- 8 Ocak 2015
- 609
- 439
- 133
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Tişikürler canımçok saoll cnmm..ama sende pazar günü olmasına rağmenn baya iyisin bugünnn.. :) menünü inceledimm..tebrikler poğaça dışında hiç kaçak yok :)
Sana koccaamaaannn bir bravo aferin tebrikler daha ne varsa bide onlardan
Oyle yapacam canim ama artik ne olursa olsun vazgecmeyecem bundan eminimHiç bir şey olmamış gibi tam gaz devaaaam
Yaa bana kızıp duruyor zaten sorma onu hiçcnnmmm saolll da haddim olmayaraktan sana karışıyorum ama korkuyorum halsiz kalacan..bak sonra enişte bize kızacakkk..sizin yüzünüzden dicek :)
Neyi ne ile yediğimiz çok önemli arkadaşlar. Poğaca tabiki yenilecek ama yanında patates olmadan pilav tabiki olacak ama yine yanında karbonhidrat olmadan. Protein karbonhidrat dengesi kurulduğu zaman sorun kalmıyor.
Öğretmenlik damarım tuttu sınıfta sandım biran kendimi
Yaa bana kızıp duruyor zaten sorma onu hiç
Tamam söz yarın sabahtan itibaren öğün atlamıcam.
Olsun tabiki sporla dengelersin onu.öğretmenimm cnm benim cnm benimmm çok haklısınnnn..evdeyken dikkat ediyorum ama işte dışarıdaykennnn malesef fazla ayarlayamıyoruz...15 günde 1.. benim de 1 torpilim olsun artııkk
Hem arkadaşlar bana karışın yanlışlarımda yardımcı olun bilgilerinizi paylaşın lütfen kırılmam sevinirim aksine.
Evet sabah çok önemli hakkaten ben 6 ay öncesine kadar akşama yemeyip akşam olduktan sonra hepsinin acısını çıkartırdım.sabahhh kahvaltıııı mutlaka olsunnnnnnnn..ayda yılda bir aceleden etmeyeceğin günler olabilir..onlar istisna..
Tabikisi. Ben 68 i görene kadar hiç kaçamak yapmayayım diyorum ne dersinizben de isterimmmmmmmmmmm :) karşılıklı olacakkk bu işlerrr :) tek taraflı olmazzzzzz
Olsun tabiki sporla dengelersin onu.
Leslie 3 mil 45 dakika ya 386 kalori diyo bende var mıdır o kadar ya
Tabikisi. Ben 68 i görene kadar hiç kaçamak yapmayayım diyorum ne dersiniz
Towerin canim harikasin varya masallah canim benim bu nasil azimdir boyle masallah
Bu arada benim pc bozuldu telefonla olmuyo yaaaa...
Neyseki yarin aksam alicam bilgisayari
Benim ervammim canim arkadasim nerelerde mesajlari okuyamadim iki gunde okadr uazmisinizki
Ya hedefe yaklaştıkça bi heyecan kaplıyor içimiişkencenin daniskası derimmm :)duruma ve şartlara bağlı olaraktan küçücük kaçamaklar olabilir..zor şartlar altında tabiii..durup evde duran çikolatayı ye demiyorumm...mesela ben dışarda kahvenin yanında verilen ikramlara dokunmuyorum..ama o gün kuzenimin anneannesine gitmiştik almanyadan çikolata getirmiş bize..bir daha nerde bulacammm o güzel tadı diyerektennn ucundan bir minik parça aldımm..türkiyedekilerden olsaydııı ağzıma almazdımm nasılsa önceden hepsinden maşaalhh yemişliğim var :) yani ben artık böyle yaklaşıyorum işe :)
Insallah canim ben bu defa niye boyle oldu bilmiyom normalde bende azimliyimdir galiba gorumcem canimi sIktI yok sen zayiflama yuzun cokmus hemen daha yasli gozukuyon felan dedi benimde moralim bozulducanımmmm insan hata yapa yapa geçte olsa öğreniyorrrr.. :) hemen olmadı tabiii bu hale gelmem..kaç kez diyeti bozmuşluğum olduu yıllar önce ..ama bu sefer ki nedenimm benim bu yoldannn dönmemi engelliyorrrr :) hırs yaptım sanırım :) emin ol sen de alışırsın zamanla..
Insallah canim ben bu defa niye boyle oldu bilmiyom normalde bende azimliyimdir galiba gorumcem canimi sIktI yok sen zayiflama yuzun cokmus hemen daha yasli gozukuyon felan dedi benimde moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?