Orta yolu bulmuş bence haklıdaİstersen ailemle görüşme dedi zaten şehir dışındalar görüşürsen de bayramdan bayrama ancak görüşeceksin diyor. Kendisi de zaten ailesinin yanına bayramdan bayrama anca gidiyor.
Yanlış düşünüyorsunuz aileylede evleniliyorAklli ol babasiyla ailesiyle evlenmiyorsun esinle seviyorsan oda seni seviyorsa evlenin mutlu olun ailesine sebeb kötü olma esinle derim
Olabilir ama esler birbirini sevdikten sonra bi yerde aile sönük kalıyorYanlış düşünüyorsunuz aileylede evleniliyor
Konuşmalarının detayını bilmeyince nişan atın atmayın konusunda fikir veremedim. Ama nişanlınız bu söz ve hareketleriyle ailesiyle sizin aranızdaki dengeyi tutturabilecek biri gibi geldi bana.Nişanlım da babasının hareketlerini konuşmalarını onaylamıyor babasını uyarıyor ama fayda etmiyor. Kısacası onun da elinden birşey gelmiyor. İstersen ailemle görüşme dedi zaten şehir dışındalar görüşürsen de bayramdan bayrama ancak görüşeceksin diyor.
Onlar Yok gibi yaşamak nasıl mutlu ediyor ben anlamıyorum sonuçta eşinizin var olma sebebi ailesi nasıl Yok sayılıyor yok sayıldığı İçin nasıl mutlu olunuyor kötü olsalar bile Yok sayılmayı hak eder mi bi aile anne babaBen yazmışım gibi okudum. Birebir aynı badireler yaşamış biri olarak söylüyorum eş adayınız eğer ailesine çok bağımlı ve bağlı değil sizi el üstünde tutacak biri ise zaten o denge kuruluyor kurulamıyorsada o ailesi ile ilişkisini bitiriyor. Ben Ynı şeyleri yaşadım 4 senelik evliyim bir gün bile sorun olmadı kendi ailesi dğzelmediği için hiç bir baskın uyarım olmadığı halde ilişkisini koparttı. 4 senedir görüşmüyor çünkü artık dayanılarak gibi değildi utanç verici hakaretler davranışlarda bulundukları için telafisi mümkün olmayan şekilde kendilerini rezil ettikleriyle kaldılar benim ailem ona kol kanat gerdi ve hem annesi hem babası oldular utanç verici olayları hiç hatırlamıyoruz bile artık onlar yok gibi yaşamaya başladık çok mutluyuz hiç eksiklerini duymadığını söylüyor psikoloğa da götürdüm eşimi bu olaydan ben daha çok etkilenmiştim devam edin inanıyorsanız
Evet kültür farkı oluyor zor olsa da insan alışıyor alışmak zorunda çünküEşimle biz de böyleyiz kültür farkı çok fazla dediğin gibi patavatsızlık yapanlar da çok ama ailesi cidden iyi niyetlidir ben de uzun süre alışamadım ama şimdi orta yolu bulduk bence nişanlının doğru insan olduğunu düşünüyorsan eğer bu sebeple ayrılmaya gerek yok ama muhataplığı minimum düzeyde tutmak ilerisi için biraz zor olabilir çünkü çocuğun olacak gelecekler belki onlar bakacak hiç değilse görmek,sevmek isteyecekler o yüzden bunları da düşün