- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.581
Bilmiyorumki bende anlamadimAnlamadm hepimizn mi yerleşti:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorumki bende anlamadimAnlamadm hepimizn mi yerleşti:)
Hayir kuzum teste var yapinca sanada haber veririz))))Herkes aynı zamandami yaptibende istiyorummmm
Kuzummm sen ishini shansa birakma boshver testleri her 1gun arayla ilishkiye gir tutacak:)Ovulasyon testi hergün yaptım hep açık renkti halen açık ya test bozuk ya ben bu ay yumurtlamadim anlamadım niye hep açık gunlerdir marka olarak hangisi iyi bilen varmı acaba
Gecmish olsun tatlim...kismet degilmish
Anne olmak demek... Sevdiğin adama dünyanın en güzel hediyesini vermek demek anne olmak demek artık hayatta yaşaman gereken çok daha başka sebeplerin var demek anne olmak demek yaşadığın sürece en güzel duyguyu tatmak demek anne olmak anne kokmak birinin sadece sana ihtiyacı olmak demek can demek anne olmak demek cennet demek Allahtan büyük bi emanet almak demek.... ANNE OLAMAMAK DEMEK HERŞEYDEN BİR EKSİKSİN DEMEK HATTA NEFES ALMAKTAN BİLE
Bence lekeye de okadar çok takmamak lazım yada ne kadar geldiği alakalı değişebilir bilmiyorum.internette nokta kadar foto koyanda var pembemsi kahvemsi baya bi gelende fotosu var yerleşme kanamasının.belki başka biseydir bilmiyorum.Ben yeni değişmiştim çamaşırımı nokta nokta 4 5 tane öbek halinde gördüm bende azdı yani küçük parmağının tırnağı kadar bişey noktalar hafif kahve silik ama ben adet belirtilerimi yaşıyorum şuan o yüzden hiç ümitlenen istemiyorum bikere test yaptım negatifi gördüm çünkü bide@llavinya__ @Sezerbusra21 bsebse Papatyamaviss @Selinselinselin30 kizlarim llavinya arkadashimizda sizin gibi olmush adetine 8 gun var ve yine leke sorunu ne diyeceyimi bilmedim herkesdemi ayni olur ya???? llavinya 9-10???batin???
günaydın benim daha 10 gün var ya bat a çokk merak ediyorummGunaaydinn kizlarr 1gunu daha geride biraktikk :))
Günaydın kuzuu:)Gunaaydinn kizlarr 1gunu daha geride biraktikk :))
Gunaaydinn kizlarr 1gunu daha geride biraktikk :))[/QUOT
günaydın tatlım bir günü daha geride bıraktık ve son 3
günaydın tatlım bir günü daha geride bıraktık ve son 3Gunaaydinn kizlarr 1gunu daha geride biraktikk :))
Hepimiz heycanla basliyoruz :))günaydın benim daha 10 gün var ya bat a çokk merak ediyorumm
Ooo senin baya qz kalmissss :))günaydın tatlım bir günü daha geride bıraktık ve son 3
Ya zaten erken testler genelde negatif cikiyo. Aynen oyle cok umutlu olmamaliyiz ama moralimizi de bozmamaliyiz yaniBence lekeye de okadar çok takmamak lazım yada ne kadar geldiği alakalı değişebilir bilmiyorum.internette nokta kadar foto koyanda var pembemsi kahvemsi baya bi gelende fotosu var yerleşme kanamasının.belki başka biseydir bilmiyorum.Ben yeni değişmiştim çamaşırımı nokta nokta 4 5 tane öbek halinde gördüm bende azdı yani küçük parmağının tırnağı kadar bişey noktalar hafif kahve silik ama ben adet belirtilerimi yaşıyorum şuan o yüzden hiç ümitlenen istemiyorum bikere test yaptım negatifi gördüm çünkü bide
aynen öyle canım çok az kaldı :))Oo
Ooo senin baya qz kalmissss :))
yinede beklemeye devam o halde son 5 gün benimde :))) olmadı yeni batlara artık ne yapalımYa zaten erken testler genelde negatif cikiyo. Aynen oyle cok umutlu olmamaliyiz ama moralimizi de bozmamaliyiz yani
Malesef adet oldum bu ay. 2 gün öncesinden hemde. İnşallah kısmet 25 nisana
Aynen benimde 10 gun var bakalim hicte erkekn belirti yok ki gün icersinde de dusunmek istemiyorum fakat bir sekilde geliyor aklima yapacak bir sey yok bekleyecegiz :)günaydın benim daha 10 gün var ya bat a çokk merak ediyorumm