o zaman gel canım özelden hangi okulda olduğumu yazayım da gir bir dersime bak bakayım...yalnız eğitim ingilizce..yani ingilizcen varsa çok iyi derecede, öyle beklerim dersime
burada benim AKADEMİSYENLİĞİM DEĞİLDİ mesele!!!!! SIKINTIM BAŞKAYDI..ben ruh hastasıyım da , bi yerimden hikaye uydurdum kendimi de akademisyen yaptım, ezikliğimi tatmin ediyorum buradan!!!!!!!!!! hey allahım ya SABIR diyorum artık...keşke mesleğimi yazmasaydım..böyle acıların kadınıyım falan deseydim ya da okuyamadım falan..çok daha fazla destek görücekmişim sanırım
sen yazıma takıp bana geçirmeye çalışacağına diğer yazdıklarımı da oku bi bak bakalım hangi şartlarda başarmışım ben.. burası kadınlar klübü ya söz de!ayrıca canım emin ol seninkinden fazladır okuduğum kitap sayısı..ya da şunu sorayım evinizde bir kitaplık-kütüphaneniz var mı acaba? sanırım her hafta 2 kitap okuyorsun sen :)) ben orta okuldayken Server Tanilli, Emile Zola'lar okurdum hayatım..bildin miii acep? google'dan acıp bakabilirsin kimdir bunlar :) mesele okunan kitap sayısı ya da benim akademisyen olup, ( belki okuyamadınız,meslek sahibi olamamış da olabilirsin amacım aşağılamak değil..) sizin ne meslek yaptığınız da değil..burası insanların yazma becerisini gösterdiği bi site de ben mi bilmıorum..neden bozuk yazıldığını açıkladım..ama bazılarının nedense AKADEMİSYEN OLMAMa takmış olması da düşündürücü..YA kadın milleti nedense böle işte demekten alamadım kendimi..sözde kadınlar klübü..hani beraberlik falan güya ama bakıyorum bazıları fesatça laf sokma derdinde..bu arada hakikaten beklerim üniversiteye..hatta dersten sonra bölümdeki hoca ve öğrencilerimden hakkımda yorum da alabilirsin..kültürüm,bilgim hakkında falan ..ne istersen..sana kendinle barışık olma, kişisel gelişim kitapları tavsiye ediciiim ben de