- 26 Aralık 2015
- 136
- 144
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.601
benimde yok hiç bi belirti yaAynen benimde 10 gun var bakalim hicte erkekn belirti yok ki gün icersinde de dusunmek istemiyorum fakat bir sekilde geliyor aklima yapacak bir sey yok bekleyecegiz :)
Evet tukenmek yok devam devam :)) aynen son 5 6gunnyinede beklemeye devam o halde son 5 gün benimde :))) olmadı yeni batlara artık ne yapalım
Elde degil tezkere bitmiyor bi turluu :))Aynen benimde 10 gun var bakalim hicte erkekn belirti yok ki gün icersinde de dusunmek istemiyorum fakat bir sekilde geliyor aklima yapacak bir sey yok bekleyecegiz :)
Valla belirtiler adetle ayno oldugundan ve erken donemde ayirici bisey olmadigindan iste boyleyiz.benimde yok hiç bi belirti ya
MalesefValla belirtiler adetle ayno oldugundan ve erken donemde ayirici bisey olmadigindan iste boyleyiz.
şöyle düşünüyorum iyiki çalışıyoruz çalışmasak evde beklemek daha zor en azından iş yerinde kafa dağıtıyoruz. kıyamam çalışmayanların sürekli aklında bende çalışmasam hiç aklımdan çıkmaz iş yerinde en azından çok aklıma gelmiyor.Valla belirtiler adetle ayno oldugundan ve erken donemde ayirici bisey olmadigindan iste boyleyiz.
bende ne adet belirtisi ne başka bir belirti hiçbirşey yok sadece ara ara karnıma ve bacagıma giren kramplar hariçValla belirtiler adetle ayno oldugundan ve erken donemde ayirici bisey olmadigindan iste boyleyiz.
ahh aynen canım yaa bi bes dk boşlukta bile hemen buradayım hep aklımda , ama yoğunlukta unutuyorum en azındanşöyle düşünüyorum iyiki çalışıyoruz çalışmasak evde beklemek daha zor en azından iş yerinde kafa dağıtıyoruz. kıyamam çalışmayanların sürekli aklında bende çalışmasam hiç aklımdan çıkmaz iş yerinde en azından çok aklıma gelmiyor.
aynen öyle canım :)ahh aynen canım yaa bi bes dk boşlukta bile hemen buradayım hep aklımda , ama yoğunlukta unutuyorum en azından
Canm ben kullanmadm ama konu açıp yardm isteyeblrsn bilen arkadaşlar varOvulasyon testi hergün yaptım hep açık renkti halen açık ya test bozuk ya ben bu ay yumurtlamadim anlamadım niye hep açık gunlerdir marka olarak hangisi iyi bilen varmı acaba
Sağol canm :) bgn yemek derdim yok dünden olanlar var:)Aferin kiz MAshAllah
Günaydn canlar napysnz:)Bilmiyorumki bende anlamadim
günaydın canım araştırmalar arastırmalar :)Günaydn canlar napysnz:)
Sen canm çok takma senn bata kaç gün kaldı:)günaydın canım araştırmalar arastırmalar :)
10 güncük:)Sen canm çok takma senn bata kaç gün kaldı:)
Kızzz daha senn varmş sabret canm inş sennde iyi haberlerni alrız:)10 güncük:)
inşallah canım ama hiç bi belirti yok bu ayda olmadı yine olmadı yine yineKızzz daha senn varmş sabret canm inş sennde iyi haberlerni alrız:)
Bnmde 9 nisan ama bugun dayanamadım erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım ileri kısmında bir kırmızı çizgi daha var acaba test mi bozuktu ? Çok canım sıkıldı