- 8 Ocak 2015
- 609
- 439
- 133
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Allah nasip ederse 5 -6 kilomuz var zaten sonra belki daha da veririz o ayrı
Ya aslında ben de bu kadar erken yemek istemiyorum ama okuldan gelince çok acıkıyorum ne öğle yemeği oluyor ne akşam yemeği arada kalıyor.
Yarın kahvaltıda sucuk yiyebilir miyim peki yeme derseniz yemembiz seninle eğerrr devamm edersek raporlar verirsek birbirimize gün günnn..bence daha da güzel şeyler olacak gibi bir his var içimde..ama cnmm akşam bari ya yoğurt ya meyve bişi ye 5ten önce..
ödül öğününü sucukla mı değerlendireceksin :)Yarın kahvaltıda sucuk yiyebilir miyim peki yeme derseniz yemem
Yarın kahvaltıda sucuk yiyebilir miyim peki yeme derseniz yemem
tek ben artırmışım aferin bana
haftaya eksi görmezsem seniii..bendne fırça yicennn..bütünn foruma rezil edecem seniiii
mira_85 de almıştek ben artırmışım aferin bana
Canim azmedelim ve bir haftada biz birinci olarak kilo verelim su 8 li rakamlar ciksin hayatimizdanalamadım maalesef canım eşim unutmuş
top ve lastik sipariş ettim bu akşam gelecek inşllh
aaynen canım 1. olalım bu hafta ben ikimizede güveniyorumCanim azmedelim ve bir haftada biz birinci olarak kilo verelim su 8 li rakamlar ciksin hayatimizdan
Tesrkkur ederim canim haklisin o konuda :) birde onu deneyeyim canim sagol:)canımmm çok geçmişş olsunnn..kızlarrrr diyet yapmıyoruz bizzz sağlıklı besleniyoruzzzz..onun içinnn önce sağlığımıza dikkat edelim lütfennn..bu arada cnmmm doğadan kayısılı form çayını bi dene derimmm
Kesinlikle:)aaynen canım 1. olalım bu hafta ben ikimizede güveniyorum
var canım bendekızlarrr excel i olan var mı ne yazıkki bende yok ve indiremedimtablo konusunda yardıma ihtiyacım var
biz takim olmusuz seni bu durumda uyarmam gerekcekBende pazar birazcık ödül yapacağım aşırı bir sac böreği çekiyor canım
off sorma aynen evdekiler yesin ben bitanecik :)
biz takim olmusuz seni bu durumda uyarmam gerekcekaman dikkatli ol cok kacirma. bende oyle yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?