- 22 Kasım 2020
- 6.251
- 86.244
-
- Konu Sahibi overyoursmile
Ya öyle mi..Hiç işe yarayan bir çözüm yada yöntem olmadı değil mi?
Makine değil bizim kocalar da, olmadığı oluyor, olamadığı oluyor, depremden sonra bir süre hiç olmadı bizde; ama temelden sorunlu cinsel hayat hele ki konu sahibinin problemleriyle çok hayırlı sonuçlar doğurmuyor.Normal adamın çocuktan sonra teklemesi olay oldu bizde, az daha yuvayı yıkıyorduk. Gelen geldiği gibi kalır, değişmez. İşine gelmez, evlilik rahatlığı başka bir şey, hele çocuk da oldu mu ohh seni düşünen kim.
Kısa süreli oldu evet . Dr un verdiği ilaçları kullanınca ama tabi ki anatomi aynı .. performansta biraz ara ara iyileşmeler oldu ama tedaviyi kendi kendine kesti Dr a devam etmedi ki ben de ömür boyu mu kullanacak bu ilaçları nasıl olacak diye düşünmüyor değildim …Ya öyle mi..Hiç işe yarayan bir çözüm yada yöntem olmadı değil mi?
Yok bizim durum sıkıntılıydı biraz, herif ayda bir zor yapar olmuştu, ama birtakım sebepleri vardı, kesinlikle adamın normali bu değildi yani.Makine değil bizim kocalar da, olmadığı oluyor, olamadığı oluyor, depremden sonra bir süre hiç olmadı bizde; ama temelden sorunlu cinsel hayat hele ki konu sahibinin problemleriyle çok hayırlı sonuçlar doğurmuyor.
Yav bir de niye biz uğraşacaksak bu kadar oldurmak için? Neymiş hayal dünyamız sınırlıymış. Kardeş, bu erkeklerin fiziksel olarak mekanizmalarının tam çalışması gereken tek nokta bu olay yani. Yav kadınlar her ay regl oluyor, doğuruyor, emziriyor bilmem ne... Bir sürü fizyolojik süreç var bizim için. Bir tanesini yapamayınca veya yapmayınca sen de karı mısın oluyor. Ama erkeğin bir tarafı çalışmayınca straponla ben destek olacakmışım. Oldu canım başka?Arkadaşlar oldurma çabanıza hayranım, straponla, oyuncakla olacaksa kocayı ne yapalım? Alırım otomatik git gel yapan penis makinesi, yaşarım non stop seksimi o zaman.
İyiyse cennete gider, bize bu dünyada kötü adamlar lâzımİstediği kadar iyi olsun, dünyanın en iyi insanı bile seçilebilir, cinsellik çok önemli. Tutkulu olanı, gülerek yapılanı, gülmekten yapılamayanı, çakırken olanı, tartışma sonrası olanı... Çeşitleri bol ancak siz hangi çeşitte olursa olsun sonucun sıfır olacağını bileceğiniz için şevk nedir unutacaksınız ve zaman içerisinde eşinize karşı dolmaya, sonra da kalp kırmaya başlayacaksınız.
Ameliyatı bir an önce olsun.
İlla "iyi olacağım ben" diyorsa yatakta olsun, tamamİyiyse cennete gider, bize bu dünyada kötü adamlar lâzım
Alt tarafı tenasül uzvunu yarım saat dik tutacak bin naz bin niyaz, çok pis dalıcam birine artık yeter.Yav bir de niye biz uğraşacaksak bu kadar oldurmak için? Neymiş hayal dünyamız sınırlıymış. Kardeş bu erkeklerin fiziksel olarak mekanizmalarının tam çalışması gereken tek nokta bu olay yani. Yav kadınlar her ay regl oluyor, doğuruyor, emziriyor bilmem ne... Bir sürü fizyolojik süreç var bizim için. Bir tanesini yapamayınca veya yapmayınca sen de karı mısın oluyor. Ama erkeğin bir tarafı çalışmayınca straponla ben destek olacakmışım. Oldu canım başka?
Size katılmıyorum. Anonim paylaşımlar da olsa özel hayatın paylaşımında bir sınır olmalı. Erken boşalma ve ebat sorunu var diyip geçilebilecekken arkamdan ulaşamıyor, 1 dakika 5 dakika gibi ayrıntılara gerek yok. Adab meselesi biraz da bu. Burada bir doktor-psikolog-psikiyatrist seansı yok ki her şey açıkça anlatılsın.Ayrıntılar da ne varmış ki gayet normal yazmış kadın başlıkta yaziyor ne olduğu girmeseydiniz
İyiyse cennete gider, bize bu dünyada kötü adamlar lâzım
Okuma o zamanSize katılmıyorum. Anonim paylaşımlar da olsa özel hayatın paylaşımında bir sınır olmalı. Erken boşalma ve ebat sorunu var diyip geçilebilecekken arkamdan ulaşamıyor, 1 dakika 5 dakika gibi ayrıntılara gerek yok. Adab meselesi biraz da bu. Burada bir doktor-psikolog-psikiyatrist seansı yok ki her şey açıkça anlatılsın.
+1Alt tarafı tenasül uzvunu yarım saat dik tutacak bin naz bin niyaz, çok pis dalıcam birine artık yeter.
Burası cinsellik bölümü, adabı burda ararsanız sıkıntı yaşarsınız, bu kadar hassassanız girmemeniz hayrınıza olur. Allah şifayı böyle mum ışığıyla aratmasın.Size katılmıyorum. Anonim paylaşımlar da olsa özel hayatın paylaşımında bir sınır olmalı. Erken boşalma ve ebat sorunu var diyip geçilebilecekken arkamdan ulaşamıyor, 1 dakika 5 dakika gibi ayrıntılara gerek yok. Adab meselesi biraz da bu. Burada bir doktor-psikolog-psikiyatrist seansı yok ki her şey açıkça anlatılsın.
Size katılmıyorum. Anonim paylaşımlar da olsa özel hayatın paylaşımında bir sınır olmalı. Erken boşalma ve ebat sorunu var diyip geçilebilecekken arkamdan ulaşamıyor, 1 dakika 5 dakika gibi ayrıntılara gerek yok. Adab meselesi biraz da bu. Burada bir doktor-psikolog-psikiyatrist seansı yok ki her şey açıkça anlatılsın.
Tamam.Size katılmıyorum. Anonim paylaşımlar da olsa özel hayatın paylaşımında bir sınır olmalı. Erken boşalma ve ebat sorunu var diyip geçilebilecekken arkamdan ulaşamıyor, 1 dakika 5 dakika gibi ayrıntılara gerek yok. Adab meselesi biraz da bu. Burada bir doktor-psikolog-psikiyatrist seansı yok ki her şey açıkça anlatılsın.