SEVGİLİM beni Geçmişimden TERK ETTİ

Muhafazakarlık dile gelse "Allahiniz varsa bu işe benim adımı karıştırmazsiniz" diye yırtınır resmen. Ikinizde de Konya ovasi gibi mide var baya kasarlanmissiniz bu yasta :) acaba ufaktan daha özgür ruhlu capkin kinci intikamcı oyuncu insanlar oldugunuzu kabul mu etseniz ki? :)
oyunculuk bende olsa ne ilişkim varken sadık kalırım ne gözyaşı dökerim. kaşarlanma lafı da tuhaf sürecin nasıl geçtiğini görmeniz lazım demek ki. kaşar olanın her an kaşar olacağını düşünüyorum. ama ben önceden yaptığım hatadan sonra daha öyle bir şey yapmadım.

oyunculuk bende olsa ne ilişkim varken sadık kalırım ne gözyaşı dökerim. kaşarlanma lafı da tuhaf sürecin nasıl geçtiğini görmeniz lazım demek ki. kaşar olanın her an kaşar olacağını düşünüyorum. ama ben önceden yaptığım hatadan sonra daha öyle bir şey yapmadım.
Bana bunlari yapana ben de yaparim kaşarlanma dedigim o. Yoksa namussuzluk anlaminda soylemiyorum. Cok bile dayanmissim boyle birine bunun abisiyle falan aldatmak lazim bana sorarsan :)

Muhafazakar ama bulduğunu kucağına alıyor, sevişiyor bilmem ne yapıyor. Dümdüz ş.refsiz bu.

Şu mübarek günlerde sadaka ver hayır yap ayrıldığın için🙏 keyfini çıkar hayatının🤌muhafazakar ama her … yiyen aç bir adamdan kurtulmuşsun🙏🙏🙏

allahın sevgili kulu iyi kurtulmuşsun :KK51:
duygusal anlık kararlar vermeyi bırak sende de irade kontrolü yok gibi
karşı taraf ne yaparsa yapsın senin yaptığın seni bağlar onun yaptığı onu bağlar bunu unutma
güven ve dürüstlük içinde bir ilişkin olmasına bak lütfen ilken bunlar olsun

Back
X