Nişanlımdan ayrılmak üzereyim lütfen yardım..

Eşinizde aranızda kaç yaş fark var. Siz nerelisiniz onlar nereli?

Maalesef. Her yönlü düşünmek gerekiyor. Eşimden memnunum ama ailesiyle ilgili keşkelerim bitmiyor.

Bukadar yeniyken tahammül edemiyorsanız ki “ailemi kimlerle muhatap ediyorum” derecesinde bunun sonu görüşmemeye gider.Şöyle düşünün sizde onlar için farklısınız ve sizi kabullenip, uyum sağlanması için zaman tanıyın.Ama yinede bakış açınız kibirli gibi görünüyor.Birde sizin etrafınızdaki herkes sizinle uyumlu mu.Yani davranışlarından hoşlanmadığınız ama idare ettiğiniz bir yakınınız hiç yok mu?

İllaki var ama bu limitlerde değil. Nişanlımı çok sevmesen ve benim için yaptığı fedakarlıkları düşünmesem çoktan bitirirdim ama şu an hala tamamen bitirememişsem de çok sevdiğimden..

İllaki var ama bu limitlerde değil. Nişanlımı çok sevmesen ve benim için yaptığı fedakarlıkları düşünmesem çoktan bitirirdim ama şu an hala tamamen bitirememişsem de çok sevdiğimden..
Ama unutmayın çok sevdiğiniz nişanlınızı onlar yetiştirdi.Onların genlerini taşıyor.Lütfen yanlış anlamayın amacım sizi üzmek değil ama benim anladığım kadarıyla sizin ego ve kibrinizi biraz gözden geçirmeniz gerekiyor.Evlat sahibi olunca bu söylediklerimi daha iyi anlayacaksınız.

Bu kadar yoğun olmasa da bizde kültür farkı yaşadık hala yaşıyoruz eşimin ailesiyle. Benim ailem duyarlı düşünceli hassas onun ailesi tam tersi duyarsız umurunda olmaz hiç bişey zamanla çok takmamayı öğrendim 4 yıllık evliyiz. Ama maalesef zor. eşinin tavrı çok önemli. Şunu unutma asla tamamen silemezsin bende istedim denedim ama olmuyo araya mesafe koyarak devam edicek sin hayatına yada ayrılıcaksın.

Eşimin ailesinde kv ve görümce dısında pislik çıkaran yok hakkını yemeyelim. Cok şeker bir kayınpederim var. Benim evliliği i huzursuz eden kv ve görümce belası. Valla o seni el üstünde tutan adamlar nasıl da değişiyor bir bilsen. Bugğn görüsme diyen yarın o benim ailem diye diretiyor. Şimdiki aklım olsa kocamla evlenmezdim. 10 sene sevgili oldum cok seviyorum ama ailesi yüzünden sevgi de aşkta bitti. İyi düsün bence. Evlilikte aile cok önemli. Kendinden aşagıda bir aile ile olmuyor. Maddiyat olsun kalite olsun denk olabilmeli. Benim eş tarafı aşağılık kompleksini kapatmak icin benim ailemi eleştirirdi. Her aklıma geldiginde beddua ediyorum. Keşke çöpsüz üzüm alsaydım diyorum. Nasılsa aile olarak maddi manevi katkıları olmadı. Bari anasız babasız olsaydı da bu dertleri cekmezdim

Ah be kuzum o senin kocanın dik durusundan kaynaklı bence. Benim kocam annesinin yalanını gördüğü halde yanlış yaptın bana göstermemeliydin dedi. Annesinin hatasını görmesine ragmen savundu. Hala da öyle. Annesi bizde de her pisligi denedi. Ne iftiralar attı. İftira oldugu anlaşılınca oğlu yine beni sucladı. Annem iyi niyetli dedi. Maalesef kocan koca gibi olursa aile fıs kalıyor. Ama kocan anneci kılıbığın tekiyse cek babam cek

Aynen kuzum dediğim gibi tamamen erkeğin duruşuna bağlı. Tamam anne baba kardeş hepimiz için en önemi şeylerden biri bu zaten tartışmasız. Ama eş herşeyden önce gelmeli. Herkes gittikten sonra son nefesinde yanında kalacak kişi eşidir insanın. Keşke eşler (özellikle erkekler) birbirinin kıymetini bilse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…