- 22 Ocak 2010
- 5.481
- 0
- 44
benim aşılamam 400 tuttu hemde özlede sinem senin pahalı deilmi canım yaa ohaoldumsmile
Canım nasıl 400 tutuyor açıklarmısın bende 1000 tl tutuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim aşılamam 400 tuttu hemde özlede sinem senin pahalı deilmi canım yaa ohaoldumsmile
kızlar karnım agrıyo yatarak yazıyorum harflerde yutuyasam karmakarışıklık yüzünden af diliyorum dikkat ederim kızlar
350 aşılama için istedi bide aşılama öncesi bişi koyuyorlarla rahme su gibi o ilaçta 67 lira falan toplam 400 de o kadar başka bişi istemedi benden lmaz:
selam millet nasısınız değiiklik varmı ben yeni geldim eve alışverişteydim amma yoruldum yaa
selam millet nasısınız değiiklik varmı ben yeni geldim eve alışverişteydim amma yoruldum yaa
kızlar siz bu ovülasyon testi uyguladınızmı olumlu yazılar okuyorumda ben gecen sene 2 kere yaptırdım ovulasyon takibini ondada cok para harcadım bilseydim bunu yapardım
kızlar bu sitede biri yazmışki clearblue digital ovülasyon testi kulandım ve şimdi hamileym ne dersiniz denemkte yarar var
Canım ben aşılamalara başlamadın önce 2 ay kullandım. Gördüğün gibi hala hamile değilim. Ama teste 2. çizgiyi gördüm. Doktoruma sormuştum güvenilirliği yüksek demişti.
demekkı herşey bahane ama ben denemedim yapmadım demek istemiyorum bi deniyi sunu
bence dene canım bende clearblue kullanmıştım. Birazda kısmet.
yazıları okuyorumda 3. denemesinde kalmış