Nişan atma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay tüm konu aklımdan gecen tek şey türkiyede herkesin üniversite mezunu olabildigi oldu. Eğitim sistemini bu hale getirenlerin b.k yemesi işte.

Ay tüm konu aklımdan gecen tek şey türkiyede herkesin üniversite mezunu olabildigi oldu. Eğitim sistemini bu hale getirenlerin b.k yemesi işte.
Yahu kardeşim yazma benim yazıma yorum üslubu zayıf insan. seninle hiç uğraşamam senin söylediğin saygısızca bişe öğretmenini hicmi dinlemedin öğretmenini dinlemeyen hiç kimse 4 yıllık ünv kazanamaz bunuda öğrenin burası derdini paylaşma yeri insanin sıkıntısı var siz daha beter insanı uzuyorsunuz burası edebiyat yeri değil madem okudun anlamadın yorum yapma sana yorum yap dien oldumu hayır asıl sen insanları kirmamayi öğrenememissin malasef lütfen birdaha yazdığım yazıya cevap vermeyin sizden fikir almak istemiyorum

Size fikir vermeye gelmedim zaten. Öğretmeni dinleme konusu ne onu da anlamadım açıkçası sıfır netle üniversite okuyor insanlar. Ne cümle kurabiliyorsunuz, ne imla biliyorsunuz, ne de kendinizi anlatabiliyorsunuz. Bir de Kpss demişsiniz ama zor yani. İnsan kendini geliştirmeden neden evlilik yoluna girer hic anlamadım zaten.

Sanane kardeşim sanane sana dertmi oldu yazma sen kendini geliştirdin ne oldu ne kadar saygisizsin yazma benim konuma yorum istemiyorum sizdede anlama sorunu var herhalde sizde hiç evlilik yoluna girmeyin saygisiz kişiliksiz birisiniz

Sanane kardeşim sanane sana dertmi oldu yazma sen kendini geliştirdin ne oldu ne kadar saygisizsin yazma benim konuma yorum istemiyorum sizdede anlama sorunu var herhalde sizde hiç evlilik yoluna girmeyin saygisiz kişiliksiz birisiniz
Ya gerçekleri duymak bu kadar çiğleştirmesin sizi, karaktersiz lafini edebileceğiniz biri değilim. Gerçekten bir sürü üniversite mezunu sizin gibi. Tamamen vergi israfı gercekten. Ben sizi engelliyim bence siz de öyle yapın.

Sen benim annem babam misin hayır bana evlilik hakkında yorum yapıyorsun sen benim kişiliğimi biliyormusun hayır lutfen sizde çocuklarınizi güzel yetiştirin sizin gibi saygısız olmasınlar ben hayatımda ilk defa buraya geldim konu açtım sizin gibi boş vaktim olmadığı için konuların silinmedigini duzelmedigini bilmiyordum ve sizin gibi herkese cevap yazmıyorum kendini geliştirmek yazıda olmuyor malesef saygıda oluyor üslupta oluyor sizde bu konuda kendinizi gelistirmemissiniz bana yorum yapan değerli insanlar anladı beni demekki sizde proplem var anlamamamissiniz. Ve lütfen bana yorum yazmayın madem anlamadınız sizene benim konumdan değerli vaktinizi harcamayın

Kesinlikle seni kullanıyor sevmeyi bırak.bide anneni kimseye ezdirme.onlarin haddine değil laf söylemek.baktin ailene dil uzattılar anında yüzüğü atacaktin.balik baştan kokar bu iş hayırlı değil yani nerden baksan belli evlendikten sonra seni çok üzer.

Ya o kadar içinize dert olduysa siz bana yorum yazmayın bana diyene kadar. Hala daha noktalama yok yani gerçekten yazık gerçekten eğitim sistemine.

Ya o kadar içinize dert olduysa siz bana yorum yazmayın bana diyene kadar. Hala daha noktalama yok yani gerçekten yazık gerçekten eğitim sistemine.
Benim egitimime laf etmek sizin haddimize değil ben başarılı bir şekilde bitirdim bütede hiç kalmadım kaç tane selfikam var iş yeri açma belgem var burda noktalama işareti yok die insanların eğitimini sorgulayamazsin peki sizin başarınız nedir?

Çok tesekur ederim değerli yorumlarınız için Allah'ım razı olsun sizden iyiki varsınız iyiki

Şu an bile yazdığınız yazıda bir sürü yanlış var. İnsanın biraz kendisine saygısı olmalı. Bu kadar uyaran kişi varsa bir dönüp düzeltmek lazım bence. Kitap okuyorum demişsiniz bence cevaben demekle kalmayıp gerçekten okuyun.

Benim basarım üniversite bitirmek peki sizin ne demişsiniz de yani konu zaten sizin üniversiteyi boşa okumuş olmanız. Ne imlaniza bir şey katmış ne kendini anlatma becerisine ne de hayat tecrübesi katmış. Benimkini de merak ettiyseniz yüksek lisans mezunuyum, mühendisim, 4 yabancı dilim var. Yıllardır Türkiyede yaşamadığım ve gun icinde hiç Türkçe konuşmadığım halde sizin kadar kötü yazmıyorum.

Benim hayatıma ne kattığını siz nereden bileceksiniz? Beni taniyormusunuz hayır lufen burda birinin konusuna yorum yapmayin çünkü siz insanları daha beter derde sokuyorsunuz!!! benim başarım ünv bitirmek demedim siz lafı yanlış anlıyorsunuz. Dediğim gibi sizde anlama proplemi var. Siz benim egitimime ortalık ünv mezunu boklarla dolu yazmışsınız saygısız, terbiyesiz biçimde siz ünv mezunuysaniz saygıdan malesef kalmissiniz... üzgünüm yazık size... burası eğitim yarışması değil ben derdimi anlattım okudunuz anlamadınız o zaman yazmayın sizene başkasının derdinden? Madem anlamak istiyorsunuz güzellikle anlamadım yazın burada insanlar sıkıntıda siz insanalari daha beter yere vuruyorsunuz. Lufen çocuklarınızı böle yetiştirmeyin malesefki sizin gibilerin yüzünden ozguvenleri gidiyor. Peki soruyorum size siz o kadar okumussunuz neden burdaki insanlar anlamışta çok güzel aciklayici bir şekilde cavap yazmista siz anlamadiniz? Peki sizin eğitiminiz nerde okumuş insan nokta virgül konmasada nerede ne konacagini bilir Türkçe sınavında yazım kurallarindaki testlerde metin verirler noktalama işaretlerini katın die soru sorarlar. Demekki sizin egitiminiz zayıf kalmış çünkü buradaki herkes anlamış anlama propleminizi lütfen geliştirin!!!

Anlama ve anlatma sorununuzun yanında yalan sorununuz da var sanırım. İlk sayfalara girerseniz herkes ama herkes ne yazdığınızı anlamamış. Biri anlatırsa yorum yazalım demişler. Biraz aklı başında birisi kendisine bundan bir ders çıkarırdı ama siz nedense şu an yoo herkes beni anladı bir siz anlamadınız demeyi seçtiniz. Lütfen dönüp ilk 2 sayfayı tekrar okuyun. En azından utanır cevap vermezdim böyle, yorumlar ortadayken ne geçecek elinize yalan söyleyerek.

Sonda yazdığınız eğitimiz zayıf ki anlamıyorsunuz kısmına özellikle güldüm söylemeden geçmeyeyim.

Utanılacak ben ne yapmışım bu nasıl üslup? Yalanmi söylüyorum eğer anlamadılarsa peki detaylı şekilde nasil cevap yazmışlar asıl yalan söyleyen sizlersiniz!!! Anlamayan insanalarda malesef sizin gibi saygısız degillermis ben orda genelleme yaptım çünkü anlayan anlamaya dan çok. Sizin derdiniz noktalama işareti saygı değil empati değil terbiye değil çünkü.. sizden ricam bana yorum yazmayın boş vaktiniz var demekki yada eşinizle ilgili propleniz var onuda bana laf soyluyerek sinirinizi cikarmayin piskologa davar ediyorum sizi bir randevu alsanız sizin ve eşiniz için çok güzel olur. Boş vaktinizi bana harcamayın ne yazarsanız yazın birdaha size cevap vermicem benim vaktim çok değerli çünkü

Of bir tane yazdığı bile anlaşılamayan kendini geliştir dedim diye eşimle de sorunlu oldum öyle mi. Üzmek istemem sizi ama eşimle de çok mutluyum. Şurda bir sürü insana bu kadar özensiz yazı yazan birisini ciddiye almıyorum sadece eğitimi bu hale getirenlere kızıyorum. Dediğim gibi ben sizi sessize aldım siz de alırsınız. Tekrar böyle bir Türkçe katliamı görmek istemem çünkü.

Sizde anlamama proplemimi var! Defalarca yazmayın diyorum hala yaziyorsunuz gerizekalı misiniz? Sizene benim eğitimimden sizene? size dertmi oldu malesef ki hayatınızda bir proplem var uslubunuzdan belli saygısız, hadsiz, terbiyesiz siniz ben size saygı diyorum siz noktalama işareti ünv diyorsunuz üzülerek diyorum anlamanız son derece kötü karşınızdaki insanla saygisizca konuşmayı öğrenmişsin ünv diplomanizdan çok
gelmişsin burda ünv mezunu boklar dolu yazmışsınız kendinizi gelistir diyeceğinize ilk yazınız o. sizin ne haddinize milletin diplomasından? Asıl ortalık saygısız ,edepsiz hadsiz assalik sizin gibi insanlarla dolu sizin gibiler malesefki insanların özgüvenini alıyor yazikki bize böle insanların içinde çocuk buyutecegiz. Yazikki çok yazık bana sakın yorum yazmayın bura benim sayfam yazmayın anladınız mı!!!!!! Anlama proplemi olmayan anlar defalarca size yazmayın dedim peki siz neden anlamıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…