- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.621
Aytenimm napiyosunn canimm ne alemdesinn minik_prince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yaptım canım bat 9 benimde dayanamayanlardanım ama negatıfff cok takma ondannBnmde 9 nisan ama bugun dayanamadım erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım ileri kısmında bir kırmızı çizgi daha var acaba test mi bozuktu ? Çok canım sıkıldı
Öle deme geç döllenmeyse geç gösterebilir belirtileri cnm üzme kendniinşallah canım ama hiç bi belirti yok bu ayda olmadı yine olmadı yine yine
H hatice8679 çoğu kadın hiç birşey bile hissetmiyor belirti olarak canımm biz işte umut olsun torba dolsun dıye dıye dolduruyoruz olan o yanıÖle deme geç döllenmeyse geç gösterebilir belirtileri cnm üzme kendni
İnşallah canimÖle deme geç döllenmeyse geç gösterebilir belirtileri cnm üzme kendni
Benim torba dola dola boş yer kalmadı canım çok yaniyo artık allahım yardım etsinH hatice8679 çoğu kadın hiç birşey bile hissetmiyor belirti olarak canımm biz işte umut olsun torba dolsun dıye dıye dolduruyoruz olan o yanı
Bende batı beklyrm 8 gün varken kanda 2 cktı cnm benim şimdi bat gününü beklyrm eger yükseldyse bat günü zaten ckar idrar testinde sende bekle bat günü yap yoksa kafayı yersnkızlar bence yapmayın erken gebelik testi kan tahlili bunlar morelınızı bozuyor olacağı varsada olmuyor.en iyisi bat günüzü bekleyın tamam merak ediyoruz heyecanlanıyoruz sabredemiyoruz ama beklemek en iyisi en azından psikolojiniz bozulmaz.
Canm benm eşim diyor yine aynı şeyler boşver bekleyelm iki hafta snra yap diyor bende dedm yok artk o zamana kadr nye bekliyim dedm adet günü idrarda pozitif görrsem kan vercm cnm dün iğnr gibi belmde kasklrmda batma vardı sence yükselmişmidir:)Sezerbusra21 bir daha ne zaman yapacaksin kan testi merak ettim seni yaa
İnş cnm senn az kalmş ya ağrılarn olsumu test ne zaman yapcksnSon üççççç :) inşallah 7sinde tam güzel pozitif sonuç alabiliriz ya
insallah yukselmistir sende umut var.ama bat gunu idrar testi icin erken olur sanki bence bat gunu kan ver direktCanm benm eşim diyor yine aynı şeyler boşver bekleyelm iki hafta snra yap diyor bende dedm yok artk o zamana kadr nye bekliyim dedm adet günü idrarda pozitif görrsem kan vercm cnm dün iğnr gibi belmde kasklrmda batma vardı sence yükselmişmidir:)
Kasık ağrım var biraz testi Cumartesi yapıyım diyorum. 7si cmrtsiye geliyor. Ama belli olmaz benim çünkü Pcos var bende günü değişiyor reglin. Ama takvime göre 7si diyor. Hayırlısı bakalım inşallahİnş cnm senn az kalmş ya ağrılarn olsumu test ne zaman yapcksn
Kızz vallahi verysn umutları sonra hayal kırıklığı yaşarsm kötü olur ya:) birde yerleşmeden 5 gün öncede kahverengi lekelenmem vardı snra açık pembe kanama geldi bakalm inş vardr cnm ya :) ckar belki idrarda ya diye düşünüyorum . Senn bat ne zaman cnm sendr var mı birşeyler:)insallah yukselmistir sende umut var.ama bat gunu idrar testi icin erken olur sanki bence bat gunu kan ver direkt
valla beklicem bisey demiyim erken yaptim testi allak bullak etti beni. yaa oyle diyorum ama cok da pozitife baglama supheli bir deger ama insallah vardirKızz vallahi verysn umutları sonra hayal kırıklığı yaşarsm kötü olur ya:) birde yerleşmeden 5 gün öncede kahverengi lekelenmem vardı snra açık pembe kanama geldi bakalm inş vardr cnm ya :) ckar belki idrarda ya diye düşünüyorum . Senn bat ne zaman cnm sendr var mı birşeyler:)
Benmde arada oluyor cnm iğne gibi batmalar oluyor mu sende inş vardr cnm ya cıkar sennde pozitifi görrsn olmadı erken gebelk testti al onda daha erken gösteryr:)Kasık ağrım var biraz testi Cumartesi yapıyım diyorum. 7si cmrtsiye geliyor. Ama belli olmaz benim çünkü Pcos var bende günü değişiyor reglin. Ama takvime göre 7si diyor. Hayırlısı bakalım inşallah
Bende beklyrm senn gibi belli olur napalm hayrlısı neyse o olsun hakkımızda . Nye allak bullak oldun ckmadımı kaçgün kaldı sanadavalla beklicem bisey demiyim erken yaptim testi allak bullak etti beni. yaa oyle diyorum ama cok da pozitife baglama supheli bir deger ama insallah vardir
aminn inşallah :)))Son üççççç :) inşallah 7sinde tam güzel pozitif sonuç alabiliriz ya