dönersek ben hiç orgazm olamadığımı ve bunun sebebinin 30 saniye sürdüğü için olduğunu öğrendim. Eşimle paylaştım, tedavi olucağını söyledi, kendince bulduğu tedavi de banyoya kendini kitleyip videolar izleyip kendini tatmin etmesiydi sonrasında bunun için hep beni suçlama, gram zevk almadan ne olup bittiğini anlamadan başlayıp biten ve arkasını dönen bir eş.. 4 yıldır eski eş bunları iyi düşün derim..

Konuya cevap yazdığımda bir derdim var bölümündeydi
İçerik oraya uygun görülmeyip cinsellik bölümüne taşınmış
Halbuki bdv’de cinsel problemleri olan çiftlerin konu olduğu bir çok başlık var buraya taşınmayan?
Demek ki neymiş ? Evet çok ayrıntıymış.

Yahu penis kılıfı var, ameliyat var, tedavi var.
Var oğlu var yeter ki gönüller bir olsun, bu konuda sizle hemfikir olması önemli.
Eğer sorun olduğunu kabulleniyor ve onu da mutsuz ediyorsa hem tıbben hem de psikolojik olarak tedavi sürecine girebilir.
Böyle bir sebepten ne boşanırım ne ayrılırım.
İstememek başka, eldeki imkan kısıtı başka.
Fantezi dünyası çok geniş, oralarda illa mutlu olacağınız yerler bulursunuz.

Cinsellik elbette önemli.
Bir süre ara verince bile sinirleriniz bozuluyor eşinize tahammülünüz azalıyor doğru.

Ama ben de penis gibi penis çoktur, insan gibi insan azdır diye düşünüyorum. Yüreğinin güzelliğine gerçekten inandığım bir insanla bu sorunu çözmek için seve seve gayret ederim. Hatta keşke hayatımda kp, kv, kocanın akilsiz kafasi gibi sorunlar olmasaydı da ben onun cinsel performansi için neler yapabilirim diye düşünseydim. Daha kolaydı bence.
Iste herkes kendi yaşadığı zorluğu bilir.

Alacağınız her kararda mutluluklar dilerim.

Bana da göre de senin cevabın mantıksız o ne olacak :)

Ay çıksana konudan hala burda ya

2 senedir tatmin olmayıp ayrılmak için düğün arifesini mi beklediniz? Ameliyat olması için evliliği neden beklemeyi tercih ettiniz onu da anlamadım. Eğer sürekli ona bu konuyla ilgili olumsuz eleştiride bulunuyorsanız o psikoloji ile bırakın düzeltmeyi daha da kötü olur.

Evliliğin 1 yılı içinde bu ezik büzük halleri sizi çıldırtacak, saygı duyamayacaksınız, erkek olarak göremeyeceksiniz onu, bu da ona sirayet edecek huysuzlaşacak, salacak, yükünü üstünüze bırakıverecek. Birbirinizi yiyeceksiniz.

Erkekler normal şartlarda boyuta çok takılırlar zaten. Benim anlamadığım nişanlanmayı ya da sevgili olmayı neden beklemiş ki bekarken de gayet gidip ameliyat olabilirdi. Demekki kendisi önemsemiyormuş bu konuyu evlendiğimiz ilk yıllar tavşan gibiydik. Bebekten sonra nerdeyse ayda bire düştü. Dişiydi, atağıydı, hastalığıydı derken. Resmen hep böyle mi olucak diye oturdum ağladım ya eski zamanlarımı özledim diye. Yani cinsellik çok önemli. Mesela uzun zaman birlikte olmayınca resmen öfkeden kavga ediyoruz birbirimizle bence evlilik kötü bir karar arkadaşım ev arkadaşı olmak bu zamanla daha çok öfkeleniceksin çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…