Nişanlımdan ayrılmak üzereyim lütfen yardım..

Aynen öyle. Yanında dünyanın en mutlu insanıyım sadece evlenince değişmesinden korkuyorum
Bazen bana da oluyor. Özellikle regl döneminde hep acaba bu sefer doğru olan kişi mi? diyorum
Allah yardımcımız olsun. Hayırlı değilse uzaklaştırsın.

Düşmez kalkmaz bir Allah :) Teşekkür ederim.

Dilersen bir önceki sayfadaki yorumlardan bakabilirsin canım açıkladım tekrar yazarsam ceza verebilirler aynı şeyleri.. Ama yeterince haklı sebebi var eşimin

Aman Allah' ım

Dilersen bir önceki sayfadaki yorumlardan bakabilirsin canım açıkladım tekrar yazarsam ceza verebilirler aynı şeyleri.. Ama yeterince haklı sebebi var eşimin
okudum okudum bu ne böyle
kv iyi olsa ne yazar cahilmiş oda kocacı bide
kocamdır ne yaparsa diyen biri belli
görümcenize de üzüldüm yazık
ayrıntılı olmayınca anlamıyor insan tabi

Aile önemli de, eş ailesinin sözünden çıkamıyorsa önemli. Misal eşim ailesi ile sadece telefonda görüşüyor, ben hiç görmedim 5 senedir. Kafam rahat, o felaket yorumlarını duymak ve sinirden köpürmek zorunda değilim. Aileci olsaydı zaten evlenmezdim.

sen kıymazsan o sana kıyacak. demedi deme

Bilmiyorum bir yanım ona çok güveniyor bir yanım da belli olmaz insan oğlu diyor kafam çok karışık çok korkuyorum
[/QUOTE]
güvenme

Nişanlın yanında ve destekçiyse ve yeteri kadar sevgi varsa arada sorun etme. Ben yan yana dairelerde oturuyorum eşim destekçim olduğu için ve karşılıklı sevgi olduğu için ayrılmayı düşünmedim. Destekçim olmasa ayrılırdık orası ayrı. Sen uzak yaşayacakmışsın ayda yılda bir gördüğün insanı da idare etmeye çalış. Bu aile ister aynı kültür düzeyinde olsun ister şimdiki gibi farklı olsun illaki sorun bi yerde çıkar. Sen bu dengeyi bulacaksın iyi ya da kötü. Sevgini, sebi seven nişaanlını harcama.

Yanımda her zaman ama değişmesinden korkuyorum. Çok yıprandık bilmiyorum nasıl olacak

cOcuğun babası ot içiyormuş.
Yarın öbür gun başka rezillikleri de çıkar.
Siz olsaniz kiziniz böyle aileye gelin gitsin ister misiniz?

Kpderim bana cok tatlısın diyemez yalnız.
Yerini bilecek herkes..

konu sahibine hak verdim.
İctiği sey keyif verici madde olmasa bile,insan ilk günden dünürlerinin yanında kalkıp ot filan sarmaz.
İcmeyiver.
Geline tatlısın demek,kufurlu konuşmak sempatik gelmiş sanırım bazılarına.
Kız bence tepeden bakmıyor.
Ama insan ailesinin karsısına birini çıkardığında istiyorki aileler anlaşsın.
Hic birimiz saraylarda büyümedik ama aileler arasındaki fark sofra adabından bile belli oluyor.

Size sürekli huzursuzluk veriyor ve kendi aile mutluluğunuza kast ediyorlarsa neden olmasın? Çovukların anne babaya olduğu kadar anne babanın da çocuklarına karşı sorumlulukları vardır. Tabi bunu yaşamadan bilemezsiniz.

Tam anlayamadim burayi. Kafayi bulma otu mu?? Tutun farkli bu farkli sonucta.

Bana çok abartıyorsunuz gibi geldi hangimizin kayınpederi kayınvaldesi mükemmel ki herkez başka başka sorun yaşıyor bu hayatta.Yok tatlısın dedi yok küfürlü konuştu diye insan sevdiğine kıyarmı bence sevginizde tam değil gerçekten sevseydiniz ayrılık aklınıza bile gelmezdi

Çocukların da belki seni beğenmeyip evlenince sizinle irtibatı keserler Allah çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…