- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- 78
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Hoşgeldin canım ilk Sayfayı okudun mu? Aktif olabileceksen yarış katıl... Bu arada afiyet olsun canım..İyi akşamlar hanımlar...
Maşallah dün açılmış topik 22 sayfa ilerlemiş oku oku bitmedi :)) şaka şaka bende hergün yazamasamda yine mücadele edeceğim zaman ayırmaya çalışacağım ..
Sabah 2 dilim ekmek yeşil çayla birlikte çok az kaşar peyniri okulda olduğum için ekmek arası
sonra 2 elma birer saat ara ile.
öğlen 2 haşlanmış yumurta bikaç zeytin ve 2 dilim kızarmış ekmek
Bikaç saat aradan sonra 3 tane hurma ile beraber badem ve yeşil çay
akşam tavuk sote bir tabak ve yoğurt.
abooooo ne çok şey yemişim yahu :))))
şimdide yeşil çay elimde herkese iyi zayıflamalar huzurlu günler olsun selam ve dua ile...
sagol nisandabaharim insallah zayiflayacaz canimcim cok tesekur ederim sana sayende tanistim sizlerle tam kafa dengi birilerini bulmak ne guzel birbirimize destek oluyoruz ve inanin burya yazacam diye yediklerime ayri bir ozen gosterir oldumÇok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun inşallah süper ikili oldunuz
Bu topikten zayıflamadan çıkan olmayacak Allah'ın izniyle
Ben de yarın başlıcam canım a 101 e set geliyormuşbu arada platesi soran arkadaslar ben gercekten cok faydasini goruyorum tavsiye ederim simdiye kadar o kadar etkili bir spor gormedim slim in6 in son 10 dksi biraz platese benziyor oda etkiliye benziyor daha denemedim ama firsat bulur bulmaz deneyecem bakalim hangisi daha etkili
Kendimizi kontrol ediyoruz ne güzel bende birşey kaçıracak olsam siz geliyorsunuz aklıma:)sagol nisandabaharim insallah zayiflayacaz canimcim cok tesekur ederim sana sayende tanistim sizlerle tam kafa dengi birilerini bulmak ne guzel birbirimize destek oluyoruz ve inanin burya yazacam diye yediklerime ayri bir ozen gosterir oldum
Ay cok sevindimmm bende cok memnun kaldimervaammcim beraber zayiflayacaz insallah gidecek bu fazlaliklar
Tamam canım... Muhakkak..inşallah olabilirim sizlerle zayıflamayı çok istiyorum bakalım zaman gösterecek mevlam neylerse güzel eyler..
olur ben varım :) her gun akşam girip gun içerısınde yaptıklarımı yazabılırım sadece gunduz okulda ve stajda oluyorum
Tesekkur ederim canim insallah etkisini bende gorurumbu arada platesi soran arkadaslar ben gercekten cok faydasini goruyorum tavsiye ederim simdiye kadar o kadar etkili bir spor gormedim slim in6 in son 10 dksi biraz platese benziyor oda etkiliye benziyor daha denemedim ama firsat bulur bulmaz deneyecem bakalim hangisi daha etkili
Güzelmiş en kısa zamanda denicem :)
- YULAFLI DIYET OMLET
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığı lor peyniri
2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
Yarım su bardağı süt
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
bütün malzemelerı karıstırıp 5-10 dk bekleyın.. daha sonra tavada kısık ateste kızarıncaya kadar pişirin daha sonra dger tarafınıda aynı sekılde pişirin. yulaf kepegı oldugu için tok tutuyo sabah kahvaltısına domates salatalıkla cok guzel oluyor :)- 1 yemek kaşığı lor peyniri: 9 kalori
1 yemek kaşığı yulaf kepeği: 25 kalori
1 tam yumurta: 77 kalori
1 su bardağı tam yağlı süt: 128 kalori
1 yemek kaşığı maydanoz: 3 kalori- ben bunu gunde iki defa olacak sekılde tuketıyordum. yarım yarım yıyorum. denemenızı tavsıye ederım. hafta sonu evde oldugumda yapacagımm inşallah
Ervaamm nerdesiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?