Canım benim Rabbim yardımcın olsun yaaa çok geçmiş olsunGünaydın kızçelerhayırlı haftalar olsun inşallah
Dün sabah kızçem beşikte zıpladı ve olanlar oldu yine tahta ayak ucu köşesine ağzını vurdu üst dudak bağını kopardı kanadı hastaneye gittik Dr önemli değil iyileşir dedi buz koy dondurma yesin falan neyse geldik aradan geçti 5, 6 saat geçti şişlik banyoda çişimiz geçmiş onu değiştircez tabi benim kız uçurtma Bi koştu ayağı kaydı Bi daha çamaşır sepetine ağzını vurdu yine aynı yer kanadı ağlayarak uyuttum. Gözümün önünde oluyor inanın saniyelik daha da sinir oluyorum elimden bişey gelmemesine ağladım üzüldüm koca gün ömrümün 10 yılı geri gitti. Aynı gün 2 kere üst üste aynı yer off off. Rica etsem sizde müsait olursanız benim kızçem için birer nazar duası okur musunuz ismi Elif Afra biliyorsunuz. Sürekli okuyorum elimden başka birşey de gelmiyor Allah beterinden korusun çok yaramaz saniye durmuyor bir kız evlat ki 10 tane erkek evlada bedel. Allah hepimizin evladını kazalardan belalardan korusun inşallah, acı yüzü göstermesin
Okuyanların ağzına sağlık, okuyan okumayan hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
Kazasız, belasız bir hafta diliyorum. İnşallah hayırlı güzel haberleri paylaştığımız bir hafta olur cuma 2li tarama testim var inşallah sonucunu güzel hayırlı olarak sizede söylerim. Allah tüm evlatlarımızı korusun, hamilelerin sorunsuz gebelikleri geçsin, hamile olmayanlar bu ay hayırlısıyla gebe kalsın inşallah
Hepinizi öpüyorum, hayırlı günler
Dışarı çıkıyormusun canım sürekli evde oturmakdanda olur o kafanı dağıt az bi yerlere gitKizceler evden acaip soğudum berbat hiç bişi yapamıyorum canım istemiyor ne bu depresyon mu Allah aşkınıza böyle depresyon içinde hiçbir sebebim yok deliricem evi dağınık gördükce daha beter moralim bozuluyor ama biri beni tutuyor sanki sadece oturuyorum çok enterasan.
Hamile kalsam beklerim 8 ay yaaAhhh canım ozaman nasıl sabır edip selamete erişcez de bakem bana
Sakın yapma yap diyen olursa yine yapma kendini dinleme nezaman adetinHamile kalsam beklerim 8 ay yaazaten bu ay erkenden test yapmak falan yok yanii
Çıkmaz olurmuyum kız hiç cikiyorum tabi hatta ctesi günü ilk kez cafeye bile gittim ordan AVM alisveris vs vsDışarı çıkıyormusun canım sürekli evde oturmakdanda olur o kafanı dağıt az bi yerlere git
Kuzu ben bugün test yaptım. Bat yarın. Negatif çıktıSen gebelik testi yapmadık mı daha
Kırmızı gelmedikçe umut vardırKuzu ben bugün test yaptım. Bat yarın. Negatif çıktıolsaydı kesin çıkardı. Önceki çizgi demekki kimyasal filan dı diye çıktı galiba öyle düşünüyorum. Üzüldüm yani yine olmadı.. Yarın adet olurum galiba. Bir önce negatif çıkıp ertesi gün pozitif çıkmaz hiç sanmıyorum.
Kız belki test kötüdür dur bakalım güzel düşünelim yinede hayırlısı olsun hakkındaKuzu ben bugün test yaptım. Bat yarın. Negatif çıktıolsaydı kesin çıkardı. Önceki çizgi demekki kimyasal filan dı diye çıktı galiba öyle düşünüyorum. Üzüldüm yani yine olmadı.. Yarın adet olurum galiba. Bir önce negatif çıkıp ertesi gün pozitif çıkmaz hiç sanmıyorum.
23ünde çünkü 2 gün erken yumurtladımSakın yapma yap diyen olursa yine yapma kendini dinleme nezaman adetin
Dur bi daha regl olmamissin hemen sıkma canınıKuzu ben bugün test yaptım. Bat yarın. Negatif çıktıolsaydı kesin çıkardı. Önceki çizgi demekki kimyasal filan dı diye çıktı galiba öyle düşünüyorum. Üzüldüm yani yine olmadı.. Yarın adet olurum galiba. Bir önce negatif çıkıp ertesi gün pozitif çıkmaz hiç sanmıyorum.
Pis evi temizlemek de insanın içinden gelmiyor haklısın bide hamiş olunca zor oluyor eşimle yapıyorum bende canımÇıkmaz olurmuyum kız hiç cikiyorum tabi hatta ctesi günü ilk kez cafeye bile gittim ordan AVM alisveris vs vsama tabi nerden baksan çok uzun süredir semt dişine çıkmıyordum korkudan pazarda evde değildim o park senin bu park benim gezdik durduk bnm canımı skan evin dağınıklığı biraz topladım sildim supurdum zorla da olsa biraz daha iyi hissediyorum şuan ev pis olunca çok daraliyorum ama şu sıralar yapamıyorumda çok ondan skintim
İnş kuzum inş allahım gönlüne göre versin inş bu ay hamiş kalırsın inşallah23ünde çünkü 2 gün erken yumurtladım
Bekleyebilirsem 25ine kadar bekleyeceğim. Ama bence 24üne yaparım
Ay eltim de hamile. Onlar 24unde doktora gidip sorun yoksa öyle soyleyeceklermis ailelere. Ben cift çizgiyi görürsem söylerim
Kız hiç böyle biri değildim yaa ona yanıyorumPis evi temizlemek de insanın içinden gelmiyor haklısın bide hamiş olunca zor oluyor eşimle yapıyorum bende canım
Kız beklenir mi o kadar ben olsam 16sında başlardım testlere23ünde çünkü 2 gün erken yumurtladım
Bekleyebilirsem 25ine kadar bekleyeceğim. Ama bence 24üne yaparım
Ay eltim de hamile. Onlar 24unde doktora gidip sorun yoksa öyle soyleyeceklermis ailelere. Ben cift çizgiyi görürsem söylerim
Hahah yok yok bekliyoruz reizzKız beklenir mi o kadar ben olsam 16sında başlardım testlere
Ben de öyleyim canım ev dağınıksa pisse acayip moralim bozuluyor, yaşam enerjim kalmıyor. Öyle aman aman titiz değilim hani hastalık derecesinde falan değilim ama dağınıklığa gelemiyorum yine de. İçim rahat etmiyor illa temizlenecek.Kız hiç böyle biri değildim yaa ona yanıyorumyaptım gene bisiler ama şöyle mis gibi büyük temizlik olmadan içime sinemiyor manyaklik benimkisi bu hafta anneme gecicem dönünce esime kitlicem artık napim olmuyor
Ah inşallah canım inşallahBen de 22 sinde gidicem kontrole, bir sonraki gün de senden mutlu haberi bekliyoruz o zaman inşallah olacak bu ay hadi bakalım..
Çalışmalar bitti mi
Kırmızı gelmedikçe umut vardırgeç döllenme vs olunca da çıkmaz idrarda hemen çıkmıyor bilirsin ki
Kız belki test kötüdür dur bakalım güzel düşünelim yinede hayırlısı olsun hakkında
Of kızlar valla nasibimde yokmuş diyorum. Kasığımda bacağıma vuran ağrılarım var bugün akşamüstünden beri. Gidiyorum geliyorum lavaboya gelen giden yok. Aman be. Yarını da bekleyeyim de son umutla. Ama geç döllenme de olma ihtimali pek yok kızlar. Son ilişki üzerinden 13 gün geçtiDur bi daha regl olmamissin hemen sıkma canını