- Konu Sahibi nisandabahar
-
yok canım ya 2 gündür kaçamak yaptım ondan bugün böyle takılıyorum ama akşam çikolata kaçamağı yapıcam sanırım .. sanırsınız aşeriyorum deli gibi çikolata yiyorum doyumsuzca
yaa birde ayıptır söylemesi en büyük problemim tuvalete çıkamıyorumYemeesakin yeme yoksa yarın daha zor geçecek aksam gidince bitki caylari ic istersen tarcinli sut de ic ama çikolata olmaazzz
yaa birde ayıptır söylemesi en büyük problemim tuvalete çıkamıyorumonun için form çay içiyorum
napmalıyım ki doktora gitmek istemiyorum ya üf :)Anladim canim form cayi geçici çözüm ama rahatlatır tabi
Eee herkes memnun mu grubundan
benim bölüm paramedık canım :) (112 acil) :) :)çokkkkkkk aminnnn ..sen de mi bekliyorsun..bölümün ne cnm
ya hanı dıger yerde de sölemıstım ben herbalıfe kullanıyorum dıe. gunde 2 kez onu içiyorum bır öğünde normal yemekte ne varsa onu yıyorum ekmek yok tabı kı de :)Evet burdayız tebrik ederim yalnız sen menü paylaşmadım hiç bundan sonra paylaş olur mu canım...
Canim o problem bendede vardi senin gibi form cayi care oldu ancakyaa birde ayıptır söylemesi en büyük problemim tuvalete çıkamıyorumonun için form çay içiyorum
Sağol canım kilomuz yakın diye denk geldik ama sonuçtan bende memnun kaldım:)Nisandabaharim ben seninle eslestigime cok sevindim zaten seninle kilo alma hikâyemiz de cok benziyordu seni kendime benzetmistim:)
napmalıyım ki doktora gitmek istemiyorum ya üf :)
Ay cok sevindimmm bende cok memnun kaldimValla mirjami bilmem ama ben cok memnun kaldim mirjamla olmaktan
Çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun inşallah süper ikili oldunuzbu arada birkac saat hastaneye gittim masallah okadar yazmisinizki yarim saattir oku oku bitmedi
neyse hastanedende guzel haberler aldim cok sukur hipotroidim artik kontrol altinda artik zayiflamama engel kalmadi cok sukur
bugunki menum kahvalti biraz komik oldu aksam spagetti yapmistim sadece bir kasik yemistim canim yine istemisti ama yemeyecem dedimsabah kahvaltidada 3 kasik kadar spagetti yedim bir avuc kadar zeytin ve 2 dilim ekmegin sadece kenar kisimlari ortasini ogluma yediriyorum bugun cok yogun cekti ara ogun hic yapamadim
oglen 200gr kadar sadece balik yedim
aksam sadece bir kase yogurt yedim canim baska bisey istemedi
2 bardak elma kuru ictim ve yaklasik 2bucuk 3 litre kadarda su ictim
ben tam bir su hastasiyim kizlar bazen gunde 4-5 litre su iciyordum taki doktorum cok su icmemin vitamin eksikligi yaptigini soyleyene kadar simdi kendimi frenliyorum
neyse kizlar benim cenem dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?