Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum kadindoguma gitmen lazım sistemden perinatojiye giriş yapıyorlar ve sen 182 yi aradiginda perinatoloji randevusu alabiliyorsun doktor giriş yapmadan mümkün değil bu canım ama ben başka hastaneye gittim Zeynep Kamil deki bir kadindogumcuya gidersen eğer sistem farklı işleyebilir çok aşırı yoğunluk var göbeğim çatladı orayı bulana kadar bekleme acilen kadindoguma git ve ikili test randevusu almak istediğini söyle hafta kurtarmaya bilir 14 ten sonra yapılmıyor biliyorsun

Onu geçen ay yaptım olmadı bu ay soğan kürü deneyeceğim birde PROWOMEN diye bir takviye kullanıyorum.. yarın da havuç yemeye başlayim haşlayıp suyunu falan icmedin demi canım sadece yedin?
Yok haşlamadım öğlen yemeğinde abla salata yaparken alıp birtane yiyordum

Anladım şimdi canım o zaman ben bir kadın doğuma gidiym ilk kayıt actirayim

Günaydın kızçeler hayırlı haftalar olsun inşallah
Dün sabah kızçem beşikte zıpladı ve olanlar oldu yine tahta ayak ucu köşesine ağzını vurdu üst dudak bağını kopardı kanadı hastaneye gittik Dr önemli değil iyileşir dedi buz koy dondurma yesin falan neyse geldik aradan geçti 5, 6 saat geçti şişlik banyoda çişimiz geçmiş onu değiştircez tabi benim kız uçurtma Bi koştu ayağı kaydı Bi daha çamaşır sepetine ağzını vurdu yine aynı yer kanadı ağlayarak uyuttum. Gözümün önünde oluyor inanın saniyelik daha da sinir oluyorum elimden bişey gelmemesine ağladım üzüldüm koca gün ömrümün 10 yılı geri gitti. Aynı gün 2 kere üst üste aynı yer off off. Rica etsem sizde müsait olursanız benim kızçem için birer nazar duası okur musunuz ismi Elif Afra biliyorsunuz. Sürekli okuyorum elimden başka birşey de gelmiyor Allah beterinden korusun çok yaramaz saniye durmuyor bir kız evlat ki 10 tane erkek evlada bedel. Allah hepimizin evladını kazalardan belalardan korusun inşallah, acı yüzü göstermesin
Okuyanların ağzına sağlık, okuyan okumayan hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
Kazasız, belasız bir hafta diliyorum. İnşallah hayırlı güzel haberleri paylaştığımız bir hafta olur cuma 2li tarama testim var inşallah sonucunu güzel hayırlı olarak sizede söylerim. Allah tüm evlatlarımızı korusun, hamilelerin sorunsuz gebelikleri geçsin, hamile olmayanlar bu ay hayırlısıyla gebe kalsın inşallah
Hepinizi öpüyorum, hayırlı günler

Bi de tıp çok ilerledi diyollaa
Şöyle yerleşme olduğu an bi şey olsa da hissetsek.
Aslında muhakkak bi şey oluyodur da biz fark etmiyoruzdur
Kesin kesin
Ay galiba bu ay kistim var sol tarafım ağrıyor arada. Reglme son 9 yani teste son 10 gün eğer olmazsam bekle bekle ömür geçti beee
Vucüt net bi sinyal verse dımı yok illa rutin adetin geçmesini bekletecek
Ya evet 3. Haftada başlasa tekmeler falan
Ah kuzum ya
Çok geçmiş olsun. Dudak bağı sorun olmuyormus ama çok kanıyor anne babayi çok korkutuyor.
Allah beterinden saklasın 2. Uslu olur belki
İsmiyle dua ederim canım
Kendini çok üzme düşe kalka büyüyecekler benimki de dün dizlerini yardı baya scooter sürücem derken olacak böyle şeyler napalim

Sağol canım Allah razı olsun tek temennim 2. Uslu olması inşallah

Ahh canimm kiyamammm beee çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun benim oğlumda aşırı hareketli ve muzur yapmadığı iş yok oda öyle hep yaralı bereli geçecek Allah'ın izni ile minimum hasar ile kendini suçlama gerçekten gözünün önünde oluyor insanın ama engellenemiuor malesef ben artık alıştım eskiden en küçük şeyde hastaneye koşardım artık ciddi yarık olmazsa gitmiyorum kafa çarpması hariç. Allah tüm yavrularımızı korusun bizlere bağışlasın bizleride oblara bağışlasın
Hepinize hayırlı ve musmutlu haftalar dilerim

Kizceler evden acaip soğudum berbat hiç bişi yapamıyorum canım istemiyor ne bu depresyon mu Allah aşkınıza böyle depresyon içinde hiçbir sebebim yok deliricem evi dağınık gördükce daha beter moralim bozuluyor ama biri beni tutuyor sanki sadece oturuyorum çok enterasan.

Halsizliktendir canım. Evdeyken ben de öyleydim sanki gebe değil de hasta gibiydim ölüm döşeğinde. Çalışmaya başlayınca kendime geldim diyebilirim. Evi boş ver canım serin havalarda al oğlunu yanına yürüyüş yap, parka falan gidin o da iyi gelir.

Çok geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın da böyle ufak tefek kazalar ne kadar önlem alsak da kaçınılmaz küçük çocuklarla. Benim kızımın da iki kez ağız dudak çarpması oldu seninki gibi. Birinde dışarda oynarken tam ağzının üstüne düştü eve bi geldi ağzı sırf kan dişleri söküldü sandım nasıl korktum. Birinde de üstüne halıyı düşürmüş yine dudakları patladı. Allahtan çabuk iyileşiyorlar.

Hehhh hay bin yaşa bildiğin hastayım yaaa başladım ufaktan bisiler yapmaya ama resmen midem bulanio evden hamdolsun tabi Allah'ın gücüne gitmesin.
Oğlum aşırı yaramaz parkta flan beni mahvedio çıkarıyorum tabi ama genelde babası ile tek başıma sadece sokağa evin önüne indirebiliyorum onunda zaten evden kaçmak için bol bol yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…