- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.649
Konu sahibi okumuş okumamış diye belirtip geçmemişki. Başına gelen örnekleri de yazmış yani erkek tarafı ne şekilde olursa olsun patavatsız, kendi ailesine uymayan bir aileymiş.Şimdi belki çoğu kişi beni bombalayacak ama okumakla adam olunmaz diye düşünüyorum.
Herkes aynı olacak diye bir şey yok ama eski eş kişisinin tüm ailesi Amerikalarda okumuş , babası çok iyi mevkilerde olan. Ailesinde en düşük eğitim düzeyi lise olan bir kişiydi. Benim ailemde annem ilk okul babam üniversite terk. Bu detayları neden yazdım hemen açıklayayım. Benim ailem onun ailesinin aynında o kadar efendi o kadar usturupluydu ki.Onlar ise boş konuşan , çok gereksiz bir rahatlıkları olan,üniversite okumanın onları çok fazla elit yaptığına inanan boş beleş bir aileydi.
Bu kadar okumuşlar , ellerine mesleklerini almışlar ama insan olamamışlar.Nişanlım lise mezunu , kendi işi gücü olan bir adam.
Kıyaslama yapmamaya çalışıyorum . Ama eski eş kişisinden bin kat daha iyi. En azından ne dedikodusu var ne de birileri kötü olunca seviniyor. En azından çok doğa ve kendi gibi. Sürekli olarak ben buyum , şuyum demiyor. Bilmiyorum bu benim deneyimim ama benim için üniversite okuması şart değil. Ben üniversite mezunu olduğum halde hemde.