nişanlımın ailesi..

Okuyabildigim yere kadar okudum...

Ön yargili biri degilimdir ama daha okurken uyuz oldum size, bazi bölümler de biraz saygisiz gibi hissettirdi ne yalan söyleyeyim...

Umarim arkadaslar yardimci olur

insanların söylediklerini yaptıkları hareketleri kafanıza çok takmamanızı öneririm
o ne demiş,bu şunu demiş gerçekten düşün düşün böyle geçmiyor zaman
nişanlınız askerde ne o sıkılsın ne siz sıkılın.
ne güzel eğitim almışsınız size uygun eğitimli sevebileceğiniz birini bulmuşsunuz.gerisini takmayın.ailesini kimse seçemiyor.annesi öyle dedi diye yargılayamayız malesef.sürekli annen şunu dedi diye konuşursanız o insanında canı sıkılır.iyi de olsa kötü de olsa annesidir.
son olarak arkadasların soyledıgını tekrarlıyorum ''snr'' gibi ünlü harf namına bir şey bulunmayan cümleleriniz yazıyı okumamızı güçleştiriyor.akademisyenseniz daha çok dikkat etmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Bir akademısyen nasıl boyle yazı yazabılır ?

'snr' ne demek arkadasım ben bunu sinir anlıyorum megersem sonra imiş snr nedir yani bari snra yapsaydın .Bununda bi adabı var yani

Bir akademısyen nasıl boyle yazı yazabılır ?

'snr' ne demek arkadasım ben bunu sinir anlıyorum megersem sonra imiş snr nedir yani bari snra yapsaydın .Bununda bi adabı var yani

ben de aynısını yazcaktım tam.hakkaten nası akademisyen olmuşsunuz ilginç.

akademisyenlerimizin anlatım tarzı buysa,vah geleceğimize

Son düzenleme:
Akademısyen olduğunuza emin misiniz türkçe bu kadarda kötü kullanılmaz kı yazık ya
derdını anlayan bulunur mu bılemem yardı

Pek okuyamadim ama ailesiyle sorununuz var anlayabildiysem yazinizi.
Ayrilin oyleyse. Sizin gibi cok iyi bir universitede akademisyen,guzel bir bayana koca mi yok...

Son düzenleme:

Canım akedemisyen olduğunu öğrenene kadar okuyabildim. Sen eğitimli birisin demek, bu yazının hali ne? İnsan bu kadar uzun yazıya parağraf koyar. Daha anlaşılır yazar.

bu a ları,i leri ,ı ları,e leri kim yürüttü sizden ..

Son düzenleme:
Ben akademisyen değilim.Yayınlanmış makalelerim de yok.
Ama ne kadar acelem olsa,ne kadar sinirli olsam bile,böyle yazamam.
Bu şekilde yazmak için,özel bir çaba sarfetmem gerekir.

Herneyse...Durumun muhasebesini yapmak gerekirse...
Kullandığın sıfatları yazmıyorum ama anne-baba kötü,onların yetiştirdiği diğer erkek evlat kötü.
Bir tek senin nişanlın şahane.
Bu aile,kendilerinden ve diğer evlatlarından farklı bir evlat yetiştirebilmiş.
Ne kadar ilginç !

Ha bu arada,senin ailen mükemmel,kültürlü vs...

Biraz gerçekçi olmak lazım.
Ayrıca,sanki rutubetten nem kapmış gibisin.Kayınvalidenin her davranışından,bakışından bile anlam çıkarmışsın.
Önyargılı ve aşağılayan bir tavrın var.Kullandığın tabirler ise,eğitimli,kültürlü ve olgun bir genç hanıma yakışmıyor.
Belki sen sevmedin,onlar da hissettiler,bu yüzden sıcak davranmıyorlar ?

"ben akademisyenim çok ii bi üni.de."

Buraya kadar o
kudum ve devam edemedim. Kusura bakmayın.
Yazınızı düzeltmezseniz çok fazla yardım alabileceğinizi sanmıyorum.

aynen..ben iyi bir üniversitede akademisyen değilim basit bir öğretmenim ama dilimizi nasıl kullanmamız gerektiğini iyi biliyorum.

arkadaş Türkçe yazmamış ki bizden anlayıp yorum yazmamızı beklesin!

forumun kuralları belli aslında.

ayrıca,konuyu sabırla okuyup anlayıp mantıklı yorumlar yapan arkadaşları da tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Çok iyi bir üniversitede akademisyen olan yani yeni nesilleri yetiştirecek olan eğitimciler dilimizi bu kadar kötü kullanıyor ve derdinizi düzgün bir şekilde ifade edemiyorsa vah benim ülkemin haline.

Çok fazla yüz göz olup aranızdaki ilişkiyi laçkalaştırmışsın, ne işin var durmadan oraya gidiyorsun? Üstelik nişanlında yok, askerede. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler, bence kendini biraz geri çekme zamanı..

kendi kendinize etmişsiniz
padişah sülalemisi ne bu sürekli davet etmeden gitmeler falan.......... herşeyi hep alttan almalar....
bırakın kime ne derse desinler.... hem sizde nişanlınızı tanımış olursunz....
nişanlınız size birşey söylese şimdiye kadar herşey gözünün önündeydi ses etmedin... sen onların sen gidince neler ettiğini dinlemek istemedin geldin bunu mu diyorsun bana ben senin ailen için kendimden o kadar çok ödün verdim ki artık bitti..... eskide kaldı... saygımda hala bir kusurm var mı yok... bir kez olsun beni aradılar mı yada ben o kadar aradım bir kere birşeye ihtiyacın var mı emanetimizsin dediler mi yok.... bana geçip de ailene böyle böyle mi deme... ailene siz naptınız de......
deyin... korkmayın... hem nişanlınızı şimdiden tanımış oluyorsunuz... bakın hiç şikayetlenmemişsiniz bir kere şikayetlendiğinizde bana anlatma diye çıkışmış... bence evlenmeden nişanlınızı tanımaya çalışın...

hng üni de akdmsynsinizki.çk zr ysdklrnz grçtn öleeee böleeee idr etmk gç olck tabeee
Allah klylk vrsn krdş

arkadaşın yazdığı sorununa bir cevabnınız yoksa o zaman hiç yorum yapmayın bence. kız zaten neden öyle yazdığını ifade etmiş ve kendince düzeltmiş. belli ki sinirli ve üzgünken yazmış.

--
bence sen o aileyle çok yüz göz olma artık. yani zaten yıllardır tanışıyormuşsunuz. seni tanıyan ve bilen bilir. gerekli görevlerini yerine getirmişsin artık bundan sonra uzaklaş. özel günler dışında gitme. senin bir işin ve çevren var. boşuna onlar yüzünden kendini ve nişanlını yıpratma. babanda zaten anlayışlıymış, onlar yüzünden sinirlenmesin. o yaştaki insanlar değişmez. boşver. inan değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…