- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
Anladım canım Kızın nasıl olduGeldimmm canim geldim yine KV ye gittik yeni geldim eve ordafa yazamadim dun aksam onlar bizdeydi bu aksam biz orda siraya bindirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım Kızın nasıl olduGeldimmm canim geldim yine KV ye gittik yeni geldim eve ordafa yazamadim dun aksam onlar bizdeydi bu aksam biz orda siraya bindirdik
merhaba arkadaslar :) bugun kı öglen menum peynırlı maydanozlu makarna. etli patates yemegı ama ben etlerını yemedım. bır de hastane de ek olarak tatlı vermıslerdı ondan da 2 çatalcık aldım. 2.5 lıtre su içtim. hastaneden eve geldıgımde cok acıkmıstım bir bardak bitki çayı yarım domatesle bikaç dılım peynır yedım ara öğün nıyetıne :) spor olarakta gün içerısınde acıl servıste dolanmama sayabılırım :)
Anladım canım Kızın nasıl oldu
O ses i izliyo musunuz kızlar
Ay bilmem mi bizimde azılar çıkıyor çok iştahsız elimde tabak geziyorum. Allah sabır versin cnmOraya gittik ya biraz keyfi yerine geldi Cnm sabahtan beri iki defa mama içti bide bi kase çorba içti başka bisey yok sanirim dişinden dolayı huysuzluk yapiyo 4. Disimiz cikiyo diğerlerinde bukadar zorlanmadik bu çok zor oldu
Şimdi baktım güzelmiş cidden maşallah :))Canim profil resmindeki senin foton demi..
Ne kadar güzelsin masallah çok tatlibi yüzün var
Şimdi baktım güzelmiş cidden maşallah :))
[QUOTEisandabahar, post: 39506569, member: 637662"]Ay bilmem mi bizimde azılar çıkıyor çok iştahsız elimde tabak geziyorum. Allah sabır versin cnm
Seninde maşallahın var bence arayı açma sakın :) bu arada menü yazdın mı bugünCnm mirjamla birleştirdi de beni mirjamin masallahi var kesin kazanan Mirjam olacak
Seninde maşallahın var bence arayı açma sakın :) bu arada menü yazdın mı bugün
oyle deme ervaammcim Insallah beraber kazanacaz ben sadece onumuzdeki hafta sonu icin biraz endiseliyim maglum biricik oglusumun dogum gunu ve aileler burda olucak ve ben birsuru cesit yapmayi dusunuyorumCnm mirjamla birleştirdi de beni mirjamin masallahi var kesin kazanan Mirjam olacak
afiyet olsun canimcimSabah 2 dilim ekmek 1 tane sahanda yumurta
Ve yeşillik
Öğle yemeği yemedimm canim istemedi
Akşamda çok küçük iki tane börek yedim kizlarr
Saol balimmm bu arada nisanda baharin dedigi gibi iyi bi ikili olduk bence seninle oldugumdan cok memnunumafiyet olsun canimcim
ReklamlarPaylaşımların çok güzel beğenerek takip ediyorum bu arada belki biliyorsundur fittingoya bakmanı tavsiye ederim hem günlük Maksimum Alman gereken kaloriyi hemde öğünlerde tükettiğin besinlerin kalorilerini hesaplayabilirsin hadi Sağlıcakla canım ha birde karnabaharı unutma sadece 35 kalori!!