- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
InshAllah canimBenimde 25 mart bat :)
Nisandaolmak istiyorum
InshAllah hayirli haberlerini aliriz canimBenimde 27 mart test günüm bende nisana hamile olarak girmeyi istiyorum
InshAllah))))benimde 9nisan)10 nisan benimde bat :) bu ay erken yumurtladım galiba hayırlısıyla bekliyorum nisan ayını:)
Cok heyecanlıyım martta kşmyasal oldu birdaha yaşamam inş insan seviniyor kanda idrarda sonra değerini düşüriyor kimyasalda kötü kimse yaşamasn ya inş hamiş kalrz:)InshAllah))))benimde 9nisan)
Benide heyecanlandirdin tatlim:))))bizede haber verirsinCok heyecanlıyım martta kşmyasal oldu birdaha yaşamam inş insan seviniyor kanda idrarda sonra değerini düşüriyor kimyasalda kötü kimse yaşamasn ya inş hamiş kalrz:)
Kız daha var senn gibiBenide heyecanlandirdin tatlim:))))bizede haber verirsin
Sğl cnm benimki tüp bebek perşembe transfer oldum haftaya bugün test günüm inşallah tutar dualarınızı bekliyorum mübarek günlere girdik bende herkese ediyorumInshAllah hayirli haberlerini aliriz canim
İnş tutar canm hepimiz kalırız hamile inş:) sen strese girme inş ckar testteSğl cnm benimki tüp bebek perşembe transfer oldum haftaya bugün test günüm inşallah tutar dualarınızı bekliyorum mübarek günlere girdik bende herkese ediyorum
Bende 4aydi korunuyordum bu aydan bashladik calishmalaraKız daha var senn gibibellimi olur sen daha önce öğrenirsin benden ben bugün yumurta sıvısından erken yumurtladığımı anladım onu dedim canım:) bakalım inş tutar tutmasada üzülmüyorum rabbim büyük ya :) ee sen başladn mı çalışmalara:)
InshAllah canim dualarimiz seninleSğl cnm benimki tüp bebek perşembe transfer oldum haftaya bugün test günüm inşallah tutar dualarınızı bekliyorum mübarek günlere girdik bende herkese ediyorum
Sğl cnm benimki tüp bebek perşembe transfer oldum haftaya bugün test günüm inşallah tutar dualarınızı bekliyorum mübarek günlere girdik bende herkese ediyorum
Hakli stress yapma kafani rahat tut umrunda degilmish gibiİnş tutar canm hepimiz kalırız hamile inş:) sen strese girme inş ckar testte
Canm ben hiç korunmadım 2 aylık evliyim daha yeniyim 10 gün önce hamileyim sanıyordum testlerde çıktı kanda da kimyasalmş ilk defa geldi başıma canm bu ay umutluyım inş hayırlısıyla olur:) sennde olur cnm ovu testi kullanıyormsnBende 4aydi korunuyordum bu aydan bashladik calishmalara