- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
-
- Konu Sahibi overyoursmile
Nişanlınızın durumu mikropenis diye mi geçiyor? Gerçekten tedavisi, ameliyatı, ameliyatsız tedavileti vs varmış.
Penis Büyütme ve Kalınlaştırma Ameliyatı Nedir, Nasıl Yapılır?
Penis büyütme ameliyatları genel olarak penis boyunu uzatma ve çapta kalınlaştırma şeklinde yapılmaktadır.dreminozbek.com
arkadaşınızla rahat davranın
Ailenizle rahat davranın
Ama topluma açık platformlarda bu denli rahat davranışlar zaten cahil olan kesimin daha da cesur davranmasına sebep oluyor.
Uygulama konusunda herhangi bir kısıtlamadan bahsetmedim. Ben doğru bulmadığımı belirttim. Size göre uygunsa elalemin adamının uzuv ayrıntılarını, ayrıntılı ayrıntılı tartışın. Bana ne?
Siz fikrinizi benim üzerimden belirtmeden de ifade edebilirsiniz zannımca?
Attığınız yazıyı okudum da belki konu sahibinin nişanlısı fazla kiloludur. Önce kilo vermelerini önermişler yazıda.
Bu ameliyatlarla öyle büyük değişimler vaat edilmiyor ama anladığım kadarıyla.
Bir musibet bin nasihatten iyidirYanamaz bile. Birkaç saniyede ne yanması. Nemlenmiş kibrit gibi, çakıyorsun fisss.
Tedavi olacak adam evlenmeden hallederdi. Nikahı kıyalım da ondan sonra boşanamaz diye düşünüyor belli ki.
Cinsellik evlilikte en önemli konulardan biri. Nişanlınız evlenmeye karar vermeden önce kendi travmalarının üstesinden gelmeliymiş. Bence size yaptığı çok bencilce bir davranış. Şimdi ayrılsanız belki çok kızar ve gücenirler ama bir süre sonra hersey unuturum ve herkes yoluna devam eder. Aksini yaparsanız hayatınız mahvolur , sadece sizin değil sizinle beraber hem nişanlınızın hemde ailenizde bu durumdan etkilenir. Bence çok iyi düşünüp karar verin.Doğru söylüyorsunuz. Fakat dediğim gibi eşyalar vs her şey hazır. Vazgeçsem insanlara ne diyeceğim? Aileme de hele hiç açıklayamam bu durumu. Bilemiyorum sanırım korkuyorum bitirmekten
Attığınız yazıyı okudum da belki konu sahibinin nişanlısı fazla kiloludur. Önce kilo vermelerini önermişler yazıda.
Bu ameliyatlarla öyle büyük değişimler vaat edilmiyor ama anladığım kadarıyla.
Ben ayrıntılı olmasını hoş bulmadığımı 2 kelime ile söyledimCinsel problemi diye açılan konuda bu şekilde dert yanmanız saçma değil mi? Ayrıntılı ayrıntılı diye de bir şey yok, kızcağız fotoğraf mı koymuş? Küçük yazıp geçmiş. Burası evet herkese açık ama siz kendi iradenizle şuan konuyu okuyorsunuz, size özel mesajla konu gönderilmemiş.
Hoş bulmadığınız konuya girip, eleştirmeniz, genelleme yapmanız, kendi doğrularınıza göre yargılamanız doğru değil. Bu şekilde konuyu sabote ediyorsunuz.
Ev arkadaşıyla evlenmeye bu kadar para harcanmaz: siz ev arkadaşı alıyorsunuz koca değil… Adamda da hiç çaba yok ve evlenince de olmayacak.Keşke düşünebilseydim.. Aile evinde yaşıyor kendisi. Aldığı eşyaların borcunu ödüyor aile yardımı da almıyoruz. Karşılıklı olarak epey masrafa girdik. Dediğiniz gibi keşke bu kadar ilerlemeden vaz geçebilseydim
Ben ayrıntılı olmasını hoş bulmadığımı 2 kelime ile söyledim
Üzerine de derdiyle ilgili fikrimi söyledim
Siz benim düşünceme karşılık 2 paragraf yazmışsınız
Sabote eden ben mi oluyorum?
Yapmayın lütfen hata yaptığınızın farkındasınız ona rağmen sırf birileri üzülmesin diye aynı kararlılıkla hata yapmaya devam ediyorsunuz. Farkında olmadığınız şey yarın öbür gün evlendikten sonra boşandığınızda en fazla üzülecek, yıpranacak kişi siz olacaksınız.Keşke düşünebilseydim.. Aile evinde yaşıyor kendisi. Aldığı eşyaların borcunu ödüyor aile yardımı da almıyoruz. Karşılıklı olarak epey masrafa girdik. Dediğiniz gibi keşke bu kadar ilerlemeden vaz geçebilseydim
Kilo problemi evet var, bazı diğer sağlık problemleri nedeniyle epey bir kilo artışı yaşadı. Birkaç aydır diyetisyene gidiyor fakat hala kilosu var tabi ki. Bu ameliyatlarda maksimum 4 cm deniliyor, ki çoğunda 2 cm gibi bir artış olmuş yorumlardan gördüğümüz kadarıyla. Ameliyat sonrası da komplikasyonlar yaşanabiliyormuş ereksiyon ve his problemi gibi. Gerçekten çözüm olsa evlenmeden önce düşünebilirsin gibi konuşmak istiyorum fakat nasıl desem kırmadan onu düşünüyorum. Maddi olarak da onu epey zorlayacak bir miktar. Yorumlarınız için de çok teşekkür ediyorum
Evlilik yoluna girince böyle oluyor işte birşey düşünmeye fırsat kalmıyor tabaktı çanaktı yeni bir ev düzen heyecanıydı derken bi bakıyosun evlenmişsin… benzer birşey yaşıyorum ve inanınki 3 yıldır bekliyorum daha ne kadar beklicem bilmiyorum aile evine geri dönmek nişan atmaktan daha zorDirekt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Bir evlilikte cinsellik cok önemli iki tarafta mutlu olacakki sorun teşkil etmesinDirekt konuya girmek istiyorum. Nişanlım gerçekten çok sakin anlayışlı ve değerli hissettiren bir insan. Başka bir problemimizin olmadığını anlamanız adına bunu söylüyorum. Cinsellik konusunda sıkıntıları var, 2 senedir beraberlik yaşıyoruz fakat herhangi bir düzelme yok. İlki en fazla 1 taş çatlasın 2 dakika sürüyor. İkinci veya üçüncü de 5 dakika diyebilirim. Ve boyut olarak da epey küçük. Sadece düz pozisyonlarda olabiliyor. Yan veya başka şekilde mümkün değil küçüklüğünden dolayı. Hiçbir şekilde zevk alamıyorum, sanki yarım saatte sürse zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Boş boş bakıyorum. Kendisi çareler arıyor bir şekilde fakat şu anlık durum bu. Sürekli düzelir ya, evlenince düzenli olunca daha iyi olur kafasındaydık. Yada evlendikten sonra büyütme ameliyatı varmış, onu düşünüyordu. 3-4 cm fark ediyormuş. Bilemiyorum, şimdi daha çok düşünür oldum. Bu anlattığım konu sizce evliliğe engel teşkil ediyor mu? Gerçekten kendisini çok seviyorum, bunca yıldır hem en yakın arkadaşım hem sevdiğim insan. Evimizin eşyalarına kadar alındı, aileler çok seviyor birbirlerini. Vazgeçmem durumunda o kadar sıkıntı çıkacak ki, annem ve babam öyle büyük hayal kırıklığına uğrayacak ki. Maddi olarak da çok harcama yapıldı, manevi olarak da yorulduk bu süreçte. O kadar işim gücüm vardı ki bu konuyu hep es geçmiştim düşünmek de istememiştim açıkçası. Hatam bu oldu.
Düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum, siz olsanız ne yapardınız?
Ben de onu diyorum işte. Size ne?arkadaşınızla rahat davranın
Ailenizle rahat davranın
Ama topluma açık platformlarda bu denli rahat davranışlar zaten cahil olan kesimin daha da cesur davranmasına sebep oluyor.
Uygulama konusunda herhangi bir kısıtlamadan bahsetmedim. Ben doğru bulmadığımı belirttim. Size göre uygunsa elalemin adamının uzuv ayrıntılarını, ayrıntılı ayrıntılı tartışın. Bana ne?
Siz fikrinizi benim üzerimden belirtmeden de ifade edebilirsiniz zannımca?
Ben tek bir soru cümlesi yazmak istiyorum.Ben ayrıntılı olmasını hoş bulmadığımı 2 kelime ile söyledim
Üzerine de derdiyle ilgili fikrimi söyledim
Siz benim düşünceme karşılık 2 paragraf yazmışsınız
Sabote eden ben mi oluyorum?
HanımefendiEvet sizsiniz, tam iki saattir konuda aynı noktadasınız. Herkes size kendi doğrularınıza göre yargılama yaparak yazdığınız şeyin doğru olmadığını yazıp durdu. Destan yazmadım, abartmayın.