Gerçekten koowerin, post: 39570980, member: 651103"]Heyyyytttt beeeee ben geldimmm bennn..artık iradesine hükmedebilenn hatunnn
kızlarrr size bahsetmiştimmm bugünnn ziyafet günüydü.. Masada kuş sütü eksikti..saolsun kuzenim muhteşem şeyler hazırlamışşş..o kadar emek etmiş..
Kahvaltı da küçük bir tost ekmeğinin üzerine kırılmış yumurtamı tabağıma aldımmm..ekmek yemiyeceğim için önümde duran yeşil ve kırmızı biberi ekmek niyetine kullandımm.. bol bol tere ve roka yedimm..5-6 zeytinn..2 dilim peynirr.. reçellere, bala, şekerlilere elimi sürmedimm..hele çilek reçelineeee..inanamıyorum ona bile ihanet ettim :) ama biraz patates salatası aldım tabağıma 3-4 yemek kaşığı kadar.bir de kuzenimin yaptığı el yapımı minik bayatlamayan poaça...incir reçelinin üzerinde duran 1 tane ceviz içi..incir reçeline dokunmadım.. kızartmayla oralı olmadımm..vayyy be kim derdi böyle olacaktıkk..
Öğlen gibi koca makarna kasesi ve barbunya, salata geldi..ben hemen tabağıma salatamı döşedimm üzerine 2 yemek kaşığı makarna koydum..bir yemek kaşığı da barbunya..kız o kadar zahmet etmiş..ne onu kırdım ne midemi :) tabi 1 ltlik şişem yanımda olduğundan devamlı wc yolu görüldü bana :) devamlı su içiyordum..herhalde 3 litre içmişimdir orda.:)
sonra bizimkiler çay, pasta börek faslına geçtii.
.ben meyve tabağımı doldurdum..ama sadece portakal yedim bir tane..yeşil çayımı da içtim..sudan şiştiğim için yeme isteğimde yoktu..ya da ben alıştım artık bu düzene..sadece türk kahvesinin yanında bir ısırımlık çikolata gerisini kuzenime verdimm..bir de garibim kekli muzlu puding yapmış hatrı kalmasın diyee çatal ucuyla aldım...bu kadarrrrrr.tamam yasaklar varr ama az hasarla kapattım diye bugünü çokkkk mutluyummm..siz bugünkü masayıııı görseydinizzzz irademe maşallah derdinizzzzz
birazdan da leslie 3 mil yapacam.. :) bugünlük bu kadar :)