- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Anladım canım boşver o zaman yürüyüşü.cnm dışarda yürüyebileceğim alan olmadığından var da ben istemiyorumm..(sapığın biri bana bulaşmıştı da bir ara..hayvanın bakkal dükkanı var..her geçtiğimde dışarı çıkıp laf atıyorrr.kulağımda kulaklık var...duymamazlığa geliyorum..aradan 6 ay geçti..geçende gidim dedimm..yine gördümmm ve pis pis bana baktı..korktummm.bişe desemmm adımı çıkaracakk üstüme iftira atacak o cinstenn..hava şartlarından dolayı da fazla kalabalık değil..o yüzden bıraktım..evde leslie 3 mil 2 kez yapsam yeterli herhalde )
Anladım canım boşver o zaman yürüyüşü.
Yeter yeter fazlasıyla hemde.
Basen iç bacak hareketleri var onlardan da yap ikişer set istersen.
tmm cnmm o zaman sporda da birlikteyizz..birbirimze her gün spor + yemek raporlarını verecez ve değerlendirecezzzz...her gün leslie 3mil yapılacak..hatta ben birazdan başlicam. ama cnm sen bu yemek işini çok erken bırakmıyor musun..halsizlik olurr..ben bile 5 te bıraktığım için fazla rahat değilim..5e çek istersen şimdilik..ben ilerde 6 yapacamm..istediğim kiloya gelince..
Evet kızlar benim sonuç Kabızlık regl ve kaçamak sonucu 81.6
Bu hafta sımsıkı bir diyete başlıyorum
Daha önce bu listeyle epey vermiştim
Sabah 1 dilim ekmek yada yarım simit
Bir kk peynir
Yeşillik
Öğlen
1 kase çorba be salata
Çorba Pirinçsiz. Olacak
Tarhana mercimek olmayacak
Akşam salata ve yoğurt
Gün içinde iki meyve
Yarım paket formlardan
Bitki Çayı
2,5 lt su
3 mil leslie
En az 2 kilo gider bunla
Eşlik etmek isteyen olursa ne ala:)
Tablodaki sıkıntıının farkındayım
Ancak gelen giden gruba dahil olan bugün netleşiyor
O yüzden bugünü bekledim
Kilo veren herkesi Yürekten takip ediyorım
Allah nasip ederse 5 -6 kilomuz var zaten sonra belki daha da veririz o ayrıtmm cnmm o zaman sporda da birlikteyizz..birbirimze her gün spor + yemek raporlarını verecez ve değerlendirecezzzz...her gün leslie 3mil yapılacak..hatta ben birazdan başlicam. ama cnm sen bu yemek işini çok erken bırakmıyor musun..ben bile 5 te bıraktığım için fazla rahat değilim..5e çek istersen şimdilik..ben ilerde 6 yapacamm..istediğim kiloya gelince..
lahanadadan kapuska yapın cok yok tutuyor :)bu arada lahana ve pırasa aldımmm...bunlarla ne yapayım ??? evet fikri olan..şu lahana suyu filan deniliyor ya..kilo vermek içinn..biri yardımcı olsa da yapsam.
Tahıl tavsiye edilmiyor bunda canım eğer mercimek olursa yarım kase olacakneden mercimek olmayacak dedinn cnmm
alamadım maalesef canım eşim unutmuşNisandabaharim plates setini aldin mi bugunde yarim saat yaptim her yerim agriyo hamladim galiba:)
Evet kızlar benim sonuç Kabızlık regl ve kaçamak sonucu 81.6
Bu hafta sımsıkı bir diyete başlıyorum
Daha önce bu listeyle epey vermiştim
Sabah 1 dilim ekmek yada yarım simit
Bir kk peynir
Yeşillik
Öğlen
1 kase çorba be salata
Çorba Pirinçsiz. Olacak
Tarhana mercimek olmayacak
Akşam salata ve yoğurt
Gün içinde iki meyve
Yarım paket formlardan
Bitki Çayı
2,5 lt su
3 mil leslie
En az 2 kilo gider bunla
Eşlik etmek isteyen olursa ne ala:)
Tablodaki sıkıntıının farkındayım
Ancak gelen giden gruba dahil olan bugün netleşiyor
O yüzden bugünü bekledim
Kilo veren herkesi Yürekten takip ediyorım
yok canım et haftada iki gün olarak 2. haftaya eklenmişEt falan yok mu peki tatlım bunda
lahanadadan kapuska yapın cok yok tutuyor :)
Gayet sağlıklı bu hafta dene madem.yok canım et haftada iki gün olarak 2. haftaya eklenmiş
ilk hafta yazdığım gibi
spor ve yemek değerlendirmesini de yapalım kesinlikle.
Dur hemen ben de yapayım leslie yi
Tahıl tavsiye edilmiyor bunda canım eğer mercimek olursa yarım kase olacak
kuzenimin doktoru tavsiye etti o bununla 3 kilo vermişti tabi ilk hafta
aynen canım ben yazın 3.400 vermiştim bunla tabi şimdi o kadar beklemiyorum çünkü ilk haftam değil ama telafi için iyi olacağını düşünüyorumGayet sağlıklı bu hafta dene madem.
canım sen zaten gayet iyi gidiyorsun benim toparlanmam lazımayyy ebn çok severimde mercimek çorbasını..bana uymaz buseni ilk defa yalnız bırakacam bu yolda cnmm..ama merak etme ben başka bir yolda takipteyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?