- Konu Sahibi nisandabahar
İyi gecelerrrIyi geceler herkeseee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerrrIyi geceler herkeseee
Illa fittingo olması şart değil başka bir programda olabilir sadece kalori miktarlarını doğru hesapladığı için önermiştim ama yanlış anlaşıldım galibaReklamlar
evet gercekten iyi bir takim olduk canim bende gercekten memnunum hadi bakalim gitsin artik su fazlaliklarSaol balimmm bu arada nisanda baharin dedigi gibi iyi bi ikili olduk bence seninle oldugumdan cok memnunum
towerin canim su kalori hesabini nasil yapiyosun ben beceremedim bir turluÇokkkk şükürrr sayfanın sonuna gelebildimm..oku okuuuu bitmiyor herkese iyi gecelerrr aynı zamanda bunları sabah okuyacağınızdan günaydın da olsun kızlarr misafirimiz vardııı o yüzden hiç uğrayamadım kusura bakmayın.. bu da benim kalori hesabımmm..bugünn çokk az yedimm..sada doğrusu koşusturmadan yemeğe zmanım olmadı..iyi ki hala ayaktayımmm.. 1 saat fitness 1 saat havuz yaklaşık 40 dakika filanda yürümüşümdür
Bu arada eşleştirmeler süper olmuş cnm..ellerine sağlık...benim tatlı rakibim benim can suyum olacakkkkk yarın ayık kafayla devam ederimm..sadece raporu vermek için uykulu gözlerle yazıyorum...bayılmadan gidip yatayımmm..bir daha bu kadar az kalori almam
aşkam salata yoğurtla geç,iştirirsin cnm
kendimi bildim bileliiiiKac gündür devam ediyor? Sabahlari 2 kuru kayısı ve ilik su ile gune başlamayı dene canim belki faydası olur. Sebze ağırlıkli beslenirsen kesin çözüm olur diye düşünüyorum ama uzamissa ve rahatsız ediyorsa dr a görüneceksin mecburen
pastalar börekler önüne gelince beni hatırla derimGünaydın,
Ben bugune hafif basladim. Kahvaltida ekmek yemedim öğlen yogurt la salatalık yerim diye düşünüyorum. Cunku ogleden sonra arkadaşım caya davet etti. Benimle birlikte birkaç arkadas da var yemezsem darilacagini biliyorum. Bugün orda serbest davranip akşamı da hafif geririm diyorum ne dersiniz ?
pastalar börekler önüne gelince beni hatırla derim
unutma unutma :) bu arada senin hedef ne yazmıyor tablodaHiiiii öyle diyorsunnn
Bunu unutmayacagim inşallah
kendimi bildim bileliiii
unutma unutma :) bu arada senin hedef ne yazmıyor tabloda
Günaydınlarrr
Grip olmuş halde uyandım. Hemen bi greyfurt bir limon biraz Zencefil lı Kür hazırladım. Gözüm açıldı ve süper yağ yakıcı. Ne zamandır aklımdaydı grip sebep oldu. Peşinden üç hurma. Kahvaltı işi bitti. Zaten ağız Tadım yok...
benimde 70 hatta 70in altını istiyorum ama önce bir 70 i görelim :) ama nisan sonu 79-80 anca görürüz heralde dediğin gibi :)Hedef 75 ama nisan sonu hedefim 80 canım senin?
geçmiş olsun canımGünaydınlarrr
Grip olmuş halde uyandım. Hemen bi greyfurt bir limon biraz Zencefil lı Kür hazırladım. Gözüm açıldı ve süper yağ yakıcı. Ne zamandır aklımdaydı grip sebep oldu. Peşinden üç hurma. Kahvaltı işi bitti. Zaten ağız Tadım yok...