Ben eşimin ailesiyle görüşmesine karşı değilim. Sanırım yanlış anlaşıldı. Ben ailelerimizi birbirleriyle görüştürmek istemiyorumÇocukların da belki seni beğenmeyip evlenince sizinle irtibatı keserler Allah çok büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eşimin ailesiyle görüşmesine karşı değilim. Sanırım yanlış anlaşıldı. Ben ailelerimizi birbirleriyle görüştürmek istemiyorumÇocukların da belki seni beğenmeyip evlenince sizinle irtibatı keserler Allah çok büyük
Ben eşimin ailesiyle görüşmesine karşı değilim. Sanırım yanlış anlaşıldı. Ben ailelerimizi birbirleriyle görüştürmek istemiyorum
Ben genel olarak çok yıprandım galiba. Başta benim ailem istemedi bu sebeplerden. Onları ikna ettim nişanlandım. Nişanın ertesi günü çok mutlu olacağımıza inanmıştım. O gün de yok ot içmesi yok annemi azarlayarak konuşması. Çok fazla yıktı beni. Bu kadar emeğim ailemi karşıma alışım bu muameleyi görmek için miydi dedirtti bana. Travmayı atlatamadım. Yine de olay büyümesin diye bişey yokmuş gibi davrandım hep. Ben doğal davrandıkça o coştu kimine güzel gelse de bana laubali geliyor hareketleri. Bunca emeğim ve direncim çok kırıldı.Niye görüşsünler ki zaten ayrı şehirdeler normalde de iki tarafın ailesi öyle sürekli bir arada olmaz hiç kimse de hem bu iki tarafı ilgilendirir görüşmezler mesafe koyarlar bunun için nişan atmayı düşünmek çok tuhaf
Öyle malesef gerçekten beni çok seven benim de çok sevdiğim nişanlımla sanırım bitirmek zorundayım. Gerçekten bilmiyorumBilemwdim. Evlenince meseka ckip cikip gelebilirler, sizde kalabilirler. Cocuk olunca bebek sevmek bahanesine gelip kalacaklardir. Sıfır ilwtisim zor bence. Eslerin anlasmasi onemli ama aileler de anlasmali. Bilemedim. Evlilik sadece es adayi ile olmuyor ya. Aileler de isin icine giriyor. Ne kadar uzak olursan ol....
Ben genel olarak çok yıprandım galiba. Başta benim ailem istemedi bu sebeplerden. Onları ikna ettim nişanlandım. Nişanın ertesi günü çok mutlu olacağımıza inanmıştım. O gün de yok ot içmesi yok annemi azarlayarak konuşması. Çok fazla yıktı beni. Bu kadar emeğim ailemi karşıma alışım bu muameleyi görmek için miydi dedirtti bana. Travmayı atlatamadım. Yine de olay büyümesin diye bişey yokmuş gibi davrandım hep. Ben doğal davrandıkça o coştu kimine güzel gelse de bana laubali geliyor hareketleri. Bunca emeğim ve direncim çok kırıldı.
Öyle mi dersinizBen sana bu olayların megasını yaşadım desem :) kültür farkı neki ülkeler dinler başkaydı o yüzden bence şükret bu hiç birşey değil bir kayınbaba mutluluğunuzu engellemesin adam kötü niyetli değil zamanla anlayıp rahat bırakır insanları
ya napıcak adam size niye bu kadar abarttınız yazık ya nasıl davranacağını bilmiyor şehirler ayrı olacak zaten görüşmek zorunda kaldığınızda katlanın biraz sevdiğiniz adam için o baba olmasa nişanlınızda olmayacaktı adam yine bir işe yaramış bunun hatırına bari :)Öyle mi dersiniz
Benim kayınvalidemler köyde de yaşamıyor maraşın merkezindeler. Sadece dışa çok kapalılar. Bi çocukları komşunun kızıyla evlenmiş bi çocukları dayısının oğluyla. Yabancı biriyle hiç muhatap olmamışlar. Haliyle hareketleri bana normal gelmiyor ama onlara göre çok normal. Gerçekten bilmiyorum ne yapacağımıbende benzer şeyler yaşıyorum. ailem onun ailesine cahil deyip duruyorlar. köyde yaşıyorlar kayınvalideler.bizimkilerde çok öyle kültürlü okumuş falan değiller ama arada fark çok yinede. bende zor ikna etmiştim ailemi. yeni evlendim daha 15 gün oldu, ailesiyle görüşmeyiz o şartla evlen diye izin verdiler tamam dedim. bence önemli olan sizin mutlu olmanız. inan bana ailem onlarla görüşmüş görüşmemiş çok da umrumda değil açıkçası
Bilmiyorum bir süre dinlenmeye ihtiyacım var galibaya napıcak adam size niye bu kadar abarttınız yazık ya nasıl davranacağını bilmiyor şehirler ayrı olacak zaten görüşmek zorunda kaldığınızda katlanın biraz sevdiğiniz adam için o baba olmasa nişanlınızda olmayacaktı adam yine bir işe yaramış bunun hatırına bari :)
Bilmiyorum ben de bırakmak istemiyorum ama üzüleceksem şimdi üzülüyüm çocuğum olduktan sonra değil belki de bu yüzden bu kadar gerginim..Nisanliniz size kiymet veriyorsa ve ailesine aşırı düşkün değilse farklı şehirde yasayacaksaniz ve sürekli gelip gitmeyeceklerse bir problem olmaz ama aksi halde uzulursunuz. Ama ben olsam sevdiğim adamın elini birakmazdim bu tamamen ilişkinize ne kadar değer verdiğinizle ne kadar istediğinizle ilgili
Ben de dinlenmiştim 1 ay hastahanede :) Allah beterinden korusun ne diyimBilmiyorum bir süre dinlenmeye ihtiyacım var galiba
Kültür farkı olunca insan bu korkuları yaşıyor haklısınız ama 4 senede az çok tanimissinizdir nisanlinizin huyunu suyunu. Çok geri kafali bir insansa zaten anlaşmak zor olur. Ailesiyle biraraya geldiğiniz zamanlarda onlar laftan anlamadigi için sizin aynen aynen deyip geçmeniz gerekecek. Onların her lafını daha şimdiden takarsaniz ilerde mutlu olamazsınız ki. Siz evin içinde iki kisi yaşayacaksınız yanlış yönlendirmekte istemem sizi. Diyelim ki ayrıldınız ne hissedersiniz önce bunu düşünün. Eğer diyorsanız ki ben çok seviyorum ondan başkasıyla olmak istemiyorum o zaman devam edersiniz. Ama olmasa da olur başkasıyla daha mutlu olabilirim diye bir düşünceniz varsa kararinizi tekrar gözden gecirinBilmiyorum ben de bırakmak istemiyorum ama üzüleceksem şimdi üzülüyüm çocuğum olduktan sonra değil belki de bu yüzden bu kadar gerginim..
Finali nasıl oldu sizinkinin pekiBen de dinlenmiştim 1 ay hastahanede :) Allah beterinden korusun ne diyim
sen nişanlınla anlaşabiliyormusun peki? ailesiyle senin aranda kalsa seni dinler mi? bunlar çok önemli. sana hareketleri normal gelmiyo olabilir ama kendini bi ölç ,geldiklerinde bikaç gün katlanabilirmiyim bu insanlara diye. bence yapabilirsin. yemek yeme şekilleri mi hoşuna gitmedi mesela, bikaç güne gidecekler zaten geçici diye kendini şartlandır misal veriyorum. ha dersen ki nişanlımdan da soğurum böyle giderse, yol yakınken dön tabiBenim kayınvalidemler köyde de yaşamıyor maraşın merkezindeler. Sadece dışa çok kapalılar. Bi çocukları komşunun kızıyla evlenmiş bi çocukları dayısının oğluyla. Yabancı biriyle hiç muhatap olmamışlar. Haliyle hareketleri bana normal gelmiyor ama onlara göre çok normal. Gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı
Finali nasıl oldu sizinkinin peki