Nişan atma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet 3 gün gelip tatil yapıp böle yaptılar

Yani adam çok hasta doktor bir uzuntude ölur kalbi dayanmaz demiş birçok ilaç kullanıyor

Evet bunu biraz geç anladım benim zoruma giden vesile olan kişi ayrılma aşamasında deli dedi o peki önceden neden ısrar etti neden kefilim dedi neden bana bunu yaptılar ben o bana destek olur arkamda durur dedim hep
Aslında kimin arkasında durduğu sizce belli değil mi şu an? Anlayın artık, siz kurban seçilmiştiniz.

Kız romanmi yazdın oku oku bitmedı yahu karışık birde.
Nişanlın küçük emrahmi bu neya böyle her şeye aglıyor.Hiç çekilmez böyle adam sevgisine pek inanmadım.

Kız romanmi yazdın oku oku bitmedı yahu karışık birde.
Nişanlın küçük emrahmi bu neya böyle her şeye aglıyor.Hiç çekilmez böyle adam sevgisine pek inanmadım.
Evet ağladı hep sonra sen adami hasta edersin kanser edersin diyince soğudu bu bir hakaret dedi

Kurtulmuşsun güzelim hiç üzülme.
Kendi hissiyatına da güven bundan sonra. Kimsenin lafıyla sözüyle ağlamasıyla böyle ciddi adımlar atma. Hele evini ya da aileni küçük görme cesareti gösterecek biriyle asla olma. Daha çok gençsin hayırlısı olsun.

Çok tesekur ederim desteğiniz için amin inşallah

Anlamadım neden benim sorunuma guluyorsunuz sizin başınıza hiç kötü bir olay gelmedimi gülecek ne var ortada
Sizin yaşadığına gülmedim. Arkadaş espri yapmış ona cevaben yazdım. Valla ben anlamıyorum burada herkese pat pat cevao veriyorsunuz elin psikopatı neler yapmış aşağılamış ama istemediğiniz halde BİŞE DİYEMEMİŞSİNİZ. Bir halt olmaz daha ya tutsarsa hesabı tanıştırmışlar işte sizi. Seven adam eşinin ailesine daha bismillah ailenin içine girmeden neler yapmış

Birincisi kurtulduğunuza şükredin.
İkincisi o kadar şey yapmış hiç mi göremediniz.Annenize laf etmiş niye devam ettiniz?
Üçüncüsü aracı olan kişi sonradan kötü demiş ya madem baştan niye bu kadar ısrar etmiş neden illa görüşecen demiş sormadınız mı?Bence o aracı olan kişiyle arkadaşlığınızı kesin.Size zarar vermeye çalışıyor.
Son olarak bu adam geri dönse sizi gene ikna edecek ağlayarak.Aklınızı başınıza alın kendinizide ailenizide yakmayın sakın.

Ben bu siteyi yeni kullaniyiorum yazdığım şeyin silinmedigini duzelmedigini bilmiyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…