- 18 Aralık 2008
- 1.781
- 4
slm canım. Bence 2. aşılamaya başla. Gün kaybetmeye gerek yok. Zaten peş peşe yaptırmandada bir sakınca yok
akşam d rumu arayım birde ben bi psikiyatriye gidiym iyi gelir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım. Bence 2. aşılamaya başla. Gün kaybetmeye gerek yok. Zaten peş peşe yaptırmandada bir sakınca yok
bende geldimmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin nasılsın bakim
akşam d rumu arayım birde ben bi psikiyatriye gidiym iyi gelir belki
Git git tabi ama önce kendi beyninde bitiyor. Ama rahatlayacağına inanıyorsan hiç durma git. Ama senin sorunun tek bebek değil kayınvalidende problem. Asıl ona çözüm bulmak lazım. Kendi annenler nerde canım. Şehirdışındamı. eğer değilse o tarafa taşının çocuk oluncada hem yardımcı olur sana.
ben yenikoy onlar kartal eşim gitmez annesi dul ve eşim tek oglan bırakamaz oda peşimizden gelirkaydirigubbakcemile
Hımmm. Ne yapmak lazım o zaman kaynanayı kaynar kazana atıp yandım gelin dedikçe altına odun atmalı :)))) Canım hiç takma ya istediği kadar konuşsun. Yokmuş gibi davran.
kızlar acil cevap psikolog ilaclı psikyatrı terapi oluyo dımı ilaçlı istemiyoum
amaaann bu kayananalar yokmu adamı deli ediyorlar iyiki bi oğlan doğurmuşlar evlenir barklanır hala kıçından ayrılımazlar allahtan korkmasam bende neler yapcam ama neyseeeeeee klava:
Kaynanalar diye yeni bir konu açıp ordamı anlatsak kaynanaları biraz çekiştirsek :))))))))
Siz halledebildinizmi canım para konusunu hala istiyorlarmı.
yok be nerdeee ben karışmıyom artık ne halleri varsı görsünler onların yüzüne yuvam dağılcak karışırsam fena olcak annemi aradım dün o da sen bilirsin gelceksen ben seni bi daha göndermem geri dedi bende ozman kalım bari dedim :roflol:
elifkaya marak ettim sakıncası yoksa banada anlatırmısınbilmiyorumkismile