Bazen bana da oluyor. Özellikle regl döneminde hep acaba bu sefer doğru olan kişi mi? diyorumAynen öyle. Yanında dünyanın en mutlu insanıyım sadece evlenince değişmesinden korkuyorum
Düşmez kalkmaz bir Allah :) Teşekkür ederim.Evet asıl önemli olan şey çoğunlukla aynı pencereden bakabilmek. Aslında evlenirken genel olarak kimse sizin kadar aklı başında bakmıyor. Buna ben de dahilim. Herkes ilk olarak dış görüntüsünden etkileniyor sonrasında ise iş , güç vs vs diye bakıyorlar. Ama bunların hepsinden önemlisi sohbet edebilmek . %100 olmasa da %80-90 anlaşmak çok önemli.
Umarım sizin de hakkınızda hayırlısı olur. Ama bu kadar aklı başında bir hatunun hata yapacağını sanmıyorum.
Dilersen bir önceki sayfadaki yorumlardan bakabilirsin canım açıkladım tekrar yazarsam ceza verebilirler aynı şeyleri.. Ama yeterince haklı sebebi var eşiminanneyi babayı silecek kadar ne yaşadınız bu kadar merakımı mazur görün de
üzüldüm anne babaya onlar da ne üzülüyordur kim bilir
namusunuza mı laf ettiler sizi boşandırmaya mı kalktılar iftira mı attılar?
Aman Allah' ım
- Düğünümüz için kredi çektirdi eşya almak için babası parayı alıp ortadan yok oldu uzun bir süre aradık telefonlara çıkan yok falan annesi diyor ki babandır yer 30.000 lira gitti öyle . + devlet memuruydu parası kendi çektiği kredi için kumar borcuna kesiliyomuş. O dönem k. P'in babası vefat etti miras kaldı onuda yedi ama bizim Düğünümüz yapmadı yapmadığı gibi eşime çektirdiği krediyi eşya alıcam düğün salonu tutcam diye aldı yedi bizim esşya borcumuz vardı ortada düğün geldi çattı yok adam arıyoruz ulaşamıyoruz şehir dışında çalışıyoruz birde yok adam ortalıkta çok zor dönemlerden geçtik. Ben tabi ki ailesi ile görüşsün isterdim ama bu tarz olaylar olunca kendisi artık bu ne ya yeter dedi. Diyeceğim o ki ben hayatımın şaşkınlığını yaşamıştım annem konduramıyordu nasıl böyle yapar bir aile evladına diye düşünüyorduk ki. Görümcem lokantalarda çalışıyor okutmamışlar ve evlenmek istedi 90 doğumlu babası para kaynağı olduğu için evlendirmedin 2 ayda 1 defaya mahsus 20 liralık kontör alırlar sadece kızcağıza tüm parasını alırlar elinden ve evdeki tüm aile fertleri bankalarda kara listede k. P herkese kredi çektirmiş ödememiş ayrıca okumak için devletten aldığı başarı bursunada babası el koymuş çalışarak okumuş. Herkes anne baba olamıyor maalesef sevgili kayınpederim komiser olan erkek kardeşini bile dolandırdı parasına el koydu kayınvalidem zaten atasözü gibi kocama çocuklarımı kurban ederim diyip övünerek geziyor kocaya saygı kocaya değer... Psikologa götürdüm eşimi yinede kendisini yalnız hissetmesin diye yorum dahi yapmadım görüşmelisin dedim olmadı isteniyor psikolog sizlik bir durum değil bu bir travma geçmişe dönük izleri var dedi kendisi istemiş siz bahanesi olmuşsunuz dedi
okudum okudum bu ne böyleDilersen bir önceki sayfadaki yorumlardan bakabilirsin canım açıkladım tekrar yazarsam ceza verebilirler aynı şeyleri.. Ama yeterince haklı sebebi var eşimin
sen kıymazsan o sana kıyacak. demedi demeYok nişanlım sağolsun doğru yada normal olmadığının farkında ve bunu bana da ailesine de söylüyor. Ailesi daha önce hiç kendi memleketleri dışında bir kimse ile muhatap olmamışlar. Nişanlım bu yüzden nasıl davranacaklarını beceremiyorlar kötü insan değiller sadece eğitimsizler günlük hayat rutinleriniz çok farklı bu yüzden bu durumlar diyor. Babası yüzünden nişanı atmak üzereyim. Ama nişanlıma kıyamıyorum.
Bilmiyorum bir yanım ona çok güveniyor bir yanım da belli olmaz insan oğlu diyor kafam çok karışık çok korkuyorumo senin esine bagli. ya bak zaten uzaktasin bayramdan bayrama gorursun olur biter gorunce de mesafeni koy. ne derse desin duyma. deli bu de kendi kendine. eger esin babasinin ve diger akrabalarinin anormal oldugunun farkinda ve buna gore davraniyorsa sikinti olmaz ama evlenmeden once konus sikintilarini. ya kp beni isterken bile kavga cikardi sebep de siyaset. yani kisacasi hersey esinde bitiyor.
Yanımda her zaman ama değişmesinden korkuyorum. Çok yıprandık bilmiyorum nasıl olacakNişanlın yanında ve destekçiyse ve yeteri kadar sevgi varsa arada sorun etme. Ben yan yana dairelerde oturuyorum eşim destekçim olduğu için ve karşılıklı sevgi olduğu için ayrılmayı düşünmedim. Destekçim olmasa ayrılırdık orası ayrı. Sen uzak yaşayacakmışsın ayda yılda bir gördüğün insanı da idare etmeye çalış. Bu aile ister aynı kültür düzeyinde olsun ister şimdiki gibi farklı olsun illaki sorun bi yerde çıkar. Sen bu dengeyi bulacaksın iyi ya da kötü. Sevgini, sebi seven nişaanlını harcama.
eşinin arkasinda duruyorsa kimseye takmiyorsa gerisi boş:)Ben gayet iyi okudum anladim.
Benim fikrim öyle sizin fikriniz öyle saygı duyuyorum.
Ama fikrim degismiyor bana gore dogru olan esiyle arasinda kuvvetli sevgi varsa gerisi gelir her halükarda
cOcuğun babası ot içiyormuş.Kıyılıyor gibi hissediyorum, yazık ediliyor demişsiniz, çok komik ve acı geldi bana bu... Kendinize kıymayın o halde, sizin ve ailenizin soyluluğuna yaraşır bir aile bulun derim ben yol yakınken. Yazık olmasın size.
Kpderim bana cok tatlısın diyemez yalnız.mesele şimdi anlaşıldı, eşinizin babası akademisyen olsa muhtemelen sen kendin tatlısın lafına "ah babacım çok naziksin" diye cevap verirdiniz. sizi rahatsız eden gerçekten eğitimsiz olmaları. İnsanlara yazık etmeyin sizin yüzünüzden oğullarından olacaklar en iyisi eğitimli kendinize layık bir aile bulun, bu arada nişanlınız babasının bu hareketine karşı dikkat et demişse o da övdüğünüz kadar değilmiş.
Onlar Yok gibi yaşamak nasıl mutlu ediyor ben anlamıyorum sonuçta eşinizin var olma sebebi ailesi nasıl Yok sayılıyor yok sayıldığı İçin nasıl mutlu olunuyor kötü olsalar bile Yok sayılmayı hak eder mi bi aile anne baba
Maraş otu diye birşeymiş o bölgede normal karşılanıyor ama bana göre hiç de normal değil. Nişanlım ailesinin yanına sadece Ramazan bayramında gidiyor. O yüzden bilmeyebilir diye düşünüyorum ama yine de insan oğluna güven olmaz.
O bölgede normalmiş ama ben bilmiyorum ve bana göre çok da normal değilTam anlayamadim burayi. Kafayi bulma otu mu?? Tutun farkli bu farkli sonucta.
Ailemi muhatap etmek istemiyorum ama sağolsunlar ailemi arayıp sohbet etmek için fırsat kolluyorlar. Nişanlımın annesinde sorun yok o arasın ama babasının her konuşmasında bir patavatsızlık bir haddini bilmezlik. Sanki cıvık cıvık konuşunca samimiyet sevgi artacak zannediyor. Kesinlikle görüştürmemek taraftarıyım. Ama bombayı durduramıyoruz.
Ayrıntılık bir durum yok ki adam cahil ama kötü bir niyeti yok yazık ya çok üzüldüm kendi babama yapılmış gibi hissettim ne kadar kötü kalpli insanlar varAyrıntı bilmiyorum ama çok üstten bakıyorsunuz tasvip etmedim