- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
- Konu Sahibi nisandabahar
Bugünde diyeti bozdum anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Towerin canim harikasin varya masallah canim benim bu nasil azimdir boyle masallah
Bu arada benim pc bozuldu telefonla olmuyo yaaaa...
Neyseki yarin aksam alicam bilgisayari
Benim ervammim canim arkadasim nerelerde mesajlari okuyamadim iki gunde okadr uazmisinizki
Bende özledim bugün burayıCanimmm bende seni merak ediyordum Nerelerdesin.. nasılsın iyimisin canım benim..
Tatlım dün kv deme geldik bırakmadıLar orda kaldık sabahta annemlere geçtik yoğundum bugün özledim sizi
kızlarr ben leslieciğime gidiyourmmm..ayağım sanki biraz bugün daha iyi.. :) herkese iyi iradelerrrrrrr yarın görüşmek üzere
cansuyummm kahvaltı yapmayı unutma yarınnn
Bugünde diyeti bozdum anne
Iyi geceler Arkadaşlarım
Çok yoğun bir gün geçirdim alışveriş ziyaret derken eve geç geldim derle topla ancak yattım nasıl yoruldum anlatamam
Sabah kahvaltıya gittik ve açık büfeydi!!
Iki dilim peynir iki zeytin Menemen iki dilim ekmek Havuç roka turp KöZlenmiş Patlıcan biraz patates salatası bir ince dilim kek (ne kadar karışık yediğimi şimdi farkediyorum gözümü doyurmak için doldurdum tabağı)
Akşam 4 köfte salata ayran yarım dilimden az ekmek
6 da bir kurabiye
(Ah ısrarı bir görseniz kv ye gitmek istemiyorum bu yüzden devamlı yedirme derdinde yapıp yapıp beni çağırıyor artık sinirimi bozuyor bu durum yani sağolsun ama lokma sayıyor cani yalnız istemiyor beni ortak ediyor zaten işi gücü yemek yapmak.. Tek bana değil kim gelse ye ye ye şunu yemedin bundan al falan. Anladı diyet yaptığımı hala Durum aynı. Sürekli yemicem aç değilim teşekkür ederim demekten de sıkıldım. Mesafe koymam lazım ama olmuyor çok yakınız açıkçası hazır yemek bazen işime geliyor. İşte böyle kızlar içimi Döktüm size belki Anlamsız gelecek ama ciddi sorun teşkil ediyor Kv nin Yanımda olması.
Bu arada towerin maşallah sana
Mirjam benim kv senin misafir :)) bir kendimize kalamadık
Su cum hakkaten az yiyorsun ya..
yarınnnndannn itibarenn bir daha bu kelimeyi duymak istemiyorummmm
ve leslieee 3 mil biter..hatta hızımı alamadımmm diğer 3 mili d eyaptımm..o da yetmediiii yer hareketleri yaptım biraz :)
kızlarrrrrrrr sporsuzzzzz olmazzzzzz benden demesiiiiii :)
Cnm ya supersin valla cokkk azimlisin
Kizlarrr iyi geceler hoscakalin
Gelsin artık gelsiiiiiiingunaydinlar kizlar nihayet pcmi aldim telefondan olmuyodu oyle internet iyi cekmiyodu herneyse bugun cok yogunum ama aksama gorusuruz artik bozmak yok bu diyeti kimseyi dinleyip moralide bozmak yok gidecek kilolar gelsin artik su 6li rakamlar
hahah tamam komutanım sıkı diyete başladığımız bir paazartesiye merhaba :)yarınnnndannn itibarenn bir daha bu kelimeyi duymak istemiyorummmm
2 fincan yesil cay, form cay, 3 lt su
Ara: 1 elma
Aksam sadece tarçınlı sut içmeyi düşünüyorum.
Bugün iştahım acaip acik sag salim kapatayim bugünü başka bir şey istemem:)