Nişanlımın ailesi

bence eskisi gibi kimse kimseye is yaptiramiyor, zaten hersey makinalarla hallediyor. asil mesele stres topu, canin sikilinca saracagin biri, el kizi oldugun icin dudagini bukecegin bir eglence olmasi
Henüz çamaşır katlayan, ütü yemek yapan, toz alan, cam silen, perde takan bir makina yok. Diğer yandan dediğiniz de doğru, oğluna nazı o kadar geçmez, kıyamaz sakınır lafını. Elin kızı öyle değil tabi, ağzına geleni say, acımadan canını yak dur.

Dizegeline bilir diye düşünüyorum ama çok yipranacagim da aklımdan çıkmıyor.
Nisanlimin aile bağları kuvvetli değil. Ablalalari ve abisiyle telefonda hiç konuştuğunu görmedim. Annesiyle de 2 3 haftada bir anca konuşuyor.
Memlekette yaşama gibi bir düşüncem bir ihtimal bile yok. Uzaktan belki bir ihtimal. Bilemiyorumm

Zor bir durum. Umarım nişanlın degısmez. Dıyeceklerım bu kadar

söyle soyleyeyim size çevremde son zamanlarda en çok duyduğum şey - çok emek verdim geri dönemem. Evlilikte aslında en çok zorlayan düşüncelerden biri bu. Ben 2.5 sene evli kaldım ve kısa bir süre olmasına rağmen benim için de çok büyük bir emek vardı-
Kendimden çok şey verdim ilişkim için. Ama aslolan ilerisi için sağlıklı bir ortam yaratabilmek. 5 sene boyunca verdiğiniz emekler boşa gidicek diye düşünerek sonu sizi çok mutsuz veya huzursuz edecek bir ise kalkışmak da çok riskli.
Önerim süreci yavaşlatin - oyalayin demiyorum , eminim nisanliniz kötü biri değildir ama zaten iyi kötü ayrimindan ziyade anneyle toksik I bir ilişki içinde olan birey durumu sorun burada. Zamanla bu toksik ortam evliliği de sizi de zehirliyor.

Dizegelmek eğer değişir / bana bağlanır ben onu adam ederim gibi bir düşünce ise - bu düşünceye asla bel bağlamayın derim. Yetişkin bir bireyi kimse adam edemez. Ona göre ya da anneye göre o sorunsuz ki zaten. Neyini adam edeceksiniz :) benim eşim yönlendirmeye çok açık bir adamdı. Dışarıdan herkes ne kadar uysal ne kadar uyumlu derdi - ki öyleydi gerçekten. Ama ne zaman ki anne işin içine girdi - o benim annem , öncelik o dedi her zaman. Çünkü anne onu kullanmayı / yönlendirmeyi kendine görev edinmişti

nisanlinin arkanda olmasi cok guzel ama aklin varsa o aile apartmanina ya da o sehre gitmezsin. ortada baba yok, ana ortada kalmis. herkes elinden atmak icin duygusal baski yapar. sonucta genelde boyle durumlarda anne küçük oglanla beraber yasar. digerleri de ooh anamiza da iyi bakılıyor diye rahatca keyifle hayatlarina devam ederler.

Birak allah askina anasi yetmemis birde sürüyle görumce, ömrunü yerler senin.

Uzak diyarlarda bir yerde oturu ama eminim sen gidersin o aile aprta oturursun en fazla iki ay sonra burda pespese konular gelir.

Benim şuan ıkı eltım kaynanamın dolabını silmeye gıttı.
Kaynanamın gözünde gelın eşittir hizmetçi.
Bir ara beraber yaşıyorlardı şimdi ayrıldılar ama temizlıge yine gidiyorlar..
Her işte olmak zorundalar.
Nıye kaynanam böyle buyurdu.
Zihniyet kolay kolay değişmez.
Nisanlına da güvenme o kültürde büyümüş bır müddet sonra yapsan nolcak derler..

Ta nişanda kadın sana 40 bilezik mi taktı? başında taşı kadını

Umarım evlendikten sonra ilerleyen yılllarda, annesi iyice yaşlanınca eşini bir anne ve memleket sevdası almaz. Çoğunluk öyle oluyor. Önce sen ne dersen o olur, sonra ya memlekete gideriz ya boşanırız. Hele çocuktan sonra erkeklere bir haller oluyor. Ben cesaret edip evlenemezdim yalan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…