- Konu Sahibi Zumruduanka96
Eveet gördüm inşallah sağlıkla tutunsun annesineKizlar merhaba bir kac aydir yoktum nasılsınız biraz önce test yaptım çizgiyi görebiliyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet gördüm inşallah sağlıkla tutunsun annesineKizlar merhaba bir kac aydir yoktum nasılsınız biraz önce test yaptım çizgiyi görebiliyor musunuz
Kuzu nasılsın var mı bi gelişme durumun nasılBen yumurtam çatladığı günden beri kullanıyorum acaba bıraksam gelirmi
Merhaba 5 gün var oncede hamileligimde de 5 gun varken öğrenmiştimMerhaba evet görebiliyorum, bata kaç gün var?
Amin amin kan testi vericem icim icimi yiyor 7 ay önce düşük yapmıştımEveet gördüm inşallah sağlıkla tutunsun annesine
İçini ferah tut canım seni anlıyorum bi kere olumsuz sonuçlanınca diken üstü oluyor insan başka şeylere odaklan stres yapmamaya çalış her şeyin hayırlısı olsunAmin amin kan testi vericem icim icimi yiyor 7 ay önce düşük yapmıştım
Test yanlış değildir ınsllah laboquick kullanıyorum hem ama cok degisik durumdayimİçini ferah tut canım seni anlıyorum bi kere olumsuz sonuçlanınca diken üstü oluyor insan başka şeylere odaklan stres yapmamaya çalış her şeyin hayırlısı olsun
Regli günün geçti mi?Test yanlış değildir ınsllah laboquick kullanıyorum hem ama cok degisik durumdayim
Yok daha 5 gün var onceki hamilelikte de oyle öğrendimRegli günün geçti mi?
Regl ağrıları için magnezyum kullanmak lazımmış iki üç gün öncesinden. O da iyi geliyo ağrılara. Valla benim çocuktan evvel şubat reglim siyah geldiği için gidicem. Başta korkmadım değil ama bi önceki aydan kalan eski kanama olabilirmiş nette öyle yazıyo da içim rahat etsin yine de dedim. Sağol allah razı olsun oğluma bi kardeş diliyorum allahtan eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı. Allahım kucağınızı boş bırakmasın gönlünüzden geçeni kabul eylesin inşallahBende sadece regl dönemi çıkıp atılan basit kist vardı regliye 2 gün kala gittim Dr. A kist yok dedi şükür. Ama bu ay adet kanamam da az geliyor regl dönemi sancılarmda biraz hafifledi folik asitten sanırım bende iştah kesmesi olmadı canım. Bu ay adet az gelince acaba yumurta büyüdü çatlamadı kist mi oldu diye şüphelendim ama akıntımda yumurtlama günü baya çok olmuştu bilemiyorum
inşallah rahim filmin tertemiz çıkar tez zamanda sağlıklı evlatların olur.
Bizim eski topiklerden birinde bi hanım içmiş kist yapmış, karaciğer değerlerini de bozuyor cok da zorlamamak lazım diye düşünüyorum. incir havuc kürü yaptım iki ay 3-5 gün erken yumurtladım. Çatladıda ama gebelik olmadı ondan eczane ilaçlarına geri döndümDün soğan suyu mu içsem acaba dedm bende biraz baktım hormonları bozulanda varmış geri vazgeçtim valla ne içsek diye artık psikoloji bozuldu civan,perçemi, rezene ada çayi,çayı yeşil çay içiyorum regl günlerim de sade
Hafta içi hemen git Dr a o zaman düşük geçmişini söylersn ilaç falan verir belki canm normalde adet geçmeden test yapmayın derlerYok daha 5 gün var onceki hamilelikte de oyle öğrendim
bnde ctsi yaptirdim geçenEvet evet kuzucum, ben pazartesi günü ilk aşılamamı yaptırdım bugün 2. Günüm beklemedeyim
Kullandım mg falan ama iyi gelmemişti keçi boynuzu özüyle folik asit hafifletti bide B12 içtim d vitaminide alıyorum bilemiyorm artık hangisi hafiflettiyse inş iyi sonuçlar alırsın bende 1.7 aylık evliyim hiç çocuk yok şuan .Regl ağrıları için magnezyum kullanmak lazımmış iki üç gün öncesinden. O da iyi geliyo ağrılara. Valla benim çocuktan evvel şubat reglim siyah geldiği için gidicem. Başta korkmadım değil ama bi önceki aydan kalan eski kanama olabilirmiş nette öyle yazıyo da içim rahat etsin yine de dedim. Sağol allah razı olsun oğluma bi kardeş diliyorum allahtan eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı. Allahım kucağınızı boş bırakmasın gönlünüzden geçeni kabul eylesin inşallah
İncirde prolaktin yükseltebilirmiş canım ya kuru incir özellikle ben mevsiminde bol yaş incir yemiştim o zman hamile kaldıydım aslında ama kuru incire cesaret edemiyorum sade havuç suyu yeter bence çatlamayaBizim eski topiklerden birinde bi hanım içmiş kist yapmış, karaciğer değerlerini de bozuyor cok da zorlamamak lazım diye düşünüyorum. incir havuc kürü yaptım iki ay 3-5 gün erken yumurtladım. Çatladıda ama gebelik olmadı ondan eczane ilaçlarına geri döndüm
Günaydın 3-4 gündür akıntım baya çoğalmaya başladı ve sağ kasığımda sızlama,batma gibi ara ara hissettiren ağrı var regle 6 gün kaldı bakalımGünaydınn güzel topiğin güzellll kadınları nasılsınız neler yapıyorsunuz yumurtlama günlerinde özel yapacağınız birşey var mı acaba ? Benim regl bitmek üzere malum ramazandayız nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz
İnşallah canım benim hepimiz bir umut bekliyoruz işte inşallah hepimiz en kısa zamanda pozitif görürüzGüzel dileklerin için sağol canım
Vücudundan ne zaman iğnenin etkisini geçtiğini biliyorsan tabi erken test yapabilirsin canım ama bazen hemen test pozitif göstermeyebiliyor aşılama olan arkadaşların yazılarını da okuduğum kadarıyla bazen 16.günde bile pozitife dönen oluyor sen pozitifliğini hiç kaybetme her şey çok güzel olacak inşallah
Yaa çok net çizgi varr kaçıncı günün bugünn ?Kizlar merhaba bir kac aydir yoktum nasılsınız biraz önce test yaptım çizgiyi görebiliyor musunuz
Sen benden 2 gün öncesin canım senin de ilk değil mi ? Ne sorunun vardı daha önce başka tedavi denemiş miydin ?bnde ctsi yaptirdim geçen
İnşallah canım aminİnşallah canım benim hepimiz bir umut bekliyoruz işte inşallah hepimiz en kısa zamanda pozitif görürüz